Селена, има ли разлика между кармично зле подбран бизнес и магическо въздействие? - Труден въпрос! Всеки човек се ражда, разбира се, с някакво предопределение в съдбата си и в житейския си път. Това предопределение обикновено е свързано с миналите животи на този човек и неговите опитности в тях. Именно във връзка с това, когато се роди дете, то се ражда с определен набор от дадени характеристики, които определят по нататък неговия живот, неговото развитие и неговите дарби. Набора от тези дадени характеристики предполагат най-вече дарбите, с които бива надарен всеки един човек.
Те обикновено са скрити в латентното (спящо) его на индивида. Обаче латентното его намира проявления винаги на подсъзнателно ниво. Това е и основната причината човека да не може да осъзнае, както и да определи в повече от случаите с какво да се занимава, когато става въпрос за бизнес или професия. Казаното до тук от мен е проява на кармата, което е коренно различно, разбира се, от магията. Кармата винаги е била Божествена даденост, докато магията е единствено и само дело на човека. Ще ти дам пример. Преди три години при мен беше дошла една много разтревожена жена, която заедно със съпруга си имаше личен бизнес. Те работеха в Добруджа и имаха птицекланица. Отглеждаха пилета, колеха ги и ги изкарваха на пазара за продан. Първите пет-шест месеца нещата вървели добре, но след това изведнъж всичко започнало да се проваля. Освен това и двамата със съпруга си започнали да страдат от странни заболявания, които медицината не можела да определи и докаже. Жената си беше втълпила, че и двамата със съпруга й имат направена магия. Избродили, както обикновено се случва, много магесници и ходжи, които с нищо обаче не могли да им помогнат. Ненадейно жената научила от нейна позната за мен и маг Живин и незабавно пристигнала при нас в София. Докато кършеше ръце и плачеше, тя ми разказа как са теглили кредит от банката, като ипотекирали къщата си, за да започнат този бизнес. За беда обаче бизнеса не потръгнал и тя решила да се допита до ясновидка защо им се случва цялото това нещастие? Ясновидката веднага, разбира се, им казала, че имат направена магия. И ако тази магия не се развали, то и двамата със съпруга й до два месеца ще фалират окончателно. Жената се изплашила много и хукнала, както казах по най-различни магесници и ходжи да разваля магията. Прекъснах стенанията на разтревожената жена и й казах, че няма никаква магия. Видях, че и двамата със съпруга й имат тежка карма, която не позволяваше те да съвместят точно този бизнес с нея. В своя житейски път те трябваше да развиват състрадание към всичко живо на този свят, а не да убиват. А в случая жената и съпруга й убиваха птици! В латентното его видях, че тези хора трябва и двамата да се занимават с отглеждането на даден вид растения, плодове или зеленчуци. Посъветвах ги да започнат да са занимат с отглеждането на билки. Мина време. Един ден същата тази жена ми се обади по телефона и ми разказа, че се опитали въпреки всичко с последни усилия да запазят птицекланицата, но когато вече ножа опрял съвсем до кокала те решили все пак да започнат да отглеждат билки. И нещата изведнъж потръгнали. До ден днешен това семейство се занимава с отглеждане на билки, като успя да върне кредита си на банката. С това искам да кажа, че когато бизнеса е добре кармично подбран, той просто е проспериращ! Не винаги неуспеха в него се дължи на направена магия за разруха. - Селена, до тук разбирам, че ако даден човек си избере да се занимава с бизнес, който не е свойствен за него, то той може да си навреди много. Но какво ще кажеш за магиите, които се правят за съсипване на бизнеса и има ли начин да се помогне в такъв случай? - Когато има действително направена магия за съсипване на бизнес, винаги има и начин да се помогне. Когато се сблъскам с подобно явление, то обикновено виждам, че е продиктувано от користни подбуди и най-вече завист. В България магии за съсипване на бизнеса правят преди всичко ходжите и ромските черни магьосници. Подобен род магии се правят по поръчка от конкуренти, от роднини, от “приятели”, от съседи, като мотива винаги е завист. Магията винаги можем да я изчистим, но не винаги това е достатъчно. Налага се веднага след това да се даде и мощна защита против направата на друга магия, както и магически носител, който да помогне на потърпевшия бизнесмен да стабилизира бизнеса си.
Така например при мен беше дошъл г-н Сербезов. Той имаше прилично голям магазин за хранителни стоки в квартала, в който живееше. Наблизо около него имало други малки квартални бакалийки. Г-н Сербезов ми разказа, че първите три месеца работата му вървяла превъзходно. След това оборота му започнал бавно да спада, докато положението станало почти неудържимо. Освен това той започнал да затъва и в големи дългове. Г-н Сербезов много често забелязвал, че дръжката и ключалката на магазина му били намазвани с някаква мазнина, а пред вратата на магазина се разливала вода. Но той като пълен атеист не отдал никакво значение на тези факти. Едва когато нещата напреднали много, г-н Сербезов споделил с негов приятел в какво състояние заварва често вратата на магазина си. Приятелят му го посъветвал да се обърне за помощ към мен. Докато говорех с г-н Сербезов аз видях, как рано сутрин една жена излиза от нейната си бакалийка, намираща се съвсем близо до магазина на господина и започва още преди да е дошъл той, да му маже вратата и да разлива пред нея “неречена” вода. Г-н Сербезов наистина имаше направена магия. Маг Живен я изчисти, даде в случая и защита, както и преносител за възстановяване и потръгване на бизнеса му. Само до един месец човека се съвзе отново и по-късно успя дори да направи верига магазини. - Селена, а може ли човек сам да си навреди, когато ползва приносител на магия за потръгване в бизнеса?
- Интересен въпрос! Това може да стане само в един единствен случай, да речем когато магическия преносител бива неправомерно използван. Така е в случаите, когато човека, на който се дава приносителя на магията за потръгване е надхвърлил прага на алчността си! Този преносител е със строго определено предназначение и зададени параметри, преди всичко действието му е насочено за стабилизиране и развитие на дадения бизнес и то в определена насока. Ако човека, на когото се дава преносителя е прекалено алчен, и започне да иска от него да бъдат задоволявани желания, несвойствени с бизнеса му, то тогава нещата могат да се върнат в изходна позиция, т.е. бизнесмена да изпадне отново в беда и отново да започне да губи бизнеса си.
С маг Живин имахме един доста интересен случай. На посещение при нас беше дошъл г-н Желязков. Имаше малка работилничка за дървообработване. Един съсед му завидял и му спретнал магия за сриване на бизнеса му. Както си му е реда магията беше изчистена, беше дадена защита и приносител за потръгване, като всичко това беше придружено с упътване и пояснения как да се ползва дадения приносител. Г-н Желязков се прибира в родния си град и започва да действа. Нещата му тръгват като по вода. Но на него не му стигнало това. Жена му решила да замине на работа в чужбина, но все не успявала да си уреди документите за целта. Тогава г-н Желязков поискал от приносителя да помогне да се уреди този въпрос. И така съпругата му заминала за чужбина! Но не щеш ли синът му вече два пъти не го приемат в университета, в който желаел да учи. Г-н Желязков поискал и това да бъде уредено от магическия приносител. Синът му влезнал да следва! Веднага след това обаче някой подпалил дърводелската работилничка на г-н Желязков и той отново се озова при нас. Тук искам да кажа, че човек много трябва да внимава какво ще поиска от магическия приносител, защото той ще му даде, но ако прекали в желанията си и ще му отнеме нещо. Човек трябва да бъде по-скромен в желанията си. |