Банер
11034258_1632561560288668_1818958233398285330_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Учението на Сириус. Паскатите и Кристалните хора
Написано от Маг Селена   
Неделя, 04 Март 2012 19:01
Позволете да ви се представя. Моето име може да се произнася като Каини. Кой съм аз? Аз не съм духовен наставник, не съм божество и не съм  това, което вие наричате учител. Аз не съм от вашето време. От ваша гледна точка аз се намирам в бъдещето. Един от разделите знания, които искаме да споделим с вас се отнася за характеристиката на времето и неговите енергии. Това ще бъде вашият първи урок. Но позволете преди това да ви разкажа една приказка. Доколкото чета във вашето съзнание, всички приказки на Земята започват с една и съща фраза, ние също ще започнем така...

Имало едно веме, има я сега и ще я има в бъдеще една звездна система, която във вашето Вътрешно Време се нарича Сириус, по името на своята главна, добре видима от вас звезда. За огромни периоди от Вътрешното Време със звездите и планетите на тази бинарна система станаха много промени, но моят разказ ще е за една конкретна епоха, когато една от малките планети била обитавана от някакъв вид разумни същества.

Както виждате в настояще време, в тази система има две слънца, едно малко и едно голямо, но не винаги е било така. Беше време, когато малката звезда била жълто слънце, приличащо на вашето светило и именно около тази звезда-слънце се въртяла тази планета, на която се развивала цивилизацията на тези същества. На нейните прохладни, плодородни, зелени простори се развивал вид, който ние ще наречем "Паскати".

Нашите дни и нощи, обаче, много се различаваха от вашите. Ние имахме периоди, които вие можете да наричате дни, в които светлината бе умерено ярка, заради положението на втората звезда (това беше преди колапса й). Имаше и други, много ярки дни, пронизани от светлината на нашето синьо слънце - в такива дни  често не можехме да излезем от домовете си. Имаше и периоди на голям мрак, когато всичко потъва в дълъг сън или, както вие го наричате, спане.

Аз принадлежа към племето или расата, която се нарича Каридел. На моята стара планета имаше четири основни племена, всяко от които имаше своя роля. При това всички разбирахме архетипа на израза,   пристигане и заминаване на душите или субектите и техните фрагменти.*
* (В космическите учения на Колективните Многомерни Учители думата "същност"/ англ. «essence»/ означава индивидуална душа, "Висше Аз" - за разлика от "нисшия аз". Думата "Същество" /англ. «Entity»/ означава колективна душа, състояща се от няколко броя душа-същност.)

Що се касае за "фрагменти на същността", те са няколко състояния на една и съща същност в паралелни линейни реалности, (временни зони). На планетата нямаше лоши отношения или чувства на неприязън между различните племена. Каридел бяха прависти и философи, Оротета - воини и защитници, Петри - творци и художници, майстори и занаятчии, а Еата бяха прост народ: те можеха да се занимават с каквото си искат и притежаваха огромна физическа сила. 

Нашият вид произлязал от особен космически импулс, който дава началото на определен клон от еволюцията, определен генотип. Този първичен импулс сформирал генетичен код, който направил нашата раса такава, каквато в края на краищата стана. За да ви стане по-лесно да си ни представите, можем да кажем, че повече приличаме на семейство котки - нещо средно между вашите котки и лъвове, само че имаме по-изтънчени черти. 

Челюстите ни са с по-малка дължина, а ушите са по-кръгли, отколкото у вашите лъвове. Ние ходим на два крайника, с ръст около вашия или по-висок, а телата ни за дългото време добре са се приспособили към изправеното положение. Мъжките особи имат грива, женските нямат. За дългото време на еволюция лапите ни станаха по-ловки, а формата по-практична. Отговаряйки на въпроса, който се поражда в главите ви, казвам: да, имаме опашки.

Ние се различаваме по цвета на телата и очите. Моето племе Каридел имаше рижава или жълтеникава кожа, очите на неговите представители бяха светло сини. Воините Оротета бяха оранжевооки и с пясъчен цвят, както вашите лъвове или рижите котки. Художниците Петри бяха бледо сиви и бели, очите им бяха зелени или тюркоазени, а силното племе Еата бе от различни цветове и отенъци, много от тях бяха раирани. 

Някога, в началото на нашата еволюция, ние бяхме покрити с козина, но след това почнахме да носим дрехи, по-скоро за украса, отколкото заради приличие. Планетата ни беше неравномерно населена, само някои нейни области бяха с достатъчно топъл за живот климат. Един от тези пояси имаше сочна зелена растителност, друг беше подобен на вашите северни части на Европа. Но нашите тела се развиваха и приспособяваха към температурните условия на родната планета.

Искам да ви дам представа за нашата история, за да си представите за това с кого си имате работа. Макар че ние основно наблюдаваме, все пак ни се иска да ви протегнем през времето ръка за помощ, защото в следващото десетилетие на вас, несъмнено, ще ви потрябва външна помощ.

Паскатите

не общуват с помощта на думи или звуци. Ние владеем телепатията, което ни дава възможност сега да общуваме с вас, въпреки времевите и пространствени бариери. Но ние не винаги сме били толкова подготвени в такова непосредствено общуване с разума на други същества и един на друг. На нашата планета отначало общувахме с помощта на речта, но след преселението ни на планетата Ишна, за която ще ви разкажа след малко, новата атмосфера повреди нашите гласни струни и вече не можехме да общуваме чрез  звуци, затова разработихме собствена система на беззвучно общуване. 

В общуването си с вас, хората, аз съм с ограничен речник и терминология, които са във вашата банка на съзнание и подсъзнание. В бъдеще, когато вашата планета достигне още по-голям научен прогрес, ще се появят по-точни и конкретни термини, които ще могат да ползват същества, подобни на мен.

В течение на дълги периоди Вътрешно Време ние еволюирахме духовно и телесно, но в различна посока от нашата съседна планета. Виждате ли, в нашата слънчева система имаше още една обитаема планета, която ние наричаме Ишна и която ползваше повече светлина от синьо-бялата звезда. Нейните обитатели бяха известни в космическото съобщество като кристалните хора. Но до нашата среща с тях мина много време, макар че нашите учени знаеха за тяхното съществуване, а те - за нашето.

Ние щастливо живеехме на нашата планета, наслаждавайки се на нейните дарове и споделяйки увеличаващия се жизнен опит с другите форми на живот. Но с течение на времето нашите учени забелязаха, че с нашето слънце, даващо ни своята светлина и живот, стават сериозни промени, грозящи ни с катастрофа. За щастие ние установихме контакт с Кристалните хора, които започнаха периодично да посещават нашата планета и да ни приемат при себе си. 

Когато условията станаха постепенно все по-лоши, а силовото поле на нашето слънце започна да се разширява, нашите планетарни съседи, съветвайки се с нашите Старейшини, се решиха на сериозни, но необходими крачки: заявиха ни, че ще евакуират цялата наша раса и другите форми на живот от нашата планета, които ще могат да преживяват в новата среда на живот - в техния свят, защото всички разбираха, че излъчването на нашата жълта звезда в момент на колапс ще унищожи нашата малка планета и всичко живо на нея. 

Ишна, обаче, беше много по-топла планета и имаше друга физико-химична структура. Знаейки отдавна за наближаващата катастрофа, Кристалните хора построили биосферен комплекс, покрит с купол, в който въздухът и температурата съответстваха на условията на нашата родна планета. За щастие, нашето население не беше многочислено, равно беше на населението на Ишна, а отчитайки факта, че тяхната планета беше по-голяма от нашата, на всички ни стигаше предостатъчно. 

Постепенно, с течение на няколко поколения, техните учени аклиматизираха нашите тела към ишненската атмосфера, което, естествено, предизвика мутации. Козината ни пооредя и тялото под нея претърпя изменения, кожата, която беше много твърда, според вашите разбирания, стана по-мека. Ние запазихме силата си и бихме могли да огънем вашите стоманени пръти, като пластелин. Разбира се, нашата смесена раса Еата беше най-силна от всички нас. След време успяхме да премахнем купола и да излезем в ишненския свят, за да живеем заедно с нашите братя и сестри, запазвайки груповите особености и обичаи за всяка раса. 

Преживях много животи и видях раждането, развитието и смъртта на други звездни системи, както и моята собствена. Видях светове, основани на
 честоти, различни от нашите планети Ишна и Земя. Ако говорим с термините на вашето възприятие за време, аз се проектирам в нашето линейно минало, което се явява ваше настояще. С други думи, аз идвам от бъдещето.

Такива като мен са много. Някои използват телепатията такава, каквато я използваме ние. Има и такива, които използват по-нови постижения и технологии. Някои се върнаха при вас от вашето линейно бъдеще, за да се родят в земни тела във вашето настояще. Научих, че вие ги наричате стари души, но аз предпочитам термина Космически зрели същности, който не е свързан с вашите фундаментални вярвания и е малко вероятно да послужи като повод за възникване на объркване.

От гледна точка на четирите стихии ние, паскатите, имаме природа на стихиите Земя и Огън, което означава, че ние сме творческа, но и практична, имаща твърда основа раса, физически силна и с молекулярна структура тела, почти сходна с някои земни същества. Ние обработвахме недрата на своята планета, изработвахме вещи, приличащи много на вашите, строяхме домове, подобни на вашите и успокоявахме конфликтите по логичен път. От друга страна, стихиите на кристалните хора са Огън и Въздух, това са интелектуалци, имат развит мозък и големи творчески способности. Телата им се състоят от кристални вещества, неизвестни на вашата химия, те са леки, чисти и крехки. Тяхната физическа сила, според вашите мерки е твърде малка, но те имат мощен разум и голяма изобретателност.

Паскатите се размножават принципно, както вие на Земята. Кристалните хора - съвсем различно. Мъжките и женските особи се събират и скоро след това женската снася меко яйце. Него го отнасят в много важна стая в ишнанското жилище - в камера за раждане и растеж. Яйцето се слага на специално място, което бихте нарекли олтар. Когато тяхната планета влиза в определени точки на орбитата около звездата-слънце, тези двама, които са създали това яйце, отиват при него и заедно поставят върху него ръцете си. С всяко ръкополагане се достига нова фаза в развитието на яйцето. Докато расте яйцето, външната обвивка започва да приема кристална форма, става все по-прозрачна, докато накрая не стане видимо неговото съдържание. 

Щеше да бъде безполезно да говорим за това колко дълго продължава този процес, защото тяхното време няма никакво отношение към вашето понятие за дни, месеци, години. При Кристалните хора растежът на яйцето става благодарение на съвместните усилия на родителите. Без тези усилия, нямаше да има дете. В момента на раждане, външната обвивка започва да се напуква, показвайки две малки деца, тъй като при тях винаги, както и при Паскатите, се раждат близнаци - факт, който не е убягнал от вашите древни предци, което вие можете да научите от техните митове и сказания.

Познавачите на гръцката митология ще ви разкажат, че Зевс посещавал Леда в образа на Лебед, след което тя му родила четири яйца, от които се създали две двойки близнаци: Полукс и Елена, а също и Кастор и Клименестра. От къде гърците са взели тази история? От допотопните легенди, които са им ги предали жителите на Атлантида. Те на свой ред са ги слушали от своите предци, които няколко столетия по-рано са посещавани от Кристалните хора и Паскатите. Това е причината древните Египтяни да ни изобразяват толкова точно в облика на техните богове, а няколко ваши африкански племена до сега пазят легенди за нашите посещения.

Числеността на населението на Кристалните хора винаги остава постоянно. Това се постига с няколко ментални процеса, а не с клинични методи. По този начин балансът за разпределение на полезните обекти сред техния народ винаги остава неизменен и оптимален, родителите сами определят какви деца трябва да родят и постигат това със средствата на генетичната селекция. При това този процес не е подчинен само на икономическите и социални интереси, вземат се предвид и еволюционните изисквания, предявени от "влизащата" душа или от фрагментите на по-голямото Същество, за да може да изрази своята индивидуалност в най-добрите благоприятни условия.

Кристалните хора имат, както вие бихте казали, светла кожа, макар че по-скоро е златиста или с жълтеникав отенък. Те имат полегати очи с цвят в златисто или тъмно сиво със златни точици. Косите им са много бели, но имат друга структура от вашата, по-скоро напомняйки тънки стъклени нишки. Опитвам се да подбера от вашия речник по-точни описания, но ги няма. Затова ще предоставя на вашето въображение възможността да довърши описанието. Техните мъжки и женски образи толкова си приличат, че не бихте ги различили.

И така, учените на Кристалните хора и Паскатите успяха да осигурят изход в открития космос и да излязат извън пределите на своята слънчева система. По време на едно от тези полети в безкрайното пространство, с използване на енергията на времето и антивеществата в качество на движещи сили и за пресичане на времевите зони, на един от нашите кораби се случи авария и експедицията бе принудена да се приземи на чужда планета в непозната, не нанесена на звездната карта слънчева система.

Но, както ви е известно, няма нищо случайно и Древните, които са създали вселената и към които се обръщаме за съвет в духовните работи, ни обясниха, че в бъдеще нашите две системи по много сложен начин ще се преплетат и нашият кораб съвсем закономерно се е приземил именно на вашата, тогава още млада планета. Разбира се, тези, които осъществяваха този пръв контакт не знаеха за наличния голям замисъл. Но по-късно други Паскати и Кристални хора са пристигали на Земята и някои от тях са влизали в тела на земляни, за да разберат по-добре вашата планета.

Аз лично не съм бил на Земята. На Паскатите не им е толкова лесно да влизат във вашите тела, макар че и това се е случвало. Ние сме по-склонни да живеем в телата на вашите домашни котки и в случая това има определена цел: да бъдеш до близък човек и да го защитаваш от тези негативни сили, които окръжават вашата планета.

Вие няма да ме видите или хората от моята времева зона, докато сте в своите сегашни тела, но толкова ли е необходимо? В края на краищата хората ви ще се научат да се преместват от една времева зона в друга с усилие на волята. Тогава ще се срещнем със земляните, както казвате, лично.

Отрязъците от времето съществуват невидимо едни в други. Както микробите живеят във вас, а вие не ги виждате, не ги усещате и не осъзнавате. Обаче, ако гледате през своите прибори, ще забележите, че тези организми присъстват и водят бурна дейност. В цялата вселена в различни времеви зони живеят неизброимо число същества, някои от тези зони са взаимосвързани, други - не. Много живи форми, както и вие, не подозират за съществуването на другите, макар те самите да са наблюдавани от тези, които са способни да пресичат бариерите на времето. Тези зони могат да се пресичат и да се припокриват с вашата, но вие ще усещате това не повече от рентгенови лъчи, които медиците ви пропускат през тялото ви.

Различни импулси пронизват  Космоса в различен момент от време и създават разнообразни форми на живот. Вашият генотип е само един сред милиони! Но не на всички ще им е удобно и подходящо на всяка планета. Условията, предложени за физическото развитие и растеж се явяват решаващ фактор в определяне на това какви клонове от еволюцията ще останат, ще оживеят и ще доминират. На Земята импулсът, който бил най-силен и е успял да съхрани своята еволюционна сила, започнахте да го наричате "Homo saрiens", макар че човекът в никакъв случай не е бил първи.

По своята стихийна природа Хоминидите са водни, емоционални същества. Вашите тела и самата планета, на която живеете, се състои преобладаващо от вода.

До колкото връзката между вашата слънчева система и нашата е много силна, много древни имена и принципи, придобити за вас през всичките тези столетия и са с голямо значение, произлизат от нашия свят. Разнообразието на вярванията на вашата планета довело към възникване на различни имена и названия - митологични, религиозни или пантеистични - всички те се отнасят до подобни, аналогични понятия.

Във вашата съвременна метафизика се употребява терминът "Външно Време" за обозначаване на такова състояние, което не се определя от движението на планетата ви или стрелките на часовника, и което може да проникне в сънищата или при изменено състояние на съзнанието. Действително, във Вселената съществуват честоти, които съдържат вечността, обхванала и побрала в себе си минало, сегашно и бъдеще, но в сегашното състояние на безвремие всичко съществува във Вечното Сега. 

Макар, че вашите хора още не са достигнали такова разбиране, което би им позволило да приемат и осъзнаят тази идея, проблясъци се появяват в ума на някои от тях. Към вас ще се обръщам не само аз, но и други същества от Външното Време. Вие можете да определите някои от тях като по-развити от мен, но в моя свят ние не се делим на "висши" и "нисши". Това, което вие наричате развитие, в действителност се дължи само на принадлежността към различни зони от време и тяхната близост към Централната Точка. 

Тези, които са разположени по-близо до Центъра, като моята зона, могат по-добре да видят и разберат Вселената, като мен. Аз от своя страна, гледайки към вас назад във времето, виждам всичко по-ясно, отколкото вие. Но въпреки всичко, дори и да съм запознат с времевите цикли на Вселената, с това как да се използват и какво може да се извлече от тях, в никакъв случай не може да ме наречете всезнаещ.

За някои от вас Бог - това е някакво висше съвършено Същество. За нас това, което наричате Бог - това е Времето в една Централна Точка, във Вечното Сега, от която се разпръсват в безкрая многочислени временни зони. Тази точка има мигновена връзка с всички, обхваща всички времеви зони, разпрострели се във вечността, без начало и без край. И, въпреки това, дори това описание да не е съвсем точно, то предполага геометрична перспектива и местоположение. Но Централната Точка няма определено място във Вселената. 

Макар, че определени знания бяха дадени на вашите предци и са предавани от поколение на поколение, твърде много бе загубено или изкривено, така че имаме още много теми за обсъждане в нашия по-нататъшен диалог, защото не желая нашата беседа да бъде само мой монолог, така да се каже, проповед. Ние, Паскатите, сме лоши проповедници, нашето призвание не е в това.

Когато във вашия свят се осъществят някои събития, нашата мисия ще завърши. Тогава и Кристалните хора, и Паскатите, включително и тези, които сега живеят в телата на земляните, ще могат да се върнат в своята временна зона, за да преминат към следващия етап от духовното развитие. 

Затова аз, Каини, се заех с вашата планета. Не, аз не бях сред тези, които някога първи са се приземили на нея. Но Древните ми поръчаха да следя за тези, които са прилетели някога при вас от нашата звездна система и сега съм причастен към растежа, развитието и бъдещите еволюционни изменения на Земята, моята роля прилича на онази, която вашите деди са приписвали на божествата-пазители. Вашите древни предци поставиха два Бога за охрана на всяко свещено място. Обърнете внимание на това как те са изобразили двата лъвски бога, символизиращи Вчера и Утре - с други думи, "Времето".

Ние зорко охраняваме, но при цялата наша бдителност не се намесваме, освен когато...Ние стоим на стража мълчейки, но ако ни се наложи да се защитим, ние ще нанесем изпреварващ удар със силата на лъва и ловкостта на гепарда.

Е, с това завършвам първата част от моя разказ, може би по-скоро странен, но започнал да разгръща пред вас философията на времето, съобразно нивото на развитие на вашата планета.

* * *
ВЪПРОС: Имало ли е на вашата планета и други форми на живот, с които сте могли да общувате?

ОТГОВОР: Зависи от това коя планета имате предвид. На старата планета на Паскатите е имало и други форми, които ние смятахме за равни на нас. Там имаше разумна форма на растителен живот, която може да се придвижва за разлика от растителното царство на Земята. Нашият "растителен народ" можеше да изтръгва корените си от земята, да се придвижи и отново да се вкорени на друго място, при условие, че има подходяща почва. Тези любезни същества ни идваха на гости и оставаха у нас, защото в дома на всеки Паскат имаше това, което за удобство ще нарека градински участък, където всеки от пристигащите гости можеше да пренощува или по желание да остане за по-дълго време. В обмена на нашето гостоприемство те ни гощаваха със своите плодове, ядки, горски плодове или целебни листа, та да не ни се налага да ги лишаваме от живот, заради желанието ни да получим от техните продукти за хранене. Много от тези растителни същества растяха на малки колонии и винаги можехме да ги посетим, когато имахме нужда от техните продукти, които те ни даваха охотно.

Нашите"дървета" бяха едновременно нашите най-добри приятели и предсказатели, с които можехме да водим продължителни телепатични беседи. За разлика от "растителния народ", те винаги растяха на едно място. Там, откъдето е произлязло моето племе, имаше едно древно дърво, което спеше дълго, после се пробуждаше, за да сподели с нас великите мъдрости, да ни научи или да ни излекува.

Там имаше и дружелюбни "водни змии". Яйцата, които те с готовност ни даваха, бяха за нас основен източник на белтъчини и протеини. С нас и около нас живееха много видове "птици" и въобще, всички биологични видове живееха в хармония и общувахме прекрасно с помощта на телепатията, постигайки пълно взаимо-разбиране.

На Ишна има много мили животни, приличащи на гущери и още няколко вида, принадлежащи към непознат за вас вид. 

ВЪПРОС: Казвате, че някои от Кристалните хора в настояще време са въплътени в тела на земляни, но Паскатите обикновено не приемат хуманоидни форми, макар че има известни изключения. Защо?

ОТГОВОР: Кристалните хора произлизат от хуманоиден импулс, което означава, че като цяло приличат на хора. Техният основен елемент е Огън и Въздух, които метафизично означават творчество и интелект. Те обикновено влизат в телата на земляните, ако пожелаят да направят това, намирайки се в специален творчески или мисловен подем, чието изражение може да бъде композиране на музика, медицински или научни открития. Областта на висшата математика също може да се окаже плодотворна, но въпреки това, в тълпата много по-рядко можете да ги срещнете, отколкото предполагате. Причината за това е, че те се чувстват най-добре в усамотена, в научна обстановка, където могат да създават новите си идеи и теми, които после ще внедряват техните физически силни и активни ученици. Те могат да основават съвършени метафизични учения, те мислят  извънредно мащабно в рамките на философията, науката и религията. При това техните лица рядко ще видите на корицата на списание или на първа страница на някой вестник, защото са скромни и твърде срамежливи хора. 

Паскатите - те са нещо съвършено различно. Макар, че притежаваме много по-голяма сила, отколкото Кристалните хора, тя генетически е заложена в съответствие със строежа на телата от семейство котки. На Паскатите, въплътили се в човешки тела, ще им бъде трудно да пазят равновесие, а и тялото на човека не е толкова силно, както привичните техни тела. Това би ограничило действията и възможностите само в областта на психиката и умствената сфера, което може да предизвика множество проблеми, разтройства и блокажи. Не е от туй, че по менталин път няма да можем да се справим с всичко това, но все пак, то ще бъде достатъчно мъчително.

Ако Паскат се въплъти в жена, възможно е тя да не може да има деца заради несъответствие на честотите на котешката същност с тази на човешката женска хормонална система. 

Бидейки по своята природа родственици на лъва, Паскатите са обикновено общителни, и склонни да драматизират, да театралничат, което ни е трудно да изразяваме в чуждо на нас обкръжение. Помнете също, че ние имаме силно развито чувство на племенно единство, привикнали сме на уседнал и стабилен начин на живот. На Земята у нас биха възникнали чувство на неувереност в себе си, защото на вашата планета животът е толкова объркан и нестабилен. Макар, че много от вас предполагат, че вашите представители на семейство котки са единствени, това не е така. Котките прекарват дълго време извън телата си и без тези периоди на сънища, когато те могат да общуват с други представители от своето духовно племе, щеше да им бъде много самотно.

Но съм длъжен да ви кажа, че няколко Паскати сега се намират на Земята. Те са летописците на нашата раса, които се намират там, на първо място за да ни предават своите впечатления и опит за произтичащото на Земята през всички нови етапи на еволюцията или, както вие ми се струва, че казвате, квантови скокове. Ние от своята времева зона, разбира се, следим за тяхната безопасност, макар и в съответствие с Космическите Закони, ние нямаме право да даваме никакви преимущества пред земните събратя. С други думи, те са длъжни да се грижат за себе си така, както и всички разумни същества, населяващи вашата
 планета.

ВЪПРОС: Има ли и други разумни същества, освен вас, обитателите в системата Сириус, които се стремят да ни помогнат тук, на Земята, свързани с предстоящите за нас трудни времена, за които ни съобщихте? Ако да, то кои са те и откъде.

ОТГОВОР: Наистина има и други, които ви наблюдават от други времеви зони, някои от любопитство, други, като нас, искат да помогнат, има и такива, които са по-малко добронамерени. Не с всички от тях поддържаме връзка, но се познаваме, например с народите на Делфините и Гущерите от системата Копелия в съзвездието Колар/Колесничар.

Както и ние самите, Гущерите също са посещавали планетата ви преди хиляди години, преди нас, но по онова време техните опити да спасят живота на тогавашните жители на Земята очевидно не са се увенчали с успех, което много ги разстроило. Но хода на еволюцията се поправя след измирането на динозаврите. Гущерите - те са много добър и любезен народ, но са толкова далеч като еволюционен тип от вашия, че може да ви се сторят страшни. А Кристалните хора са много красиви, според вашите разбирания и при срещи изобщо няма да ви уплашат. 

Чувам въпроса ви: "А какво ще кажеш за Паскатите?" Когато дойде време и нашите времеви зони се пресекат, тези, които ще живеят тогава, ще се срещнат с красиви и симпатични представители на семейство котки с особено развито чувство за хумор, характерно за нашия род. Но това не е жестоко подиграване над нечии неприятности. Всички, които харесват котките, ще харесат и Паскатите. Мисля, че вие ще ни намерите привлекателни по вашите мерки на съществуване.

Превод от англ.: А. Соломарски
Превод от руски: Лиляна Димова
Откъс от книгата: „Учението на Сириус“
Автор: Ченълер: Мери Хоуп

Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....

Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .