Банер
10421136_10203031138486948_6274200599784135316_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Алхимия на Четвъртото Измерение - 1 част
Написано от Маг Селена   
Сряда, 09 Ноември 2011 17:46
Четвъртото измерение (4D) е царството на човешкия колективен ум, амалгамата от индивидуалните мисли и чувства, които са се слели и втъкали в архетипните модели. В това измерение се пази паметта за опита и преживяванията на всички хора във времето. Според плеядианците Пазителите на 4D са анунаките, жителите на планета, наречена Нибиру. Според древните шумерски летописи Нибиру е планета с крайно елиптична орбита. Появява се в нашата Слънчева система на всеки 3600 години и се намира извън нея през по-голяма част от своя орбитален път. Шумерите вярват, че когато Нибиру се носи в Слънчевата система, нейните жители могат да посещават Земята. 

В шумерските паметници анунаките се описват като богове, които дошли на Земята около 3600 г. пр. н.е. Дейността на анунаките наподобява твърде много тази на древногръцките богове, тъй като и едните, и другите се месят в човешките дела. Като се има предвид динамиката на Слънчевата система, ако тази планета е истинска, една година на Нибиру трае 3600 земни години, точно както една година на Юпитер е дванадесет земни години. Това е така, защото слънчевата орбита на Нибиру е 3600 години, на Юпитер е дванадесет години, а земната орбита е една година.

След много години на размисъл за циклите в Слънчевата система, смятам, че причината плеядианците да твърдят, че анунаките са Пазителите на 4D, е заради изключително дългия слънчев цикъл на Нибиру. Помислете си колко лесно ще бъде да се помнят всички митове и истории през хилядолетията, ако 3600 години са равни на една земна година. Нибируанското възприемане на годишното време трябва да е огромно. 

Те вероятно знаят за историята на Земята много повече от хората. Могъщите хора, като някои светци, гуру и ясновидци, могат да четат 4D, където се пазят записите за целия човешки опит на колективния ум. Отнасяйки се с уважение към мнението на плеядианците, стигнах до извода, че анунаките са главните контрольори на Глобалния елит и те (анунаките) са създали своята 4D програма преди около 5600 години, независимо дали са дошли от друга планета или не. Техният Нов световен ред (НСР)  и неговите заговори са основната тема на тази глава.

От нашата гледна точка четвъртото измерение на Земята е първото нефизическо (макар и доловимо) измерение, което го прави доста объркващо за повечето от нас. Това измерение като че ли е свят, пълен с велики богове и богини, замесени в грандиозни драми, въпреки че малцина са хората, които осъзнават това, освен когато сънуват. В действителност тези велики същества, такива като Зевс и Яхве, вероятно са създания на някой ловък ум. Тези архетипи лесно заблуждават човечеството. Със сигурност тези архетипни богове не се навъртат много често наоколо. Може никога да не са били тук, в нашето измерение, но изглежда, че след като веднъж са били създадени, хората не могат да забравят за тях.

Според плеядианците боговете и богините от 4D искат да вземат най-дейно участие в действията на нашето тяло, в резултат на което много хора се чувстват като кукли на конци, танцуващи под ръководството на кукловода. Подобно на изгубени деца, които се надяват да избегнат срещата с живота и смъртта, ние, хората, търсим отговори от безсмъртните родители, които може би дори не са истински! 

Нищетата държи тези богове живи, което води до създаването на някои много негативни модели на Земята, като войната например. Хората, които са разбрали по какъв начин архетипите от 4D упражняват влияние върху 3D, не са управлявани от тези богове. Ето защо по време на Активизациите с нашите ученици отделяме много време на разшифроването на великите богове. Смятам, че гърците са "свалили маските" на боговете, тъй като са си правили големи шеги с тях, особено по време на своите Мистерии и игрите, свързани с тях. Ние, хората, а не боговете, сме суверенните създатели на 3D!

Астралният свят и Божествените нива в Четвъртото Измерение

Четвъртото измерение е жива и дейна зона - астралният свят между 3D и звездите - и тя е пълна с послания от Божествени същества. Тази зона приема всички послания, идващи от висшите измерения, което е причината да чувстваме така силно в 4D. Можем да приемаме тези послания много по-лесно директно в сърцето и ума си, стига преди това да дешифрираме мощната колективна сила на системата от вярвания на анунаките, която е замърсила човешката култура. 

Осъзнавайки, че 4D може да бъде обсебено от фанатици, древните египтяни са създали една твърде образна животинско-тотемна теология, в която се показва по какъв начин боговете взаимодействат с хората. Тъй като 4D задейства много активно нашите чувства в 3D, това измерение "разцепва" информацията от висшите измерения и в 3D всеки проблем изглежда като позитивен и негативен. Наистина е много лесно да се види тази динамика, когато схванете 4D просто като една голяма творческа игра, която свързва всички нас.

Източникът на човешкото творчество се крие в посланията от висшите измерения. Когато посланията пристигат, разумните форми на 4D раздвояват вдъхновението, за да засилят нашия 3D емоционален обхват, така че да можем да възприемем величието на новото. Повечето хора пренебрегват тези интересни импулси, тъй като съобразяването с тях може да промени живота им. Хората, които наистина полагат усилия да видят, чуят и почувстват тези послания, често се превръщат в могъщи творци, като стават дори и членове на Елита. 

Това означава да уловиш мига и всички велики творци са много умели в придаването на форма на тези идеи. Поети, художници, скулптори и политици изживяват и вдишват грандиозните архетипи. Използват ги, за да наторяват 3D като добри градинари.

Що се отнася до архетипните същества, ние, хората, сме боговете и богините на 3D, тъй като можем да създаваме монолитни неща. Четириизмерните същества могат да мислят и да заговорничат, да правят всичко, което пожелаят, но не могат да създадат нищо в 3D. Така, че те посаждат своите горещи желания в нашите умове и ни подтикват да създаваме различни реалности. Един объркан и злочест тийнейджър например, става инструмент за осъществяването на убийства, които оскверняват колектива на възрастните, както при масовото убийство в гимназията Колумбин. Не е чудно, че повечето хора се опитват да пренебрегнат тези импулси.

Ако емоциите на човека не са под контрол, енергията на 4D приема низш астрален оттенък и човекът може да бъде посетен от сукуби, чудовища, извънземни или комбинирани създания. Тези посетители изглеждат съвсем истински върху екрана на нашия магнетичен ум и са пълни с древни архетипни образи. Някои хора направо полудяват от подобни видения в 3D, а други са очаровани от тях. 

Духовните учители и много артисти се учат да правят разлика между низшите астрални импулси и истинското Божествено вдъхновение. Лично аз вярвам, че всички ние трябва още сега да се превърнем в духовни учители, за да можем да си спомним как да създадем това, което искаме, в нашето измерение. В противен случай то ще се управлява от Новия световен ред или ще бъде доведено до гибел от него, или и двете заедно!

Когато в 3D достигнат контакти от фините светове, през тялото ни преминава мощна емоционална вълна. Можем да реагираме, като просто следваме чувствата си, въпреки че моето предложение е да използваме и ума си, за да наблюдаваме тези чувства. Това е пътят отвъд лудостта. Самата същност на архетипните сили ги кара да търсят за своите импулси носители в 3D и с наближаването на края на календара на маите този процес се усилва експоненциално. Ако ние им попречим, тези сили изпадат в раздразнение, претоварват се и стават агресивни. 

Когато не циркулира между 3D и висшите светове, нереализираната съзидателност се натрупва в 4D и накрая културите са завладени от черните сили, също като претоварената електрическа мрежа, която разтапя проводниците. Астралните сили биват привлечени силно от хора, които се дрогират. В Съединените щати процентът на хората, които използват наркотици, е много висок, което улеснява Елита да контролира народа. И все пак, ние, хората, сме избраните носители на Божественото вдъхновение.

Ако сте отегчени от своя живот, вие не сте настроени към пълния си потенциал. Удивителните неща са резултат от съзнателната и целенасочена работа с
 Божествените сили, които раждат изкуството, виденията и свещените култури. Новият световен ред заговорничи, за да отслаби и затъпи човечеството и да го държи под контрол. Модерната култура (особено американската) е отегчителна, без творческа искра и изпълнена с насилие, защото е замърсена с изтощаваща тъмна енергия. Можем да изберем какво искаме да създаваме в 3D, защото притежаваме свободна воля. Свещените култури се пропиват с изкуство, театър и музика, като не блокират движението на потока на богатия архетипен поток.

Някои култури, като тази на австралийските аборигени, приемат потока по време на съня. Други, като минойците с техните танци на биковете и лабиринтите, го изразяват чрез игрите по време на своите Мистерии. Тези мощни сили текат с лекота през децата на аборигенните народи, които са възпитани и научени да бъдат много съзидателни. Техните родители знаят, че блокирането на тези сили ги прави по-големи или с "напомпано" его. 

Превръщат се в независима сила, която отслабва групата. Накрая силата завладява хората и се надига вълна от колективна лудост и болест, като например избухването на войни. За лечение могат да се използват практики от медицината, но аборигенните народи предпочитат през по-голямата част от времето да творят, защото творчеството е по-забавно от лекуването.

Когато масата хора просто реагира на нуждата от промяна в колективния ум, настъпва разцвет на такива екстатични свещени култури като тези на древните египтяни, маите, критско-микенската и келтската. И обратно, когато достатъчен брой хора потиснат силите на 4D в себе си, тогава възникват мрачни, агресивни и разрушителни култури. 

Днес хората се молят да се сложи край на глобалното доминиране и насилие, въпреки че молбите за мир не помагат. Време е да започне циркулирането на архетипния поток. Плеядианците казват, че големият проблем е "божията отрова". Твърде много хора на Земята чакат боговете да се върнат. Не се грижим за собственото си измерение.

Балдахинът от Светлина на Четвъртото Измерение

Четвъртото измерение прилича на тъмен балдахин, опънат над хората, градовете, културите и страните. Това е астрална енергия, която наподобява лепкави жабешки яйца. Лечителите могат често да я забележат около своите пациенти, а днес Америка изглежда така, сякаш се носи в замърсено езеро. Тези балдахини са облъчвани непрекъснато от вълни енергия и светлина от по-висшите пет измерения. Когато енергията от по-висшите измерения се насочи върху извития балдахин на 4D, той действа като леща, която разлага мисълта в съзнанието на човека на две възможности - положително или отрицателно, добро или лошо, черно или бяло, правилно или грешно и т.н. 

Когато хората изразяват само единия или другия аспект на проблема, умът им се разделя, като ги прави безсъзнателни. Налице е една разделяща динамика на 4D, която позволява образуването на електромагнитни (ЕМ) полета в 3D, където пристига магнетизмът на 2D в извитата земна кора и реагира на електричеството на 4D в атмосферата. Без тази динамика нещата нямаше да изкристализират във вибриращите ЕМ полета на 3D и тази ЕМ динамика въздейства върху нашето съзнание, тъй като повечето хора могат да усетят астралната сила.

Нашето материализиране е резултат от чиста енергия. Когато се научим да пускаме архетипните сили да текат през нас, тялото ни се справя с лекота с мащабните поляризирани състояния и нашите ЕМ полета, както и нашият ум, се разширяват. Това е законът за разширяването и свиването. Всеки от нас може да прави разлика между астралното влияние и вдъхновението, идващо от висшите измерения, и точно заради това можем да виждаме и двете страни на проблема, което ни позволява да възприемаме пълния обхват от информация. Астралните влияния не са нищо друго, освен желанието на другите хора да нахлуят в ума ни, което не може да се случи на тези, които са разбрали играта.

Проблемите, които се появяват в ума ни, са колективни. Може да сме наясно, а може и да не сме, че милиони други хора са занимавани от същите мисли. В днешно време например, милиони хора се занимават с противоположността, която аз наричам "юдео-християнството срещу исляма". Някои разделят този архетип на добро или зло, безопасно или опасно, докато други се стремят да разберат и двете страни, за да са наясно с проблема. 

Тенденцията е с разгръщането на драмата все повече хора да получават яснота. Все пак понякога силите на противоположностите са толкова мощни, че се развива колективна лудост, водовъртеж. Това се случва с противопоставянето на юдео-християнството на исляма, особено сега, когато се намираме в края на епохата на Рибите и на календара на маите. Краят на дългите цикли винаги изважда наяве проблемните пластове на времето, с които всеки от нас може да се справи, когато се намира в състояние на поляризация (не на противоположност).

Глобалният елит използва мощните сили на 4D, такива като Яхве, за да постигне своя дневен ред - Новия световен ред. През последните две хиляди години в епохата на Рибите католиците и Ватиканът материализираха тези сили, изграждайки една 4D колективна вяра в единния бог, Яхве. Сега Елитът работи за овладяване на 3D през следващите две хиляди години от епохата на Водолея. Плеядианците казват, че не е трудно да позволим на мощните сили на 4D да текат през нас и да не разрешим да бъдем разделяни на две по време на смяната на епохите, като в същото време се отваряме и за вдъхновението от висшите измерения.

Ако ние, хората, блокираме архетипния поток, 3D се разделя на многобройни противоположности, като че ли някой дракон е накъсал на тесни ивици балдахина от светлина. Нашите ЕМ полета се свиват и ние губим способността си да се доверяваме на Божественото. Когато сме мързеливи, глупави и отровени, се превръщаме в обслужващи Елита. Ако се откажем от своята сила, може да настъпи великото разкъсване на реалността - третото измерение се превръща във водовъртеж или вихрушка, каквото е било геологичното бедствие преди 11 500 години. 

В такива времена се създава религиозна вихрушка, подобно на торнадо, изградено от пламтящи ангели. Такива велики възможности като истинското учение на Исус и Мохамед, които не са били разгърнати преди две хиляди години, сега могат да бъдат възкресени отново. Юдео-християнството, което се противопоставя на исляма, е епичният филм, чиято премиера е в края на календара на маите и епохата на Рибите, и той е досаден и скучен.

Междувременно в тайните пещери на световните религии са скрити основните елементи на свещените култури, които са ги създали в началото. Когато хората достигат за първи път до тези свещени култури, висшите измерения се изливат през балдахина от светлина и Божественото озарява Земята. Когато Божията програма започва да се осъществява върху Земята, Елитът започва да подлъгва хората да се избиват едни други. Докато хората са разделени на воюващи страни и противоположни лагери, Новият световен ред ще продължава да поддържа глобалния конфликт между световните религии. 

Нека тези читатели, които са от едната или от другата страна, да си спомнят, че Елитът не се интересува от това кой умира, стига самият той да победи. За да разберем как човечеството е било забъркано в такава каша, нека видим какво казва науката за 4D. Науката отразява и направлява културите, както можахме да се уверим през XX век.


Източник: „Алхимия на Деветте Измерения“,
Автор: Барбара Хенд Клоу&Джери Клоу
(следва)


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .