Банер
0_2f89a_b76a58be_XL.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Трансмисия на Висшата Светлина
Написано от Маг Селена   
Петък, 07 Октомври 2011 13:24

Трансмисия на Висшата Светлина на Висшата Светлина - очистване на комуникационн канили


С напредването през ноември, мнозина ще усещат комуникационните си канали. Това са: гърления енергиен център (5-ти), енергийния център на духовното око (6-ти), коронния енергиен център (7-ми) и девети енергиен център. Мнозина са усетили очистването на гърлото чрез кашляне и дишане, като болки в гърлото и областта на шията, температура и дразнене в задната част на гърлото/шията и гърба. Всичките тези енергийни центрове са свързани с комуникацията.


С предвижването на Земята в честотите на висшите сфери, ще откриете, че мутациите в тялото протичат с значителни промени. Голяма част от населението на света са в различни фази на отваряне/затваряне на сърдечния енергиен център, ежедневието носи най-различни реакции. Ако човек е вътрешно спокоен или медитира върху усещането за спокойно и безмълвно равновесие, външните стимули отварят Сърдечния енергиен център. Както всички енергийни центрове, и сърцето е двете полярности и всичко между тях.
 

Сърдечни полярности

В най-позитивната си полярност, сърцето реагира с любов и състрадание, с разширение на енергиите, с грижа и отговорност. В най-негативната полярност реагира със съпротива, осъждане и увеличаване на егото – ще заеме защитно поведение. Следствие полярностите в този енергиен център са и любовта, и самозащитата. Ето защо наблюдаваме някои изключително любвеобилни хора, изведнъж да заемат отбранителна позиция или да се гневят – те са принудени да го правят. Това е уравновесяването на крайните противоположности. Наблюдаваме такива реакции в най-самозащитаващите се и реакционни хора, понякога изведнъж проявяват самоотвержена Любов и грижа!

Това са важни времена, защото балансирането изважда много неща на повърхността за преоценка. Имате възможност да откриете всичко, което действително има значение, действителните желания на сърцето си, да се ръководите от неговите мотиви. Но независимо от развъртането на Сърдечния център, това е само много малка версия на Любовта във Вселената. Това е истинското начало на вашето свързване с вселенския Аз. Затова много учения наричат Сърдечния център „точка в средата на пътя”.

Сърцето носи истинска комуникация, защото съдържа чувствителна природа, която го отваря. С интегрирането на много противоположности в този център, ще откриете, че гърления ви център започва да се отваря все повече. Може да ви се стори, че очистването на гърлото е болезнено и трудно, защото тази област е подлагана на най-голямо въздействие през земната история. Точно тук са най-големите колективни поражения.
 

Казано колективно

Позволявали сте другите да ви казват, какво да правите. Има хора, които ви внушават, че трябва да мълчите, при всички ситуации. Или говорите само приятни неща, или да мълчите. Разрешавате само на „най-добрите” гласове да пеят и осъждате вокалните дарби на другите хора. Огромна част от живота ви е фокусирана върху ограничаването на тази област. Началството трябва да говори, а вие трябва да сте много предпазливи, за да не се изпуснете нещо. Родителите карат децата си да бъдат видими, но да не се чуват. Новини ви съобщават телевизия, радио, вестници. Кога да се изкажете? Кога да проявите енергиите на гърлото?

Това, което смятате за разговор, е само повърхностна беседа. Много рядко достигате до съкровеното. А певците имат такава свобода. В ежедневието се води битка между еготата – кой какво казал, по кое време и кога разговора може да се довърши. Това е само повърхността. Вие се движите към време, когато хората трябва да отворят гърло и да бъдат чути. Хората трябва да слушат по-внимателно, да мислят в дълбочина с разума и сърцето си, преди да изразят истинските си чувства, мисли и идеи. Промяната е точно в тази посока. Сега наблюдавате началото на тази огромна промяна.

Отначало, отвореното за първи, път гърло ще крещи и убеждава, защото не е свикнало с големи количества естествена енергия да протича през него. След няколко истински разговора, гърлото ще се научи да направлява енергията по естествен, течащ начин.
 

Свобода в общуването

Трите горни енергийни центрове се отварят доста бързо, в сравнение с долните, след като централния – Сърдечния – е широко отворен. Щом гърлото се отвори, в различни степени се отварят третото око и короната. Трите горни центъра работят в хармония. Духовното око получава информация през короната, която трябва да бъде изразена чрез гърлото. Такъв вид дейност се смята психичен. Учите се да четете астралните нива (4D).

Щом преминете през коронния център (7-ми), ще усещате нещата през девети енергиен център – навлизате във Висшия си Аз. Висшия Аз има напълно ново ниво на информация, излизащо извън пределите на психичните способности.

Колкото сте по-съзнателно свързани с Висшия си Аз, толкова по-голяма сплотеност придобивате, сливате се и правите обединения. Това е състояние на просветление, защото това единство ви допуска до вселенското знание.

Когато общувате в такова единство, се намирате на по-високо ниво на изразена Любов, защото сърдечния център вече е напълно свързан с девети, нивото на Висшия Аз, там е равновесието, изразявате по-зряло състрадание. Обичайната полярност вече не е толкова ясно забележима, защото обръщате внимание и на двете страни, получавате аргументите им. Деветия енергиен център обединява всички перспективи.
 

Общуването

Промените, чрез които се усъвършенствате са в областта на комуникацията. Тъй като вече няма да има толкова много хора, които да ви „одумват”, ще намерите време да покажете един на друг истинския си аз, ще намерите време да се изслушате внимателно едни други. С развитието на тези енергийни центрове в Божествени комуникатори, ще откриете, че света изведнъж е станал много по-спокоен и обективен.

Когато хората не могат да изразят и/или да получат своите потребности ще воюват с това, което не разбират. Бедните хора/страни, в миналото са имали малко „авторитетни” лидери, които да изразяват техните нужди. И разочарованието от неизказаните нужди ще прерасне в гняв, който всеки може да преобразува в жестокост. Щом всеки може да изразява своите потребности, изказани на глас, необходимостта от жестоко изразяване на разочарованията и преглътнатите думи, ще намалее.

Помислете, какво означава това за вас, да имате възможност да се изкажете? Слуша ли ви някой? Виждате, че ушите също са част от комуникационните енергийни центрове. Ушите имат собствени енергийни вихри, които се въртят от вътрешното ухо до метър навън от ухото. Те стават по-чувствителни и
активни, когато отваряте горните центрове.
 

Мир

Комуникацията е част от световния пъзел, който ще донесе на всички мир, хармония и равенство. Известно време ще бъде неустойчиво, защото хората трябва първо да балансират сърцето си и да се освободят от защитата на егото. Прогреса може да изглежда много бавен и болезнен. Но щом Сърцата на достатъчно хора станат балансирани, хората ще започнат да общуват по-задушевно, тогава скоростта на прогреса в целия свят ще е поразителна.

Поощрява ме ви да осъзнавате, какво говорите за другите и себе си. Особено внимание обръщайте на всякакви защитни механизми и ги неутрализирайте. Тренирайте се да слушате, тренирайте умението си да позволявате пълно изказване, преди да отговорите. Това ще ви донесе необходимото равновесие, което ще направи сериозни промени в света. Оставяме ви на тази нота.
 

Чрез Каролин Томпсън от Съвета на Висшата Светлина


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .