Банер
11825554_1721680898043400_2978470291811099494_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Как да минем по Пътя на Възнесението - 3 част
Написано от Маг Селена   
Вторник, 19 Октомври 2010 15:40

 (Ченелинг от Озирис)

Мога дълго да ви разказвам, какво ще стане и да ви обяснявам, какво ще се получи в резултат на измененията, но знам, че разбирането ще дойде по-късно. Затова ще ви разкажа накратко на какво ще прилича това. Ще усетите странно състояние на сън, в който ще видите как над вас работят тези, които идентифицирате като Наставници или Ангели. Това ще се случва по различен начин за всеки от вас, но процесът е еднакъв – промяна чрез Божията Любов и фините енергии.

Възможно е да почувствате състояние подобно на лека умора, когато ви се иска да спите – имам предвид, че няма да можете да мърдате ръцете и краката си, но ясно ще усещате всичко случващо се. Възможно е да видите ярка прекрасна светлина, сияеща като хиляди слънца, без да ви заслепява и да почувстване огромен енергиен прилив, който ясно ще ви покаже, че се променяте мощно. Нищо няма да ви тревожи и от нищо няма да се страхувате. Усещанията ви ще бъдат приятни, затова ви призовавам да не се страхувате от този процес.

Тези вътрешни промени и измененията на телата ви ще станат малко преди самото Възнесение и всички вие ще бъдете предупредени за това. Само ще спомена, че тези процеси ще стават толкова бързо, че няма да можете да останете дълго в старата форма. Този процес ще ви хареса, защото ще протича в атмосфера на пълна и безусловна любов. Всичко, което сте изпитвали досега в медитациите си, не отразява и частица от тези усещания, съпътстващи Възнесението.

Възприятието ви към света ще се промени с падането на Завесата. С нейното изчезване ще знаете не само кои сте, но и какво е предназначението ви. Една от новите ви способности е да виждате енергиите и да знаете съвсем точно, какво мислят и чувстват обкръжаващите ви хора. В този случай, няма как да се скрие истината. Речта вече няма да е начина ви на комуникиране и винаги ще знаете, къде и с кой са вашите близки. Този нов свят ще ви е много близък, защото енергиите на Дома ще са в него.

Промените след Възнесението ще ви направят способни да постигнете знанието за Висшите Божествени Закони и да разберете, че вие и Твореца сте едно цяло, че сте Божествена Искра, която носи в себе си пълнотата на Божественото Величие. Когато наблюдавате нещо приятно или красиво, то ви носи усещането за съществуването на някакъв друг живот, а това усещане е отглас от енергията на Дома, която носите в себе си и ще бъде с вас на новата Земя.

Ще отбележа също, че остана съвсем малко време. Значението, което влагам, не е това, което имате предвид, и дето знаете, че време все пак ще има. Говоря за нещо, което се съкръщава по обем или изчезва съвсем. Както изчезва водата, изтичаща от обърната чаша. Когато окончателно е изтекла, в чашата няма да има нищо – остава само това, което вие наричате празно. Скоро ще остане само Велика Пустота. За някои тази концепция е трудна за разбиране, и тъй като не можете да си я представите, трудно ще й повярвате. Предвиждам недоумението ви – «какво ще има на мястото на времето, как ще се ориентираме в новия живот и въобще що за живот е това без време?».

Мога да ви кажа само, че ще пребивавате в състояние на Вечното Сега – познато ви е от медитациите и практиките за спиране на времето. Мога да ви кажа също, мои любими, че това състояние ще е такова освобождение, че дълго няма да разберете, как сте живяли по друг начин. Това е чувството на свобода след дълго заточение. А вие наистина ще сте свободни, дори и в други аспекти – свобода на придвижване, свобода на изразяване на собствените чувства, свободата като основен признак за живот в новия Свят.

Ще ви е интересно да разберете, че телата ви ще претърпят изменения и няма да са толкова плътни и ще са по-високи. Изменения ще претърпят и органите ви, които дори още сега са започнали да работят в ускорен режим за настройване към новите Енергии. Един от моментите, които показват, че измененията вървят в пълен ход е това, че при всички почти е спрял процеса на стареене на клетките и биологическата ви възраст вече не съответства на паспортната, както казвате, за което ви поздравявам.

При някои ще бъдат проявени ясно способностите за поглъщане на слънчева енергия в голям обем, което им дава възможност да намалят приема на физическа храна. Ще се промените благодарение на вашите ДНК, в които ще се активират нови участъци от възможности. Започнете ли промяната отвътре, ще получите окончателен импулс отвън по време на Възнесението и това двойно въздействие ще ви промени. Променя се и светогледът ви. Ще ви приведа прост пример.

В далечните времена, когато енергиите на Исус са били въплътени във физическото тяло, задачата му е била
да измени общественото съзнание. Но енергиите, владеещи тогава планетата ви, са били толкова тежки и деструктивни, че предвидената глобална промяна не се е състояла изцяло. Идването на Исус е подготовка на почвата за промяна на съзнанието до степента, в която се случва сега. Радвам се, когато виждам, че огромно количество души са приели сега идеите, независимо че църковните ви атрибути се явяват не само остарели, но и препятстващи движението и разбирането на истините, провъзгласени преди близо 2000 години.

За вас като жители на една от най-красивите планети ще ви е интересно да разберете, че планетата ви е била още по-красива и величествена, когато сте се появили първоначално на нея. Била е покрита с гъсти зелени гори, от които сте оставили малка част. Реките й са били кристално чисти, но сте ги замърсили до степен да не можете да пиете вода от тях. На небето ви са сияели две луни, едната от които сте взривили с непредпазливите си действия по времето на Лемурия. И това, което продължавате да правите със Земята, не може да не ни огорчава нас, представителите на Висшите Светли Сили.

Виждам, че процесът на замърсяване е с такива обороти, че контролът над него вече е загубен. Този и други фактори изиграха ролята си за решението на Твореца да спаси планетата ви. Вие се явявате голямия разрушителен фактор, който или трябва да се промени, или да се отстрани изцяло от многострадална планета Земя. Тези, които не искат да се променят и живеят с илюзията за отделеност от Твореца, ще са принудени да напуснат тази планета. Тяхно право е да не се развиват и поради това те ще продължат въплъщенията си на други планети, чиито енергии им съответстват.

В старите ви и мъдри книги има отделни фрагменти от този Нов Живот, описан като Рай. Тъй като описанието е било направено тогава, когато нивото на общите ви енергии е било много ниско, сега тази картина е променена, както е променено и това, което можете да възприемате. Възнесението ще се случи едновременно с всички тези, които са приели тази възможност заедно със Земята ви. Това прилича на случващото се с вас, когато напускате това превъплъщение и отивате на друг план. Когато това се случи, започвате Възнесението си от по-ниските към по-високи вибрации.

Това явление е много известно на всички, тъй като сте се превъплъщавали вече много пъти. Така че, повишаването на вибрациите ще е главният ви критерий, че всичко е започнало. Препоръчвам ви тогава да сте някъде сред природата на някое красиво и любимо ви място – това ще е идеалният вариант за Възнесение. Запасите от храна и вода ще ви направят автономни, тъй като най-големите сътресения на земното кълбо ще са именно в момента на Възнесението. Тези събития ще освободят огромно количество енергия, която ще е заключителна точка в момента на прочистването и обновяването на Земята.

Промените в живота ви ще спомогнат за прогреса ви като вид, както никога преди. Тези промени са и във възприятията, и в способностите, и в клетките, и така ДНК ще изваят от вас т.нар. Божествен човек. Това няма да е просто название, а същността ви. Този процес е завършващ развитието ви като вид, тъй като той е висше проявление на способностите и талантите ви. Това е висш ранг, ако може така да се изразя, и можете да го получите само, ако сте преминали и усвоили всички предишни, много важни уроци в живота.

Този висок ранг ще ви даде много възможности, които не сте имали преди. Но това е и огромна отговорност пред Твореца и всички представители на Висшите Светли Сили. Може да се каже, че колкото повече ви се дава, толкова повече се очаква от вас – този закон сте длъжни да знаете особено добре. Той ще ви съпровожда в новия Живот през цялото време. Няма да можете да се криете зад незнанието, тъй като ще знаете много относно законите за взаимодействие между вас и Земята, както и за взаимодействието с всичко съществуващо.

Още един важен момент е възстановяването на личните ви истории. Ще трябва не само да осъзнаете КОЙ СТЕ всъщност, но и да започнете да прилагате способности, които са били незадействани и недостъпни за вас. Тези способности и Дарове вече се активират в живота ви, но най-яркото проявление ще получат след Прехода и ще служат заедно с това средство, с което ще съумеете да построите новия Живот.

Защо е възможно това – всички вече сте на петизмерното ниво, където действат други закони. Чували сте за тях, а някои дори се опитват вече да живеят, като ги използват. Завесата не ви дава възможността изцяло да се възползвате от тези закони. Засега все още ви е сложно да ги овладеете. Особено когато се касае за по-възрастни души – имам предвид човешката ви възраст в това въплъщение.

Още известно време Завесата ще е мощен сдържащ фактор, въпреки че изтънява. Но много скоро ще изчезне – тогава ясно ще видите това, за което ви говореха толкова дълго представителите на Висшите Светли Сили. То ще е подобно на падането на завесата в театъра, когато разбирате, че всичко случващо се на сцената и това зад кулисите е част от голяма театрална игра. И с удивление осъзнавате, че пиесата е написана и от вас в това число, и че актьорите са ваши приятели, с които сте се договорили да изиграете този спектакъл. Но най-удивителното е, че законите, по които е протекла тази пиеса, много се различават от сегашните закони, които царят зад сцената. И ще видите, че злите ви врагове се явяват ваши съратници или другари.

Ще разберете, че всичко, което е било изиграно, е част от живота в степен, в която наричате кино. То е реалност докато участвате в него, или го гледате, но когато това свърши, се връщате към нормалния си и по-различен живот. Това е реалния ви живот. Докато спите, сънят за вас е абсолютната и тотална реалност, тъй като в него преживявате абсолютно същите чувства, които и във вашата действителност, която наричате реален живот.

Но докато сънят продължава, това е вашата реалност в пълния смисъл на тази думи. Единственият момент, който ви дава възможност да назовете този сън – сън, е моментът на пробуждането. Ако нямаше такъв момент – т.е. ако няма, с какво да сравните състоянието си до и после – имате усещането, че сънят ви е тази реалност, в която живеете.

Падането на Завесата ще бъде новата точка на отчитане, която ще ви покаже, че целият ви предишен живот е бил сън, само че много дълъг и сложен. Не ви говоря метафорично. Имам предвид, че ще имате абсолютно същите усещания, като след сутрешното събуждане и ще си казвате «какъв удивителен сън».

Ще се сблъскате с много непознати неща. Едно от тях ще е новата ви способност да виждате енергиите. Тази способност ще прояви много моменти, за които е възможно и да не сте готови. Защото виждайки и разбирайки, какво се случва, все пак няма да можете да променяте енергията – няма как да се лъжете един друг. Ще разбирате всичко, което мисли партньорът ви и то абсолютно ясно, без думи. Това знание ще окаже много силно влияние на живота ви. Вие още сега трябва да се учите да изразявате истинските си мисли без да наранявате другите.

Трябва да намерите такава форма на изказ, която да влезе в света, но да не разрушава нищо в него. За това ще ви помогне много един чудесен инструмент, който всички владеете в различна степен – чувството за хумор. Искам да ви кажа, скъпи мои, че това е спасителния ви пояс в ежедневния живот дори и сега. Сигурно знаете, че чувството за хумор е много мощна пречистваща енергия, която се предава през Завесата без изкривявания.

Затова, скъпи мои, ви призовавам да използвате тази удивителна енергия колкото е възможно по-често. И ако владеете изкуството за ползването му изцяло, то предстоящите промени няма да навредят на отношенията ви с близките и обичани от вас хора, тъй като в настоящия момент това е единствения възможен метод за промяна на отрицателната енергия в положителна.

Трябва да усвоите и други важни моменти в Новия Живот. Сред тях са осъзнаването на нарастналите ви способности да влияете на обкръжението и живота си. Тези способности започват да се проявяват вече във вас и можете да видите, макар и не изцяло, че водите по-комфортен и приятен за вас живот. Но това е само началото, тъй като в бъдеще ще можете да живеете именно така, както искате, без ограничения.

Ще има и един несрещан досега от вас механизъм. Имам предвид, че абсолютно всички преобразувания в живота ви ще стават благодарение на това, доколко бързо ще се откажете от предишните си остарели модели на мислене. Ще поясня тази мисъл така. Всички сте привикнали да действате съвършено еднакво, ако ви се иска нещо. Отначало не много дълго се концентрирате върху обекта на желанието, а след това дълго размишлявате, как да го получите.

Премисляте всевъзможните варианти на действията си и тези на другите и в резултат оформяте понякога достатъчно сложна схема, която може да ви помогне за постигане на желаното. И ако нещо желано ви се струва по-голямо, отколкото можете да си го позволите, веднага си казвате, че то е невъзможно. Ще ми се да разберете разликата между това, което искате и това, което си мислите в този момент. Това действа като гумено топче на ластик. Отначалото чрез желанието си го притегляте, но веднага го отблъсквате чрез това, което наричате невъзможно.

Този закон ще се прояви в новия ви живот много осезаемо и затова сега трябва да се научите да се концентрирате върху обект ана желанията си и да го задържите в ума си без допълнителни уговорки. Ако овладеете този начин за привличане на желаното, много бързо ще можете да построите новия си живот така, както ви се иска. Ако не вярвате силно в това, че са ви достъпни промени от подобен род, то процесът на преустройство на новия живот ще се запъне за вас.

Аз и представителите на Висшите Светли Сили ви помагаме, за да можете още сега да преустроите живота си с помощта на методите, които окончателно ще проявят силата си след Прехода. Те ще ви накарат изцяло да забравите старите си начинина живот и действия, присъствали във всичките ви превъплъщения. Разбирам, че това не е лека задача и затова още сега настоятелно ви препоръчвам да приемете новият подход за привличане на желаното в живота си.

Един от важните моменти засяга това, как и защо изграждате живота си около демонстрирането на
преимуществата си в материален план. В традициите ви към настоящия момент от земно време е да трупате материални вещи и да ги демонстрирате на другите. Защото човек с много пари или някакви вещи, ви се струва много значим, дори уважаван, което само по себе си е абсурдно.

Та нали никой от тези натрупали богатство хора няма да се възползват от него в следващия си живот, да не говорим, че им се налага да изоставят всичко това, когато дойде времето за приключване на настоящия земен план. От гледна точка на Твореца и всички представители на Висшите Светли Сили това е печално-абсурдна ситуация. Тя може да се промени само по един начин.

Вие, скъпи мои, трябва да помните ежесекундно, че сте в това въплъщение, за да получите определени уроци и да изпълните определените задачи. А те никога не са свързани с натрупването на материални блага. Нещо повече – човекът, зает с натрупване на богатство, никога не може да достигне Просветление. Това не означава, че трябва да живеете в нищета или да се отказвате от определени удоволствия.

Това означава, че освен това, имате една главна задача – да повишите вибрациите си по един или друг начин. И това е задача за всяка душа във всяко нейно въплъщение. Душите, които забравят за това, рискуват много, защото кармичните им дългове се увеличават толкова стремително, че след това са необходими много животи в трудни условия, за да се отработят. Но пожелалите да повишат вибрациите си заедно със Земята, вече разбират истинската ценност и аз искам да ги уверя, че по-нататъшният им Нов Живот няма да е в нищета или недостатък.

Промените сте ги забелязали още от 2009 г., когато очевидно за вас обкръжението се е променило много. Тези промени ще прогресират и се забелязват в това, че не можете като преди да общувате с някои хора или да работите вече на дългогодишното си работно място, или слушате друга музика, или правите неща, неприсъщи за вас. И това е част от тези изменения, които се случват с вас на всички нива. Това ще се усилва и е възможно да се наложи да промените изцяло не само обкръжението си, но и образа си на живот.

С приключването на 2009 г. беше очевидно за мнозина от вас и стопяването на стария живот. Тази година сложи отчетлива черта в него. През 2010 г. тези промени ще придобият завършен вид. Ще ви е необходимо да започнете да мислите по съвършено друг начин и да използвате това ново осмисляне навсякъде. Това ще е нещо уникално за вас, тъй като методите, към които сте привикнали и владеете, вече няма да действат. Няма да ви остане друг избор, освен да усвоите нови начини за работа с пространствено-времевия континиум.

Ресурси:lightray.ru,
        yosif.net


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .