Банер
10702004_10203031011963785_2513345543680584113_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

МАГИЯ СЪСИПВА БИЗНЕСА
Написано от Маг Селена   
Петък, 05 Януари 2007 00:00
Когато има действително направена магия за съсипване на бизнес, винаги има и начин да се помогне.

Селена, има ли разлика между кармично зле подбран бизнес и магическо въздействие?


- Труден въпрос! Всеки човек се ражда, разбира се, с някакво предопределение в съдбата си и в житейския си път. Това предопределение обикновено е свързано с миналите животи на този човек и неговите опитности в тях. Именно във връзка с това, когато се роди дете, то се ражда с определен набор от дадени характеристики, които определят по нататък неговия живот, неговото развитие и неговите дарби. Набора от тези дадени характеристики предполагат най-вече дарбите, с които бива надарен всеки един човек.

Те обикновено са скрити в латентното (спящо) его на индивида. Обаче латентното его намира проявления винаги на подсъзнателно ниво. Това е и основната причината човека да не може да осъзнае, както и да определи в повече от случаите с какво да се занимава, когато става въпрос за бизнес или професия. Казаното до тук от мен е проява на кармата, което е коренно различно, разбира се, от магията. Кармата винаги е била Божествена даденост, докато магията е единствено и само дело на човека.

Ще ти дам пример. Преди три години при мен беше дошла една много разтревожена жена, която заедно със съпруга си имаше личен бизнес. Те работеха в Добруджа и имаха птицекланица. Отглеждаха пилета, колеха ги и ги изкарваха на пазара за продан. Първите пет-шест месеца нещата вървели добре, но след това изведнъж всичко започнало да се проваля. Освен това и двамата със съпруга си започнали да страдат от странни заболявания, които медицината не можела да определи и докаже. Жената си беше втълпила, че и двамата със съпруга й имат направена магия. Избродили, както обикновено се случва, много магесници и ходжи, които с нищо обаче не могли да им помогнат. Ненадейно жената научила от нейна позната за мен и маг Живин и незабавно пристигнала при нас в София. Докато кършеше ръце и плачеше, тя ми разказа как са теглили кредит от банката, като ипотекирали къщата си, за да започнат този бизнес. За беда обаче бизнеса не потръгнал и тя решила да се допита до ясновидка защо им се случва цялото това нещастие?

Ясновидката веднага, разбира се, им казала, че имат направена магия. И ако тази магия не се развали, то и двамата със съпруга й до два месеца ще фалират окончателно. Жената се изплашила много и хукнала, както казах по най-различни магесници и ходжи да разваля магията. Прекъснах стенанията на разтревожената жена и й казах, че няма никаква магия. Видях, че и двамата със съпруга й имат тежка карма, която не позволяваше те да съвместят точно този бизнес с нея. В своя житейски път те трябваше да развиват състрадание към всичко живо на този свят, а не да убиват. А в случая жената и съпруга й убиваха птици! В латентното его видях, че тези хора трябва и двамата да се занимават с отглеждането на даден вид растения, плодове или зеленчуци. Посъветвах ги да започнат да са занимат с отглеждането на билки. Мина време. Един ден същата тази жена ми се обади по телефона и ми разказа, че се опитали въпреки всичко с последни усилия да запазят птицекланицата, но когато вече ножа опрял съвсем до кокала те решили все пак да започнат да отглеждат билки. И нещата изведнъж потръгнали. До ден днешен това семейство се занимава с отглеждане на билки, като успя да върне кредита си на банката. С това искам да кажа, че когато бизнеса е добре кармично подбран, той просто е проспериращ! Не винаги неуспеха в него се дължи на направена магия за разруха.


- Селена, до тук разбирам, че ако даден човек си избере да се занимава с бизнес, който не е свойствен за него, то той може да си навреди много. Но какво ще кажеш за магиите, които се правят за съсипване на бизнеса и има ли начин да се помогне в такъв случай?


- Когато има действително направена магия за съсипване на бизнес, винаги има и начин да се помогне. Когато се сблъскам с подобно явление, то обикновено виждам, че е продиктувано от користни подбуди и най-вече завист. В България магии за съсипване на бизнеса правят преди всичко ходжите и ромските черни магьосници. Подобен род магии се правят по поръчка от конкуренти, от роднини, от “приятели”, от съседи, като мотива винаги е завист. Магията винаги можем да я изчистим, но не винаги това е достатъчно. Налага се веднага след това да се даде и мощна защита против направата на друга магия, както и магически носител, който да помогне на потърпевшия бизнесмен да стабилизира бизнеса си.

Така например при мен беше дошъл г-н Сербезов. Той имаше прилично голям магазин за хранителни стоки в квартала, в който живееше. Наблизо около него имало други малки квартални бакалийки. Г-н Сербезов ми разказа, че първите три месеца работата му вървяла превъзходно. След това оборота му започнал бавно да спада, докато положението станало почти неудържимо. Освен това той започнал да затъва и в големи дългове. Г-н Сербезов много често забелязвал, че дръжката и ключалката на магазина му били намазвани с някаква мазнина, а пред вратата на магазина се разливала вода. Но той като пълен атеист не отдал никакво значение на тези факти. Едва когато нещата напреднали много, г-н Сербезов споделил с негов приятел в какво състояние заварва често вратата на магазина си. Приятелят му го посъветвал да се обърне за помощ към мен. Докато говорех с г-н Сербезов аз видях, как рано сутрин една жена излиза от нейната си бакалийка, намираща се съвсем близо до магазина на господина и започва още преди да е дошъл той, да му маже вратата и да разлива пред нея “неречена” вода. Г-н Сербезов наистина имаше направена магия. Маг Живен я изчисти, даде в случая и защита, както и преносител за възстановяване и потръгване на бизнеса му. Само до един месец човека се съвзе отново и по-късно успя дори да направи верига магазини.


- Селена, а може ли човек сам да си навреди, когато ползва приносител на магия за потръгване в бизнеса?


- Интересен въпрос! Това може да стане само в един единствен случай, да речем когато магическия преносител бива неправомерно използван. Така е в случаите, когато човека, на който се дава приносителя на магията за потръгване е надхвърлил прага на алчността си! Този преносител е със строго определено предназначение и зададени параметри, преди всичко действието му е насочено за стабилизиране и развитие на дадения бизнес и то в определена насока. Ако човека, на когото се дава преносителя е прекалено алчен, и започне да иска от него да бъдат задоволявани желания, несвойствени с бизнеса му, то тогава нещата могат да се върнат в изходна позиция, т.е. бизнесмена да изпадне отново в беда и отново да започне да губи бизнеса си.

С маг Живин имахме един доста интересен случай. На посещение при нас беше дошъл г-н Желязков. Имаше малка работилничка за дървообработване. Един съсед му завидял и му спретнал магия за сриване на бизнеса му. Както си му е реда магията беше изчистена, беше дадена защита и приносител за потръгване, като всичко това беше придружено с упътване и пояснения как да се ползва дадения приносител. Г-н Желязков се прибира в родния си град и започва да действа. Нещата му тръгват като по вода. Но на него не му стигнало това. Жена му решила да замине на работа в чужбина, но все не успявала да си уреди документите за целта. Тогава г-н Желязков поискал от приносителя да помогне да се уреди този въпрос. И така съпругата му заминала за чужбина! Но не щеш ли синът му вече два пъти не го приемат в университета, в който желаел да учи. Г-н Желязков поискал и това да бъде уредено от магическия приносител. Синът му влезнал да следва! Веднага след това обаче някой подпалил дърводелската работилничка на г-н Желязков и той отново се озова при нас. Тук искам да кажа, че човек много трябва да внимава какво ще поиска от магическия приносител, защото той ще му даде, но ако прекали в желанията си и ще му отнеме нещо. Човек трябва да бъде по-скромен в желанията си.

 


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .