Банер
ЦАРЕВНА ЛЕБЕДЬ.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Имало едно време великани - 2 част
Написано от Маг Селена   
Сряда, 08 Октомври 2008 19:29

 

„Вкамененият ирландски великан” - снимка на британското списание Strand от декември 1895 г., препечатана в книгата на W. G. Wood-Martin „Следи от древните вярвания на Ирландия”, където се споменава за намерен вкаменен великан по време на минни операции в областта Aнтрим, Ирландия.

Челюст със зъби на мегантроп (вляво) и съвременен човек

Бедрената кост, направена от Джо Тейлър по данни за открити кости на гиганти в Близкия Изток, за които той лично получил писмо от очевидец.

Фактите за намерени останки и дори цели трупове на хора-гиганти са многобройни и неопровержими. Скалите, където са намерени кости на гиганти датират от ерата на динозаврите. Дали гигантите и динозаврите не са живели по едно и също време? И дали за гигантите динозаврите не са били това, което са за нас днес кравите …?

 

Една от многото изключителни находки на гигантски хора е тази на ирландска железопътна компания и е известна като „Вкамененият ирландски великан”. В момента тази находка се съхранява в намиращото се на улица Broad депо на Лондонската и Северозападната железопътни компании.

Смята се, че чудовищната фигура е изкопана от г-н Дайър, когато търсил желязна руда в областта Aнтрим, Ирландия.

Тази фигура има следните размери: височина 3.7 метра (12 фута и 2 инча); обиколка на гръдния кош 1.98 метра (6 фута и 6 инча); дължина на ръцете 1.37 метра (4 фута и 6 инча). Има шест пръста на десния крак. Тя тежи над 2 тона, така че са били необходими половин дузина мъже и мощен кран за да бъде поставена в подходяща поза за снимката на списание Strand.

Гигантски човешки кости, намерени в Близкия Изток

Джо Тейлър от Музея за вкаменелости Mount Blanco изваял тази бедрена кост (на снимката) след като получил следното писмо:

„Скъпи християнски приятели, аз бях роден и живях в Близкия изток от 1938 г. до 1968 г.. Бях инженер по водата в Ейн-Тел и Ефрат и бях много заинтересуван от археология и история, като имах няколко много интересни находки, някои от които могат да звучат невероятно.

Донесох със себе си няколко остриета на стрели и др. от бойното поле на битката между армиите на цар Небучаднезар и Фаро-Нечо. А какво ще кажете за великаните, за които се споменава в Генезиса [Библията]?

В югоизточна Турция, в долината Ефрат, в Хомс и при Уран-Зохра, някога са съществували гробници с дължина около четири метра, но сега пътищата и другата конструкционна работа са ги разрушили. По време на подобни конструкционни разкопавания на две места бяха открити бедрени кости с дължина около 120 сантиметра (47.24 инча).

Звучи невероятно. Аз живях със семейството си в Ейн-Тел повече от 14 години, и точно на мястото, където се е намирал главният щаб на цар Небучаднезар след битката при Чаркамиш, аз изкопах гробовете на офицерите на царя и намерих скелетите им, наподобяващи сюнгери и превръщащи се в бяла пепел при докосване, заедно с намиращите се около тях амуниции, копия и инструменти от сайлекс и обсидиан.”

Великанът с тези размери бедрени кости трябва да е бил висок около 4.5 метра (14-16 фута). В своята книга „Факти и фантазии за вкаменелости”, Джо Тейлър цитира няколко репортажи за гигантски човешки скелети или изображения, открити в Египет, Италия, Патагония - Аржентина, и западните Щати.

Гигантски отпечатък на стъпка в твърд гранит, открит през 2002 г.

Златотърсачът Джеймс Снайдер от Рамона, Кливланд, САЩ, също открива доказателство за съществуването на великани в близките планини преди много хилядолетия - вкаменена стъпка на Бигфут.

Отпечатък от стъпка на гигант в гранитна скала в планината Гоуерс, Кливланд, САЩ, открит от Джеймс Снайдер през 2002 г.

За да види тази стъпка, човек трябва да се изкачи на повече от триста метра височина по пресечен планински терен в Националната гора на Кливланд. Къщата на Джеймс Снайдер е точно в нейното подножие.

"Аз положих много усилия за да прокарам пътека там, където никой друг все още не е минавал; аз всъщност търсех злато.", казва Снайдер.

Но вместо злато, Снайдер намира в планината Гоуерс гигантска вкаменена стъпка, отпечатана в твърд гранит.

Стъпката била открита на место,където по време на дъждовния сезон местността става легло на речно устие. Изглежда, че голямо същество е преминало през устието преди много време, оставяйки след себе си своята стъпка.

Как се е оказала тази стъпка там и кога е направена? Това не се знае. Но Снайдер е убеден, че е било или Йети, или Саскуоч, или Бигфут.

Гигантска човешка бедрена кост в твърда скала

Има моменти, когато направените открития се превръщат в "загадка на загадките". През юли 1877 г. четирима златотърсачи търсили скъпоценни метали в изолирана, хълмиста област, близо до Пролетната долина, недалеч от Eврика, щата Невада.

Сканирайки скалите, един от мъжете забелязал нещо странно да се подава от висок слон. Изкачвайки се по-високо за да го види отблизо, търсачът с изненада установил, че това е човешка бедрена кост с капачка на коляно, излизащи от твърдата скала. Той извикал своите колеги и използвайки търнокопите си, те отделили част от скалата заедно със странната находка. Осъзнавайки, че са намерили нещо доста необичайно, мъжете я занесли в Еврика, където тя била поставена за показ.

Камъкът, в който били вградени костите, бил твърд, тъмно червен квартизит, а костите - почти черни от карбонизацията, свидетелстваща за голяма възраст. Когато обграждащият камък бил внимателно отстранен, оказало се, че образецът включва бедрена кост на крак - счупена на 10 сантиметра над коляното - коленна става с капачка, подбедрени кости и цяло стъпало на крак.

Няколко медицински доктори изследвали останките и установили, че анатомично те действително са принадлежали някога на човешко същество, и то такова, което много прилича на съвременния човек. Но най-интригуващото нещо от тези кости бил техният размер: от коляното до петата те били дълги 99 сантиметра (39 инча). Собственикът им би трябвало да е бил над 3.6 метра (12 фута) висок.

Освен това интересен бил и фактът, че скалата, в която били намерени костите, датирала от геологичната ера на динозаврите, Юрският период, който е преди повече от 185 милиона години. Дали гигантите и динозаврите не са живели по едно и също време? И дали за гигантите динозаврите не са били това, което са за нас днес кравите …?

 

 

epochtimes-bg.com



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .