Банер
bear.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Кои ще са медицинските открития в близкото бъдеще
Написано от Румяна Алексиева   
Четвъртък, 21 Юни 2007 00:00
Уреда за изгаряне на мазнините, “умните” памперси и чип, изплантиран в тялото, ще са част от тях, смятат експерти.
20 години след първият опит да бъдат предсказани медицинските постижения през близкото бъдеще, учени отново се събраха да прогнозират новите научни открития в областта на медицината. В списъка на бъдещите “пробиви “ се нареждат уредът, който ще изгаря мазнините, “умните памперси”, които ще диагностицират болестите при децата и микрочипове за наблюдаване състоянието на пациента, които ще бъдат импплантирани в организма на човека, страдащ от хронични заболявания.
“Представете си, че е настъпила 2020 година. Хората, страдащи от наднормено тегло ще спазват строга диета, която ще ги ограничава в храненето, но също така ще могат да използват новия уред за изгаряне на мазнините. Това устройство наподобява скенерите, поставени в летищата и хората трябва само са минат през него – лазерът ще премахва излишното тегло”, пише в статия, публикувана в новия брой на престижното специализирано издание British Medical Journal.
Експертите вярват, че проблемът с наднорменото тегло ще се разрешава за не повече от 3 дни. Този нов уред всъщност е лазер, който ще може да разрушава мастните наслагвания, от които организмът след това ще се освобождава по естестевен път.
“Няма да има никакви странични ефекти, ако не се смята необходимостта от обновяване на гардероба”, пише в статия, публикувана в British Medical Journal Доналд Комбс, сътрудник на отдела за медицинско планиране на здравето към Медицинското улилище в Източна Вирджиния.
Според професор Комбс, важно място сред новите научни открития ще заемат вълновите технологии: използването на кратки светлинни вълни ще способства за разрушаването на мастните и изолираните ракови клетки. Ученият смята, че приложението на кратките вълни ще бъде далеч по-прецизно в сравнение с лъчевата терапия и здравите клетки ще остават незасегнати.
Хората, страдащи от хронични заболявания като хипертония и диабет, ще могат да си вграждат микрочипове са контролиране на пулса, дишането, кръвното налягане и нивото на захар в кръвта. “По-късно ще бъде възможно в пациентите да се имплантират и специални дозатори, които ще впръскват по зададен сигнал необходимите за стабилизирането на състоянието на пациента лекарства”.
Подобна биометрия ще може да се използва и за контрол на бактериите и вирусите при бебетата, смятат още учените - памперсите ще променят цвета си, ако фиксират, че детето се разболява.
С помощта на компютрите ще се разработят и специални протези на ръце и крака, а хората, загубили зрението си, отново ще имат възможността да виждат с помощта на специален миниатюрен микроскоп, вграден в очната ябълка.
Преди 20 години повече от 200 специалисти се събраха и предрекоха например нарастването на броя на населението на Земята (от 50 до 65%), страдащо от ракови заболявания, но за съжаление сгрешиха в едно – те изразиха увереност, че противораковите препарати, наречени “модификатори на биологичната реакция”, ще бъдат в основата на ефективното лечение на това заболяване. За съжаление тези препарати се оказаха токсични.
Друга погрешна прогноза бе изобретяването на ваксина срещу рака. Учените предполагаха, че към 2000-та г. сърдечно-съдовите заболявания ще намалеят благодарение на правилното хранене, но не предположиха, че ще настъпи сериозна криза като затлъстяването.
Експертите правилно предсказаха усъвършенстването на протезите на костите на бедрата и коленните стави, но “никой през 1986 г. не можа да предвиди изобретяването на виаграта”, пише още British Medical Journal.


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .