Банер
526813_445903392152965_1386684995_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Славянските Руни - от Асгардското училище
Написано от Маг Селена   
Събота, 14 Декември 2013 16:53

Славянските Руни са мисле-форми, предадени от нашите Предци с цел да опознаем и се сдобием с Познанието за Света. Всяка една Руна представлява отделен мисле-образ и сформиран мощен енергиен заряд за това как  е устроен нашия свят, и как да го управляваме чрез тях за благото на РОДА. Представям ви Славянските Руни, които се изучават в Асгардското Училище - най-древното на нашата планета.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .