Банер
Image_4813049_407.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

СЪВЪКУПЛЕНИЕ С ИНКУБ
Написано от Деяна Христова   
Понеделник, 19 Ноември 2007 00:00

Най-тежкото наказание се полага на грешниците, правили секс със зла сила (ако тя е от женски пол се нарича сукуб, ако е от мъжки - инкуб).

През март 2004 година край летището на Милано са открити труповете на 19-годишната Марианджела Пезоти, 20-годишния Фабио Толис и 16-годишната му приятелка Киара Марино. Следствието установява, че покойниците са членове на рок групата "Зверове на Сатаната" .

По време на съдебния процес ръководителят на групата Андреа Волпе признава, че е сключил договор с дявола да убие тримата музиканти, "понеже са своенравни и не ми се подчиняват".

Католически свещеници призовават прокурора да разреши на екзорсисти да прогонят дявола от душата на Волпе. "Не, той ще бъде съден и осъден", категоричен е обвинителят.

Ритуалите за прогонване на злото, вселило се в простосмъртни, съществуват от векове. Допускат ги и католическата, и източноправославната, и други църкви. В Новия завет например е описано как

Исус Христос произнася специално заклинание за да вкара в лоното Божие мъж, сприятелил се с дявола.

Първата задача на екзорсиста е да установи по какъв начин лошата енергия се е вселила в душата на човека, на когото помага. После непременно трябва да разконспирира злосторника (вариантите са: сатана, демон, дух и др).

Накрая изяснява кога, как и защо злото е извършило пъкленото си дело.

Ако случаят е тежък, процедурата "прогонване" включва и словесна обработка чрез живописни обиди и ругатни. В безнадеждните ситуации се прилага публично (само)бичуване. То обаче не е най-тежкото наказание за обладания от лошото.


Eкзорсистите все още не са изяснили процеса "полово сношение на човек със сатана, демон, зъл дух и т.н.". Пълна загадка е и зачеването от такива същества. Навремето папа Инокентий VIII твърди:

"То не само е възможно, но и е често срещано явление." Философът теолог Тома Аквински пък обяснява: "Инкубът си избира "пресен" мъртвец от женски пол, влиза в тялото му, прави нещо, което ние тепърва трябва да разкрием, и се ражда дете."

Един от най-известните френски екзорсисти - Жан Сенестрер, е убеден, че това "нещо" се извършва с мълчаливото съгласие на жената.

И разказва как дъщерята на негов приятел била подмамена от своя приятелка да присъства на празненство по случай нечий рожден ден. На купон като на купон: присъстващите се веселили до насита. В даден момент обаче момичето се оказало в обятията на неизвестен юнак.

"Ръцете му бяха силни като клещи и студени като лед и правеха с мен каквото си поискат", спомня си девойчето.

През 1427 г. лондончанката Кейт Дженкинс е пребита с камъни пред многохилядна тълпа, защото е признала след нечовешки мъчения, че седеммесечната й дъщеричка е зачената при сношение с демон.

"Той ме облада в образа на млад и красив мъж, но докато се любехме, имах чувството, че се докосвам до леден къс", обяснява жертвата.

В края на XVII в. във френското градче Везле е изгорена на клада магьосницата Жанин Бовоар. Понеже принудила доведената си дъщеря Ивон да прави секс с инкуб. Десетгодишното момиченце е подложено на операция, за да не роди бебе от нечестивеца.

Твърди се, че сукубите също са активни в съблазняването.

През лятото на 1711 г. например английският лорд Питър Лейнър е съблазнен от чаровница с огнена грива. "Влюбих се в нея от пръв поглед, правихме секс и бях много изненадан: докосвах не жена, а камък." Благородникът е обвинен, че се е сношавал със сукуб, и едва отървава бесилото

Със смърт чрез обесване приключва преди четири столетия жизненият път и на невръстните испанки Карла, Долорес и Соледад. По време на селски празник те подгонват няколко кучета, навъртащи се около огромна маса, отрупана с ястия.

Момичетата са единодушни: "Открихме псетата в един плевник и а-ха да ги набием с пръчки, но нещо стана, изведнъж отмаляхме, някаква сила ни бутна на земята и макар че бе лято, усетихме хлад - нещо студено ни галеше и притискаше." Сатаната, демоните, духовете и т.н. нямат нищо общо с тези случаи, твърдят уфолози.

Според тях жертвите са пострадали не от зли сили, а от извънземни, които държат на прицел планетата ни и провеждат експерименти с нейните обитатели.

Екзорсизмът е пълна глупост, губене на време и енергия с цел унижаване на невинни хора, смятат те и призовават учените да положат всички усилия, за да открият пришълците от Космоса и да стопират антихуманните им проекти.

А дали е точно така?!



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .