Банер
СВАРОГ.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

МАГ ЖИВИН, КАК СЕ КАЗВАТЕ
Написано от Администратор   
Сряда, 21 Февруари 2007 00:00
- Маг Живин, извинете за нетактичния въпрос, но винаги съм се питала това истинското ви име ли е?


Истинското ми име е. Казвам се и Лъчезар, и Живин. Всъщност това е въпрос, който често ми задават напоследък и по телефон, и в преки срещи. Не се смейте, говоря сериозно. Преди известно време една жена от Южна България си записа час за посещение при мен. Когато приключвахме телефонния разговор, тя спомена нещо като „този път аз ще дойда при вас”. Не обърнах внимание – клиенти всякакви и странни, и още по-странни. След около седмица жената дойде в уречения час, звъни и аз отварям вратата. Тя ме поглежда хладно и казва: „Вие сигурно сте секретарят, аз имам час при маг Живин”. Представих се, а тя не вярва. Поканих я да влезе, показах документи, снимки, вестници и т.н. Тогава тя ми каза, че маг Живин е бил в тяхното градче и че й е взел 800 лева за оправяне на имотни делби чрез магия, но нищо не станало, затова тя взела телефоните ми от някаква нейна позната, която била редовен читател на вестник „Врачка” и се обадила, за да дойде на място и да изясни нещата. Честно да ви кажа това далеч не е първия случай. Седнах проверих как стоят нещата, предложих на жената, чието име премълчавам по изрично нейно желание, да поработим и преди няколко дена ми звънна, че нещата при нея потръгнали. Но проблемите с „адаша” ми далеч не приключват с това. Много колеги се обаждат да ме питат какво става с мен, защо съм си бил утроил и учетворил тарифите, а не върша никаква работа, оплаквали им се клиенти от мен и т.н.


- И как се предпазвате от имитаторите?


Винаги и навсякъде подчертавам, че както Селена така и аз приемаме само и единствено в нашия офис в София, че телефоните ни са тези от сайта, сайтът ни е selenabg.com, че не ходим по села и паланки и не гастролираме никъде. Това не означава, че ценим по-малко хората от провинцията или нещо от този род. Просто ангажиментите ни са такива, че ни е много трудно да отсъстваме от София. Колкото до другите начини за предпазване - има много. Прилагал съм ги всичките. Има полиция, прокуратура, съд, затвор, има си и чисто магически начини за справяне с всякакви мошеници и „нелоялна конкуренция”. Но имайте предвид, че са като дъждовни червеи. Колкото повече ги клъцкаш, толкова повече самостоятелни червея правиш. Едни озаптиш, други наизлязат и така ... Въпросът е по-скоро хората потърсили помощта, чрез името, което съм си създал да не останат излъгани. Всеки измамник може да се представи, за когото си иска. От една страна е нещо като комплимент, защото означава, че представлявам своего рода институция в бранша си. Но от друга създава проблеми на клиентите. Така например в момента из страната гастролират две до три „Селени” и още толкова „МагЖивина”. Най-активната двойка гастрольори е в Южна България. Там жънат по курорти, градчета и села, където приемат за по седмица и после изчезват, защото сигурно идва време вече да ги бият. Като прочетат статията, може да се преместят в Северна. По морето и особено във Варна си има нещо като постоянно присъствие на мошеници, представящи се за нас. Останалите действат по единично. Има една „Селена”, която се подвизаваше из североизточна България, но в момента се подмята из София, защото е родила и е трудно да ходи с малко дете из страната, нали разбирате? А като кажеш на някого от малко градче, че да речем Маг Живин или Селена приема в София, кой ще тръгне да ти прави разлика в Банишора ли приема, в Горубляне ли, все София е. Пускат обяви, рекламни клипове или по някое рекламно-зарибяващо предаване, само че в местните кабеларки или вестници, хората се радват, че сме отишли еди къде си, нищо че през цялото време пришки ни излизат на езика да обясняваме, къде е приемната ни. Отиват и си дават парите срещу нищо. А после решават да дойдат тук, където сме и да ни търсят сметка, че някой ги бил излъгал. То не беше ТВ Казанлък, не бяха други... Да не говорим за импулсните телефони, Там е пълна "анонимност" и всеки се представя за теб с неподозирана и ненаказана, а най-вероятно и ненаказуема в родната ни България лекота. В интернет нещата са сходни.


- А как така излизат в медиите, нали колегите журналисти са наясно за какво става въпрос? Все пак името и снимката ви са на страниците най-търсеното и най-високотиражното окултно издание в страната.


Става въпрос за съучастие в измама, която пък според наказателния кодекс е углавно престъпление с доста тежки финансови последици и присъди. Но в повечето случаи, когато става въпрос за пари, колегите журналисти предпочитат да не са наясно. А винаги става въпрос именно за някой лев от реклама. Някъде са толкова зле, че за 50 лева на ръка ще ви представят и за римския папа. Но няма какво да се сърдим на журналистите – хората гледат да си вадят хляба все пак. Те може и да не ни познават, но какво да кажем за един Кубрат Томов, който преди време лансира някаква поредна „Селена” в свое предаване по някаква кабеларка, при все че познава много добре истинската Селена?!? Сигурно е, защото недовижда, човечецът... Та за какво говорим?


- Какъв е начинът да се предпазим от подобни измамници?


Просто е. Ако искате помощ точно от мен, просто наберете телефона ми, посетете приемната ми, напишете ми писмо или имейл. Все ще измислим нещо. Интересното е, че гастрольорите взимат два три пъти повече пари от нас, а хората не си правят труда дори да звъннат по телефона. Всъщност наскоро бях попаднал на една „скрита камера” по една от руските телевизии. Сложили в една будка за вестници едно шимпанзе с дрехи и с очила. За да си купиш вестник трябва да надникнеш през прозорчето. Повечето хора, които надникнаха или се плашеха, или се смееха, но имаше и такива, които се опитваха да си купят най-сериозно вестник от маймуна!?! Там вече се чудех да се смея ли или да плача. А какво да говорим, когато пред вас се изтупа новоизпечен измамник и ви заяви: „Аз съм Маг Живин”. На някаква снимка във вестника и на мен ли ще вярвате или на измамника пред вас? Ами, на когото изберете. Парите са си ваши. Иначе и вие го можете. Идете до огледалото, погледнете се с усмивка и кажете: „Аз съм Маг Живин”. Видяхте ли, не е трудно. Хайде сега тръгвайте по гастроли и бройте тежки пачки, но гледайте да не ви бият много или пък да не ви хване полицията, или аз. И в трите случая боли много – казвам ви го, защото съм гледал лично колко много плачат.



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .