Банер
rus_drevnost.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

НАЙ-ВИСШАТА ДАРБА НА ФЕНОМЕНАЛНИТЕ СПОСОБНОСТИ Е РАЗБИРАНЕТО ИМ

Маг СеленаМаг Селена е третата по величина ясновидка след Ванга и Вяра Кочовска. Тя е потомствена ясновидка. Напълно осъзнава ненадминатата си ясновидска дарба след тежкото изгаряне, което сама е предсказала за себе си. Понастоящем е засипана с лични посещения, писма и имейли по интернет на изпаднали в беда хора от цял свят.

Маг Селена притежава най-висшия ранг на високо квалифициран и духовно ерудиран окултен специалист. Години наред се е самообразовала в областта на психологията и психиатрията, била е профайлър като нещатен сътрудник към МВР още по тоталитарно време. През 1991 год. тя минава на широко профилирано обучение по биоенергетика в Асоциация "Феномени“ по официална и природна медицина, анатомия, физиология и обща патология на човека, биоенергетика и специална биотерапия, хатха йога и дихателна подготовка, радиестезия и специална психоенергометодика, акупресура, физиотерапия, диетични режими и методика на психотренинга.

Минава през експериментални клинични изпитания свързани с над 500 човека, документирани от д-р Славчев и екип от учени в срок от 3 месеца. Така маг Селена е доказала невероятната си лечителска дарба в широк диапазон на различни видове заболявания. Единствено тя през 1991 год. демонстрира за пръв път в България ясновидско майсторство от най-висша класа пред аудитория от 5000 човека в НДК.

През 1995 год. привлича вниманието на международния център "LOTUS CURE &TRANING CENTER“ и е квалифицирана от специална комисия като екстрасенс-инструктор от международна категория. Обучена и посветена в тайните на психотрониката, на медитативния автотрениг, менталното биолечение и въздействие, и придобива статут с още по-висока квалификация като прогнозист във всяка една област.

В България единствено тя през 2004 год. се подлага на специално медицинско изследване от ерудиран медицински екип, което научно доказва ясновидските й способности. През 2006 год. тя приема посвещение в крия-йога от Духовния Учител Махариши Шибендо Лахири от Индия, династичен представител и правнук на Лахири Махасая - ученик на Бабаджи. Махариши Лахири посвещава маг Селена в най-съкровените тайни на крия йога. Така тя получава едно от висшите духовни посвещения и става духовен просветител от висш порядък.

Основател и ръководител на Окултен Център "СЕЛЕНА“ - един от най-успешните български екипи за окултна информация и помощ с постоянна клиентела в България и в целия свят, чийто патентован девиз е:

"ПРАВИМ ЗА ВАС ТОВА, КОЕТО ДРУГИТЕ САМО ОБЕЩАВАТ!“

Ра­боти безпогрешно в областта на ясновидството, нумерологията, здравната диагностика, кармичната психология и кармичния анализ, където е неоспорим авторитет. Прави и аурична диагностика, както и диагностика на самите чакри, работи и чрез методите на физиогномика, графология, цветотерапия и литотерапия. Маг Селена се връща безпроблемно назад във времето, където може да види предишните прераждания на човека. Тя безпогрешно и с абсолютна точност може да издири изчезнал човек, животно или предмет. Помогнала е на безброй объркани, наранени, болни и онеправдани хора както в България, така и по целия свят. С нея се консултират стотици известни личности от Испания, Германия, Гърция, Турция, Русия, Австрия, Италия, Англия, Холандия, Норве­гия, Швеция, Швейцария, Нова Зенландия и други.

КНИГА ЗА СЕЛЕНА

Срещи с Маг Селена
 
ЧОВЕКЪТ НЕ Е САМО ВИДИМА ЧОВЕШКА ОБВИВКА

Личността на човека не е дом изграден от еднакви тухли, който може да бъде разглобен, преместен и отново сглобен в първоначалния му вид.

Много пъти съм писала и говорила за кармата, но това което ще ви кажа сега, не сте го чели. Различни „специалисти“ в областта на кармата говорят всякакви небивалици и измислици относно нейните видове и нива. За жалост обаче кармата има само теоретично разделение и нищо повече, което е направено с цел да бъде по-достъпна и разбираема за хората, но не всеки „кармичен специалист“ притежава завидното умение за нейното разграничаване и правилно анализиране. Иначе тя е един цял механизъм, взаимосвързан и взаимозависим от всеки и от всичко. И това е така, защото всяка жива система, разделена на части, е нежизнеспособна, което само по себе си означава, че ако има разделение няма да има живот.


В класическата йога се различават три вида карма: физическа - телесна, вербална - словесна, и интелектуална - породена от дейността на човешкото съзнание.

продължава>
 
ИНТЕРВЮ С МАГ СЕЛЕНА

...Аз не съм дошла на този свят, за да се състезавам с когото и да било...

Селена ра­боти безпогрешно в областта на ясновидството, нумерологията, здравната диагностика, кармичната психология и кармичния анализ, където е неоспорим авторитет. Прави и аурична диагностика, както и диагностика на самите чакри, освен това анализира чрез физиогномика, графология, цветотерапия и литотерапия.

Селена безпроблемно се връща назад във времето, където може да види предишните прераждания на човека. Тя безпогрешно и с абсолютна точност може да издири изчезнал човек, животно или предмет....

продължава>
 
УРЕД РЕГИСТРИРА ЯСНОВИДСКАТА ДАРБА НА СЕЛЕНА
Димитрина Любомирова Лазова – управител на центъра, компютърен специалист по правенето и разчитането на записите удастоверява:

УРЕД РЕГИСТРИРА ЯСНОВИДСКАТА ДАРБА НА СЕЛЕНА

 

Преди време имаше един вестник “Врач на духа”, който после се преименува. Неговата главна редакторка и собственичка написа следния сензационен материал, който ви представям тук със съкращения.

 

За първи път с електроенцефалограф бе регистрирана дарбата на ясновидката Селена, да “вижда” в миналото и да прозира в бъдещето.

В интерес на истината, досега са правени няколко такива опита и то още по времето на Тодор Живков, но без резултат.

продължава>
 
БЛАГОДАРСТВЕНИ ПИСМА ДО МАГ СЕЛЕНА

1. Бонка Недева – с. Цалапица, Пловдивско

Всеки петък си купувам в-к “Врачка”, най-вече защото в него участва маг Селена, на която съм безкрайно благодарна, защото ако не беше тя, синът ми щеше да е мъртъв сега. И аз като другите нейни клиенти искам да разкажа за моя случай. Преди две години и половина реших да пиша писмо на маг Селена, защото нямах реалната възможност да отида лично при нея. Питах най-вече за здравето на децата ми, съпругът ми и естествено моето здраве. Маг Селена ми отговори пълно и изчерпателно за всеки един от нас много бързо. Тя направи поразително точна здравна диагностика до подробности на всеки един от членовете на семейството ми.

продължава>
 


За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .