Банер
13.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Участието на Маг Селена в предаването "Пуснете водата" с Любен Дилов
Написано от Маг Селена   
Неделя, 06 Април 2014 14:51

УПРАВЛЯЕМ ЛИ Е ЖИВОТЪТ НИ ИЛИ ЗАВИСИ ИЗЦЯЛО ОТ НЕБЕСНИТЕ, ТЪМНИТЕ И ДРУГИ СИЛИ

"Управляем ли е животът ни или е зависи изцяло от небесни, тъмни и други сили"- това беше темата в днешното издание на "Пуснете водата".

Гости на Любен Дилов-син бяха Маг Селена и ясновидците Роберто Методиев и Рени Атанасова. Водещият започна разговора с тезата, че всеки е творец на собствената си съдба и няма предопределени неща, които да не могат да бъдат променяни.

"Има две неща, които са ни написани на 100% да ни се случат – кога да се родим и кога да умрем – с тази реплика влезе в разговора Роберто Методиев. Той е убеден, че някои от нещата, които ни се случват, не подлежат на промяна и са заложени в съдбата ни още преди раждането ни.

"Предопределението – то съществува, но в живота на човека има два основни потока на движение – съдбата и жизненият му път. Предопределението се явява като обхващаш компонент на тези две позиции. Предопределението е свързано с нашите кармични опитности от минали животи (...) Съдбата е онова нещо, което идва със самата предопределеност – тя е свързана с Божествения Компонент... А вече жизненият път е онова нещо, което определяме самите ние".

Така в няколко изречение Маг Селена обясни взаимовръзките между основните понятия, с които борави езика на предсказанията.

Парапсихологът Рени Атанасова се съгласи, че има неща, които зависят от волята на човека и други, които не могат да бъдат променени. Интуицията е тази, които ни показва кои са елементите в живота ни, които не подлежат на промяна и трябва да приемем такива, каквито са и тези, на които можем да повлияем с действията си.

Във връзка с кармичните обременености и нашата намеса като хора в съдбите на другите, Роберто Методиев разказа, че негови познати са били порицани от минувач, който ги видял да хвърлят монети на просяк без ръце, като той ги попитал "откъде знаеш колко ръце е отрязал в предишен живот".

Когато става въпрос за това да направиш правилния избор – всичко се свежда до отговорност, убедена е Маг Селена. "Можем да променим бъдещето – още сега, сега, тук, веднага. Как? Като променим себе си." Себепознанието в този смисъл е ключът, защото, ако човек залитне да променя себе си в твърде позитивна или твърде негативна посока, без да отчита нуждите на превъплъщението си, може да се отклони от пътя си.

Хората привличат негативното към себе си, когато се опитват насила да направят нещо, убеден е от своя страна Роберто Методиев. Човек трябва да прави нещата с любов, с желание и да се стреми към личностно щастие, но никога за сметка на чуждото такова.

България ще бъде изчистена от тъмните сили – това заяви Роберто Методиев, който твърди, че той и други хора с неговите способности ще се погрижат това да се случи в най-скоро време.

Зрителите спряха водата с 51,26 % и спасиха водещия от удавяне и този път. Те подкрепиха неговата теза, че в крайна сметка съдбата ни зависи по-скоро от нашите собствени действия и от способността ни да поемаме отговорност за тях.


Видеото е стрийм от ТВ 7

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .