Банер
11046535_812801388796095_125576623334447744_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Черна Магия ли?

- Маг Живин, в поредицата интервюта с вас прави впечатление скептичното ви отношение към черната магия и в частност към черната магия за смърт. Бихте ли казали нещо повече по този въпрос за читателите на нашия вестник?


МАГ ЖИВИН: Скептичното ми отношение иде от глупостите, на които съм се наслушал, начел и нагледал. Ще ви кажа аз как разбирам черната магия за смърт като професионалист. Днес правиш магията, до седмица човекът се среща със смъртта и го закопават. Това е. Ако е действителна черна магия за смърт, а не за друго. Винаги съм твърдял и продължавам да упорствам – черната магия за смърт е изключителна рядкост, а успешната магия за смърт – двойна рядкост. Онзи ден идва една клиентка и ми казва: идва при мен една ваша колежка, изкопа изпод прага ми пет материализирани магии за смърт...

Не зная как точно се материализира магия за смърт, освен чрез смъртта, която преследва, но питам жената: „Е тогава защо сте жива?” Тя ми отговаря – ами нали вашата колежка ме спаси. Изумях. Питам клиентката: ами ако ви кажа, че сега като излезете ще ви блъсне жълта кола, но ако ми дадете пет-шестотин лева (такава била „спасителната” тарифа на „колежката” ми), ще ви спася и няма да ви блъсне нищо, а ще си отидете здрава оттук, какво ще направите? Мълчи. Какво се умълчахте, казвам й, давайте веднага парите да ви спасявам, че ви изгоря животецът! Усмихна се. Аз ако бях дал толкова пари на фокусник нямаше да се усмихна. Но клиентът винаги има сили. Възхищавам се! Клиентът вероятно винаги има и пари в повече, за да ги раздава с подобна лекота на погромителите на черни магии за смърт.


- Не разбирам, толкова ваши колеги твърдят обратното – тази магия била много честа и страшна?


МАГ ЖИВИН: Моите колеги могат да твърдят, каквото си искат или каквото им е изгодно. Все ми е едно. Само пълни некадърници, мошеници или хора с увредени мозъци могат да казват на всеки втори: „правена ви е много тежка магия за смърт, ако не ми платите еди колко си лева, до месец всички в дома ви ще сте измрели”. Колкото до страшното – магия ли е, за страх си е. Но сега говорим сериозно. Вижте, така наречената Черна Магия е изкуство, както и така наречената Бяла Магия. От друга страна има занаятчии, които се рекламират като черномагьосници или като беломагьосници. Но отнемането и даването на живот не е в сферата на занаята, а на изкуството на магията. А малцина от тези, които са постигнали изкуството, ще се наемат да „убиват с магия” за пари. Мнозина бъркат магията с бабините деветини в стила на боклучавите нюейдж книжки за скучаещи домакини, залели пазара напоследък: „... изграждате мислено сребърен мост със златни перила (и през три перила зелени фенери на червен фон) между вашето трето око и третото око на човека срещу вас и му предавате чрез силата на мисълта си вашата воля, и след десет крачки той зарязва всичко и тръгва да изпълнява менталната ви повеля...”. Глупости на търкалета! Ако четете подобни щуротии може би трябва да се усъмните именно в силата на собствената си мисъл. Но това вече е друга тема.


- Все пак, подхвърлят се омагьосани предмети, хвърлят се магии върху автомобили, жилища и т.н. Искате да кажете, че всичко това са измислици?


МАГ ЖИВИН: Далеч съм от тази мисъл. Черната магия, както неведнъж съм казвал е реален факт. Но е реален факт и онова, което казах по-горе – тя е изкуство и не може да бъде правена от всеки. Още повече, че кариерата на хора пресегнали към черната магия без нужните познания и най-вече дарба за магия, приключва доста бързо със смъртта на пишман-магьосника. Магическият занаят и поприще далеч не са така безопасни както си мисли човекът, потърсил помощта ни или пък мошеникът. Така че едно е да правиш магия, друго е тази магия да „хване”, а трето и четвърто е да постигне целта си – това важи както за черната, така и за бялата магия. От друга страна създаваната в специализираната преса психоза за бум на черните магии е явно и недвусмислено с рекламна цел – твърдения от рода на „всеки трети българин има поне по две черни магии” се целят в кесията ви. Прочитате, размисляте, поглеждате живота си и решавате да звъннете, за да проверите дали вие лично не сте „третият” българин. Ще ви разкрия една малка тайна от арсенала на мошеника – всеки, който се обади автоматично става „третия” българин. Веднага ви убеждават как имате две, три или пет черни магии. Ха сега да ги развалим! Шофьорите карат по пътищата като луди, доста често - по на няколко водки или по на няколко дози як наркотик, после магиите им били виновни. Това са глупости и извличане на чисто финансови дивиденти от безумното и безотговорно поведение на хората. Но пък е лесно и приятно да врътнеш телефона и някой отсреща да ти каже, че всичко ще се оправи щом се изчистят всички черни магии, които е успял да си измисли. После пиеш две три чаши студена вода – може и кодирана, защото всичко си остава така, както е било преди да звъннеш.


- Тогава коя според вас е най-често срещаната черна магия?


МАГ ЖИВИН: Любовната. Независимо като каква е замислена и задействана първоначално - бяла, пепит или резеда, любовната магия в повечето случаи се измята в черна, много наситено черна. Или по-точно в непоправимо вредна магия. Не съм особен почитател на оцветяването на магиите.


- А лично вие сблъсквали ли сте се с професионално направена магия за смърт?


МАГ ЖИВИН: Да, през дългата си магическа практика съм се сблъсквал многократно с всичките грозни лица на магията. За съжаление реалността е донякъде различна от романтичните представи на хората за двама магьосници - единия в черно, другия в бяло расо, които размахват страховити криви сопи и си викат един другиму в лицето яки заклинания и ту единия залитне, ту другия, но накрая доброто побеждава, а пък ние отиваме за още пуканки. Обикновено магията за смърт се открива след настъпването на смъртта от опечалени роднини, които не могат да си обяснят как така прав, здрав човек си е отишъл за ден или два. Вече споменах, че събитията при подобен род въздействие се развиват бързо. Случвало се е да чистя такива въздействия и да спасявам хората, при по-бърза реакция от страна на околните и малко по-бавно развитие на магията. За мен не е никакъв проблем да го направя, стига да ме потърсят навреме – защото единственото, което мога да направя в последствие е да установя, че причината за смъртта е магия. Интересен беше случаят с един много симпатичен мъж с будно съзнание. Самият той беше с пробудена дарба. Беше се усъмнил, че му е направена магия за смърт и беше дошъл при мен за помощ. От ден и половина повръщал почти постоянно, втрисане, болки в мускулите и ставите, непреодолимо вътрешно напрежение. Правили му изследвания – нищо. Оставили го в болницата под наблюдение макар и без диагноза и лечение, а той изчакал да мине сутрешната визитация, успял да си набави някакви дрехи, и дотичал при мен. Захванах се и чистих, изграждах защити – какво да ви кажа, борба на живот и смърт. На следващия ден беше по-добре и нямаше пристъпи. На петия ден го изписаха, без да успеят да поставят диагноза, но вече напълно здрав. Дойде да ми благодари и да се сбогува, беше решил да замине за провинцията. Казах му, че очаквам да ми се обади след два месеца, за да му осигуря заключителната и най-подходящата за него трайна древноиндийска защита, която се изработва само в един единствен, строго определен ден и час от годината. Не дойде. След около година получих телефонно обаждане от него, че отново го били „изработили” – записа час за същия ден, но отново не дойде. После разбрах от друг клиент, че починал десетина дни след разговора ни. Явно просто се беше отказал от борбата, но според мен трябваше да дойде. Животът ни е даден, за да го живеем и пазим, а не да го раздаваме на зложелателите си. Ако беше дошъл щеше да е жив и здрав и до днес.


- Означава ли това, че понякога самият човек решава дали магията да го убие?


МАГ ЖИВИН: При условие че магията е „милостива” и протича достатъчно бавно, за да потърси човекът или пък близките му помощта ми и при условие че лично аз съм се заел с изчистването й и защитите, нещата стоят именно по този начин. Нека ви разкажа за г-жа Ж. Потърси ме за помощ, тъй като съпругът й – почтен и уважаван служител в съдебната система внезапно рухнал. Три вечери преди да ме потърси, той си легнал в отлично здраве, а на сутринта се събудил с кръвоизлив в стомаха. Докато го откарвали към Пирогов, споделил на жена си, че имал някакво странно чувство – сякаш всичко се случвало с някой друг и се борел с някакво необичайно усещане, сякаш някой му внушавал, че вече не му се живеело... Лекарите се борили, за да спрат кръвоизлива, но само с временен успех. Както сподели г-жа Ж.: „Потърсих ви, защото той е много борбена и енергична натура, обича живота... Не зная какво може да се е случило, за да се чувства така...”. По време на магическия анализ установих, че действително има направена магия за смърт във връзка с дело, което съпругът й трябваше да гледа след седмица. С няколко много мощни изчистващи и защитни ритуала спасих младия мъж и го върнах жив и здрав у дома, но всичко това се дължеше в немалка степен на бързата реакция на съпругата му, както и на собствената му воля за оцеляване и самоконтрол. Както сами виждате има изход от почти всяка ситуация.


- Изход има, но историите, които разказвате звучат доста страшно...


МАГ ЖИВИН: Разказвам ви ги такива, каквито са в живота. Без излишни украси и без да се опитвам да ви плаша, без да ви говоря глупости за душевни трепети и прочие ненужности. Романтиката в магията е твърде малко, за разлика от рекламните статии, в които евтините измишльотини ни карат да се позабавляваме или да поплачем. Да не бъркаме двете неща. Или казано накратко: в черната или вредната магия, както и в отстраняването й няма нищо прекалено романтично – просто магически и житейски опит, реален и суров като самия живот.

 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .