НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 8:38 am Вижте мненията без отговор
МЪНИЧКО ЗА СПАНЕТО
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
viki

Местожителство: Пловдив
Пуснато наПуснато на: Нед Юли 15, 2007 10:53 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Според мен има висш замисъл... сигурно тази идея включва и идеята за края на преражданията, но според мен това си е изцяло на база естествен подбор... всички започват от еднакъв старт, но финиша е различен за всеки... така както съня е различен за всеки Cool

СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Юли 16, 2007 6:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Често се чудя, ако има някакъв висш замисъл във всичко това, защо са оставени толкова много години, векове всъщност и варианти за грешки или за спане?То бива свободна воля, ама чак толкова! Very Happy Ако си една възпитателка в детска градина за чак толкова много "свободна воля" спрямо подопечните ти - ще те уволнят. Very Happy Сигурно висшият замисъл не мисли с моите понятия за време и на него не му е чак толкова много, а все пак е важна "чистотата" на експеримента - иначе може да не му се признае. Като гледам заобикалящите ме хора, пък и мен самата, ако има да се чака да стигнем такова равнище на духовно развитие, че да няма нужда повече да се прераждаме, то Вселената ще се гътне преди нас и май няма да има къде да се прераждаме.

Вселени - дал Бог! Има много.

Форми на живот - също!

Не е задължително да се прераждаме във човешки физически тела, има толкова други из Космоса, както и толкова много места за прераждане в него ...

Живота се прелива от един в друг и няма прекъсване ...

Време няма - всичко е сега, тук и веднага" ...

Така, че всичко си е наред! Smile

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Юли 16, 2007 6:18 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

viki написа:
Според мен има висш замисъл... сигурно тази идея включва и идеята за края на преражданията, но според мен това си е изцяло на база естествен подбор... всички започват от еднакъв старт, но финиша е различен за всеки... така както съня е различен за всеки Cool

Стартта не е еднакъв! Забрави ...

Бил е еднакъв в зародиша на първоелементите, но след това вече нещата са се променили ... и естествено са започнали да се деформират, бавно и постъпателно, но затова пък сигурно ...

Затова и "съня" е различен за всеки, защото всеки е една строго различна личност от другия, със строго различен Път в Живота, макар и кармата да ни привлича като такива, но там закономерностите са в малко по-други нюанси

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта