Банер
0_2f8ab_6773793a_XL.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

СИЛАТА НА „ВЕЧНАТА” ЛЮБОВ
Написано от Маг Живин   
Петък, 18 Май 2007 00:00
- Маг Живин, в миналото интервю, говорихме за астралните нападения и донякъде изяснихме причините и естеството им. Бихте ли желали да продължим разговора ни?

МАГ ЖИВИН: Днес повече ми се ще да поговорим за любовта в нейните магически измерения. По точно за вечната любов.

- От вас често сме чували, че няма вечни неща. Какво точно искате да кажете с това вечната любов?

МАГ ЖИВИН: Ами вечната любов е нещо като вечната магия, като вечния двигател, като вечната мечта на човека за нещо вечно – все неща непостижими в реалните земни условия. В практиката си съм попадал на двойки, които живеят в обич, относително разбирателство, относителен мир и хармония дълги години, докато смъртта ги раздели. Но търсачите на вечната любов не се задоволяват с подобни „мижави постижения”.

Под вечна любов обикновено се разбира нещо като вечна влюбеност и съпровождащите я емоции. Това е трудно постижимо. Дори от гледище на науката нещата се потвърждават – просто организмът ни няма да го издържи с всичките съпровождащи хормонални приливи, неядене, безсъние и т.н. Четох някаква научна студия по въпроса за влюбването, в която се привеждаха доказателства, че вътрешният обмен, хормоналните равнища и всичко останало е на предела на възможностите на тялото, а мозъкът работи като при тежко психично заболяване. Всичко това съпроводено с диаграми, таблици, цифри и какво ли още не. Та който си представя или мечтае за подобено подвиг би трябвало да знае, че той не само може да продължи не вечно, но дори и дълго без да завърши зле за любожелателя. От окултно гледище подобни стремежи са в най-висша степен нежелателни, защото отменят естествения ход в развитието на една връзка.

- А често ли ви търсят, за да правите магия за вечна любов? Как помагате на подобни хора?

МАГ ЖИВИН: Често търсят помощта ми с подобни думи, но не винаги става въпрос за глупости и детинщини. Преди време ми се обади по телефона жена да ме попита дали правя бяла магия за вечна любов. Не й затворих както постъпвам в повечето случаи, когато чуя тази комбинация от думи. Определих й час и дойде на консултация. Отчаяна и разнебитена. Искаше от мен да направя бяла любовна магия на мъжа й, за да спре да я бие и поне малко от малко да има мир и спокойствие в дома им. Всичко започнало след около три години от началото на брака им. Той много държал да си имат дете, а тя не можела да задържи плода и правела спонтанни аборти. След около две години почти непрестанно заплождане, мъжът започнал все по-често да се отбива в кръчмата и да се връща подпийнал. След това си намерил съветница в лицето на една колежка, която му подметнала, че жена му може би взема някакви хапчета, за да абортира и да не ражда от него, а да си е запазена и стройна и да е във форма за други мъже. Тогава започнали и побоите. Всяка вечер крясъци обвинения и побои. Стигнало се до намесата на полиция и прокуратура, но жената все още обичаше своя мъчител и искаше нещо много просто – „бяла магия за вечна любов”, за да си дойде всичко както си е било.

Не ми беше особено приятно докато й обяснявах какво е останало от брака й и как неблагоприятно ще се развият събитията, ако се намеся с магия за укрепване на брака й. Предложих да й помогна да се справи със ситуацията във възможно най-благоприятен за нея аспект. Отказа ми и си тръгна. След около два месеца ми се обади и попита дали може да дойде пак. Този път беше с големи тъмни очила, които прикриваха големи морави синки, и със счупени два предни зъба. Дойде, седна и каза: „Правим го!” Попитах „Кое?” А тя отвърна „Ами онова, най-доброто за мен”. Три дена след като започнах работа, мъжът й внезапно загуби интерес към нея и я закара с багажа при майка й. Там вече беше под закрилата на баща си и двамата си братя. Жената бързо си нае адвокат и след няколко месеца се освободи от кошмара на миналото. Посети ме отново и подсилих въздействието. Сега има нов съпруг, грижи се с него за двете му деца от първия брак и има дом, в който не цари „вечна любов”, а просто дух на обич, уважение, разбирателство, хармония, топлина и грижа. Има един нормален живот.

- Толкова ли е трудно хората да се обичат и разбират помежду си?

МАГ ЖИВИН: Не. И ми е чудно защо не го правят. Сигурно, защото имат други изисквания. А според скромните ми наблюдения, хората се сдобиват с нови изисквания, след като старите им бъдат удовлетворени. Такъв беше случаят с В. Р. Той се беше влюбил в красивата приятелка на негова братовчедка. След като обикаляли два-три месеца по луксозните заведения из техния град, младата дама склонила да се омъжи за него. В.Р. беше прилично богат, имаше прекрасна къща, няколко автомобила, сериозен и доходен бизнес, но не беше точно тип новобогаташ. Обичаше дома си и семейството си. Съпругата му родила две прекрасни деца с разлика от близо година, след което решила, че е отбила дълга си към съпруг и Родина, наела бавачка и се превърнала в част от инвентара на близък изискан денонощен бар, в който започнала да посреща приятелки, приятели, а по-късно и ухажори.

В.Р. провел с нея откровен разговор, при който тя му споделила, че го обичала, но той нямал право да определя начина й на живот, била голяма, била свободна, била му дала най-хубавите си години... Тук вече не издържах и прихнах, защото ставаше въпрос за жена на двадесет и шест години, омъжена от три. Тази жена му била дала трите си най-хубави години!?! Както и да е, да не се отклоняваме от темата. Обсъдихме възможностите. Хванах се за работа и за няколко от най-хубавите седмици от живота на В.Р. му върнах съпругата у дома. Той също се промени доста. Започна да кани гости, да я извежда по често след работа. Уцелиха ваксата и от около година не се е обаждал да се оплаква. Приятно е, когато нещата се подредят добре и успееш да запазиш нещо стойностно.

- А случва ли се да не успеете?

МАГ ЖИВИН: В живота какво ли не се случва. Както на няколко пъти съм споменавал, успехът на една магия зависи и от това човекът потърсил помощта ми, да знае какво иска. Ако знаете какъв плод искате и няма кармични ограничения, ще ви го откъсна и поднеса. Но ако не знаете какво искате, как да ви помогна.

- Как така не знаят какво искат, нали идват при вас, за да постигнат с магия онова, което желаят?

МАГ ЖИВИН: По замисъл е така но на практика често се получава друго. Хората не са съвсем наясно или пък се объркват по време на магичния анализ, защото не винаги чуват онова, което са се подготвили да чуят. И тогава настъпва разколебаване и им е невъзможно да вземат решение. Аз нито имам правото, нито пък желая да го правя вместо тях и се стига до сложни ситуации, в които не можем да разделим на две магарета сламата. Имаше една госпожица, ще я нарека Севда. Беше дошла, да й помогна да задълбочи отношенията си с нейния приятел Гошо, с който само се виждали и излизали заедно, но нищо по-така. Но по време на анализа съзрях още едно силно мъжко присъствие в живота й. Призна ми, че това бил един неин стар приятел на име Васил, който много й помагал със съвети, насърчение и приятелство в силната й любов към Гошо.

Гледах, струвах, но накрая си признах, че не виждам любов с Гошо, а с Васил. На което Севда ми отговори, че на практика май било точно така, но не била много сигурна в себе си. Тогава и казах, че до три месеца ще има нова любовна връзка. Севда ми отговори, че е твърде възможно, защото и Гошо и Васил не я удовлетворявали и търсела някой сериозен, който да я мотивира за брак и деца, и всичко. Е добре, питам я аз, какво да работя и за кого от всички. Ами решете вие, който там е по-подходящ за мен, отговаря ми спокойно младата жена, нали затова съм дошла при вас. Рядко губя присъствие на духа, но Севда определено ме депресира. Казах и да отиде, да си помисли и ако реши нещо сериозно, да дойде да поговорим дали и какво може да се направи за задълбочаването на някоя от връзките й. След около четири месеца дойде отново. Настани се удобно. Какво стана, питам я аз, появи ли се новият. Да, отговаря ми тя. И какво, реши ли какво би искала да работим? Не, отговаря ми тя, а вие решихте ли?

Май и тя търсеше някаква любов, може би вечна, а може би само някаква.

Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....

Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .