Банер
българска-носия.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ПОСЛАНИЕ НА ВЪЗНЕСЕНИЯ УЧИТЕЛ ИЛАРИОН
Написано от Маг Селена   
Вторник, 04 Декември 2007 00:00
Послание за изцелението на душата и тялото АЗ СЪМ Владика Иларион!
Дойдох както винаги за наставления, необходими за вътрешнатa работа, която всеки от вас изпълнява насаме със себе си в дълбините на своето сърце. Колко са редки минутите, когато оставате сами със себе си! Всичко друго отстъпва на заден план и вие оставате насаме със себе си.

Помислете, колко би било хубаво, ако размишлявахте насаме със себе си не от време на време, а  имахте възможност да поговорите със себе си всеки ден, отделяйки само няколко минути за такова общуване със своето сърце.

Аз, Владиката Иларион, помня минутите, когато намирайки се във въплъщение, имах възможност в уединение, по цели дни да се наблюдавам отстрани. Разбирах, че съм жив човек, намиращ се във въплъщение, с всички функции на моето тяло, но в същото време започнах да осъзнавам, че в мен има друг човек, който не е свързан пряко с функциите на моето човешко тяло. Това беше странно раздвоение на личността.

Аз бях на Земята във въплъщение и в същото време осъзнавах, че съм безсмъртен. Аз съм вечен. Аз съм предоставен на себе си в това въплъщение и се опитвам да разбера смисъла на този мой живот, и в същото време съм много повече от моето физическо тяло. По своята същност моето физическо тяло представлява само скафандър, който позволява на моята Висша част да пребивава в мене.

И в тези минути на ясно осъзнаване кой съм аз в действителност, моето съзнание се извисяваше до невъобразими висоти, от които ясно виждах единството на всичко живо, което съществува на Земята.

Аз виждах ясно единството на всички царства на природата, ангелите и елементалите. В тези радостни минути на тихо общуване с моето сърце аз усещах как с мен разговарят и се опитват да влязат  в контакт  хиляди невидими за човешките очи същества, които при все това живеят и са около мен. В тези минути чувствах своето единство с всяка буболечка, с птиците, с животните.

Колко прекрасно беше това! И то беше възможно само когато оставах насаме със себе си. Около мен нямаше никого освен животни, птици, ангели и елементали.

След това при мен идваха хора. Тези хора търсеха изцеление. Те се стремяха да дойдат при мен, за да получат частица от моето тихо щастие и умиротворение. Но щом дойдеха със своите грижи и проблеми, обитателите на моя свят се криеха, защото вибрациите на тези хора бяха непознати и враждебни на техните вибрации, и на моите вибрации, към които те бяха привикнали за времето на нашето тихо общуване.

Аз помагах на много хора. Изцелявах техните души. Правех лекове от билки и им ги давах. Но в действителност не билките изцеляваха техните увредени и немощни тела. Те сами се изцеляваха, когато съзнанието им се издигаше до ниво, на което започваха да осъзнават каква вреда нанасят на своите души и физическите си тела, когато извършват неправилни постъпки и допускат неправилни чувства.

Овладеят ли човека небожествени чувства, това е като профучаване на ураган през неговите фини тела. И ако често ви завладява ненавист, тъга, печал, завист, ревност и други негативни чувства, всеки път по вашите фини тела преминават ураган след ураган и в края на краищата тези тела се разкъсват и вече не могат да служат като проводници на Божествената енергия. В този случай вашето физическо тяло започва да боледува. И започвате да страдате от недъзи, които ви принуждават да търсите изцеление при различни знахари и лекари.

И ще ви провърви много, ако на пътя си срещнете лекар, който ще лекува не вашето тяло, а вашата душа.

Защото преди всичко нужда от изцеляване имат вашите фини тела. Вашето емоционално тяло, вашето тяло на паметта или етерното тяло и вашето ментално тяло. Именно тези тела, явявайки се по-изменчивата част от вас, подлагани на постоянното въздействие на негативни мисли и чувства, се разрушават най-напред.

Разрушаването и болестите на физическото тяло са само следствие от разрушаването и болестите на фините тела. Затова е необходимо да се лекува преди всичко вашата душа. Необходимо е да стигнете до разбирането, че вие сами, със своите неправилни действия, мисли и чувства сте принудили вашето физическо тяло да боледува.

Мнозина от вас продължават да пълнят с агресия сърцата си и да обвиняват за лошото си състояние лекарите, близките, работата, началника. Но това е неправилен подход. Първата стъпка към вашето изцеление ще бъде разбирането, че никой не е виновен за вашите болести, освен вас самите.

И вие сте провокирали всичките си болести, когато сте се ядосвали, причинявали сте вреда на други хора, допускали сте сквернословие, лоши постъпки, употребявали сте замърсяващи организма ви продукти и напитки.

Вие сами си причинявате болестите. И когато стигнете до разбирането на това просто нещо, вие правите първата и най-важна стъпка към своето изцеление.

Следващата стъпка се състои в това да вземете решение повече да не вършите никакви действия, които да ви причиняват болести. За едни това ще бъде избавяне от отрицателни мисли, за други – избавяне от негативни чувства, за трети – избавяне от отрицателни постъпки.

Вие трябва да пожелаете да се отървете от всичко, което е станало причина за болестите на вашата душа и на вашето тяло. И чак след това сте готови за следващата крачка, когато със съкрушено сърце искрено се обръщате към Бога и молите за изцеление на душата и тялото си от недъзите.

Мнозина от вас се намират в такова плачевно състояние, че е невъзможно да се излекува физическото ви тяло в този живот. Но осъзнаването на причините за вашето заболяване и възприемането на правилен начин на поведение и мислене ще дадат успокоение на душата ви и в следващия живот вие ще можете много по-бързо да осъзнаете причината за недъзите си, от ранна възраст ще се погрижите не само за своето физическо тяло, но и за правилна настройка на мислите и чувствата.

Много са редки случаите, когато човек сам започва да осъзнава пряката зависимост между своите болести и постъпките, които е извършвал в младостта си и в зряла възраст. И много от вас ще се учудят, ако им бъдат показани отвратителните постъпки, които са извършвали, защото е невъзможно във вашето цивилизовано време да се допуска нещо подобно.

Но вашата цивилизация за съжаление е насочена към разрушение на душата ви. И много от така наречените художествени филми оказват, подобно на цунами, разрушително въздействие на фините ви тела. Пазете се от гледане на подобни произведения и особено грижливо пазете вашите деца. Защото техните фини тела още нямат достатъчна защита и целият този кошмар, който те гледат на екраните на вашите телевизори, просто ги програмира за болести и смърт.

Ние ви предупреждаваме и се опитваме да ви разясним причините за недъзите ви.

Порочния кръг от проблемите на вашата цивилизация  можете да разкъсате вие самите, във всеки момент. Всичко, което се изисква от вас, е просто да вземете решение и да действате в живота си в съответствие с Божествените принципи.

А сега бих искал да се спра на още един важен момент. Когато призовавате ангелите, Бога и Владиците на помощ, винаги се старайте да влезете в смирено състояние и да молите с благоговение пред Живота и Твореца.

Защото цялата милост произтича от Бога и да получите тази милост ви пречи непроницаемата кора на егоизма, обвила вашите сърца.

АЗ СЪМ Иларион, с Любов към вас.

Татяна Микушина

Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....

Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .