Банер
БАБА ЯГА.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Имало ли е 12-метрови великани?
Написано от Маг Селена   
Сряда, 08 Октомври 2008 19:06
Според сведенията останки от показания на картината субект са намерени в пещера през 1401 г. и първоначално са описани от Джовани Бокачио (Giovanni Boccaccio). Най-дребното човече до левия глезен на гиганта е човек със среден ръст, вторият по височина до него е Голиат. (strangescience.net)



Година: 1678
Учен/художник: Атанасиус Кирхер (Athanasius Kircher)
Публикувано първоначално в: „Mundus Subterraneus”
Публикувано днес в: „Evidence of Vanished Worlds” от Ивет Жирард-Вал (Yvette Gayrard-Valy) и „Athanasius Kircher” от Джослин Годуин (Joscelyn Godwin)

Хората са намирали вкаменелости от кости на гиганти много преди да могат да определят точно какви са тези кости. Очевадното - и достоверното – определение било, че тези огромни кости са принадлежали на великани.

Според сведенията останки от показания на картината субект са намерени в пещера през 1401 година и първоначално са описани от Джовани Бокачио (Giovanni Boccaccio).

В книгата си „Mundus Subterraneus” Атанасиус Кирхер (Athanasius Kircher) пише за този гигант: „Изправен той трябва да е бил висок 200 аршина (1 аршин = 71,12 см), но уви, трупът му станал на прах при допир и останали само няколко чудовищни зъба, благочестиво съхранени в близката църква”.

Смята се, че Кирхер е оспорвал твърденията на Бокачио за гиганта, но все пак успял да намали височината му само на 30 фута (1 фут = 30,48 см).

На показаната картина най-дребното човече до левия глезен на гиганта е човек със среден размер, вторият по височина е Голиат.

epochtimes-bg.com



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .