|
Автор |
Съобщение |
viki
Местожителство: Пловдив
|
Пуснато на: Нед Юли 15, 2007 10:53 pm
Заглавие :
|
|
|
Според мен има висш замисъл... сигурно тази идея включва и идеята за края на преражданията, но според мен това си е изцяло на база естествен подбор... всички започват от еднакъв старт, но финиша е различен за всеки... така както съня е различен за всеки |
|
_________________ << За да видиш дъгата, трябва да се примириш с дъжда >>
<< Това, което не ни убива ни прави по-силни>> |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 6:13 pm
Заглавие :
|
|
|
penka написа: | Често се чудя, ако има някакъв висш замисъл във всичко това, защо са оставени толкова много години, векове всъщност и варианти за грешки или за спане?То бива свободна воля, ама чак толкова! Ако си една възпитателка в детска градина за чак толкова много "свободна воля" спрямо подопечните ти - ще те уволнят. Сигурно висшият замисъл не мисли с моите понятия за време и на него не му е чак толкова много, а все пак е важна "чистотата" на експеримента - иначе може да не му се признае. Като гледам заобикалящите ме хора, пък и мен самата, ако има да се чака да стигнем такова равнище на духовно развитие, че да няма нужда повече да се прераждаме, то Вселената ще се гътне преди нас и май няма да има къде да се прераждаме. |
Вселени - дал Бог! Има много.
Форми на живот - също!
Не е задължително да се прераждаме във човешки физически тела, има толкова други из Космоса, както и толкова много места за прераждане в него ...
Живота се прелива от един в друг и няма прекъсване ...
Време няма - всичко е сега, тук и веднага" ...
Така, че всичко си е наред! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 6:18 pm
Заглавие :
|
|
|
viki написа: | Според мен има висш замисъл... сигурно тази идея включва и идеята за края на преражданията, но според мен това си е изцяло на база естествен подбор... всички започват от еднакъв старт, но финиша е различен за всеки... така както съня е различен за всеки |
Стартта не е еднакъв! Забрави ...
Бил е еднакъв в зародиша на първоелементите, но след това вече нещата са се променили ... и естествено са започнали да се деформират, бавно и постъпателно, но затова пък сигурно ...
Затова и "съня" е различен за всеки, защото всеки е една строго различна личност от другия, със строго различен Път в Живота, макар и кармата да ни привлича като такива, но там закономерностите са в малко по-други нюанси |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|