Автор |
Съобщение |
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 7:20 pm
Заглавие :
|
|
|
Това просто е един от магическите дни! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Юли 15, 2007 7:58 pm
Заглавие :
|
|
|
Вече не е 13-ти,а 15-ти,но искам да споделя,че дъщеря ми днес има Р Д, навършва 23/то възраст на жени не се пише,не заради нейната,разбира се,а щото подсказва за моята,ама аз не я крия/. |
|
|
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Нед Юли 15, 2007 8:03 pm
Заглавие :
|
|
|
Да й е честито! А подарък вече си има, нали. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Нед Юли 15, 2007 8:06 pm
Заглавие :
|
|
|
Честито! Да е жива и здрава! Весело празнуване! |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Юли 15, 2007 8:14 pm
Заглавие :
|
|
|
Благодаря! Всъщност тя си празнува с приятели насам-натам.А най-големият подарък и е котаракът. |
|
|
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Нед Юли 15, 2007 8:16 pm
Заглавие :
|
|
|
Toчно него имах предвид. Кой не би се радвал на такова сладко съкровище. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Юли 15, 2007 8:24 pm
Заглавие :
|
|
|
Това съкровище днес се скъса да спи цял ден,та нощес сигурно ще има екшъни из къщи.Тя го е оборудвала и с играчки,та да не ни скача по ДЖИ-ес-ем-те и разните висулки и бижута,катери се и върху нас, |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Юли 15, 2007 9:19 pm
Заглавие :
|
|
|
Честит рожден на щерка ти, Кати!
Хм, говорило там за възрстта на някого си!!!
Това са относителни понятия, щото аз на нейните години имах вече две деца - дъщеря на 5 г. и син на 4,5 г.
Да ти е жива и здрава!
Цункай котачето от мен по муцунката и го намачкай хубавичко ... |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Юли 15, 2007 9:25 pm
Заглавие :
|
|
|
Благодаря.А,аз на нейната възраст тя се беше появила вече.Котачето сега няколко пъти ме спъна,започна се вечерната програма. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Юли 15, 2007 9:29 pm
Заглавие :
|
|
|
Тя и нашата нещо е неспокойна тази вечер, не може да си намери място из къщи, ама гледам я, че вече се е залепила плътно до маг Живин и хърка ... |
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Нед Юли 15, 2007 10:07 pm
Заглавие :
|
|
|
Кати, да ти е жива и здрава щерката!!!Съдейки по твоите писания, мога да й пожелая да има борбеността на баща си и мъдростта на майка си, както и своето собствено голямо сърце, за да обича!Между другото, тя е само с една година по-голяма от моя син, та си мисля дали не може да си поговорим и за сватосване?Само кимни и ще отворя нова тема. Момчето ми е хубаво - само гледай майката и не питай /нали знаеш - умря циганката, дето ме хвалеше /! |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Юли 15, 2007 10:13 pm
Заглавие :
|
|
|
Може,и мойто е много хубаво,но не е на майката, а на бащата,той беше хубавец/не че на мен ми има нещо,просто гените му е взела повечко,та въобще не прилича на мен/.И има трудничък характер,не е блага като мен,та да предупредя заради момчето. |
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Нед Юли 15, 2007 10:19 pm
Заглавие :
|
|
|
Нищо му няма на момчето! Нали е мъж! Пък и щом е оцелял в близост до такава майка, трениран е като пилот-изтребител. Сега се сетих, че единият ми съдружник, който на външен вид е много слаб, черноок и чернокос, от край време твърди, че преди да се запознае с мен бил "висок 1,90 м, рус, със сини очи, 90 кг - бик"!И да знаеш - хората му се връзват на тези злословия. Обещавам, че няма да се меся на младите и ще продължавам да обитавам ареал, отдалечен минимум на 400 км. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2007 7:46 pm
Заглавие :
|
|
|
penka написа: | ... Обещавам, че няма да се меся на младите и ще продължавам да обитавам ареал, отдалечен минимум на 400 км. |
При твоя занаят 400 км си е нищо Сигурно много млади жени не заспиват нощем, защото си мечтаят за борбена и енергична свекърва. Не зная как стоят точно нещата с младите жени и свекървите.Обяснете ми, моля! |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2007 7:53 pm
Заглавие :
|
|
|
Не знам,ама горко им и на младоженеца и на свекървата/по принцип,не говоря за Пенка и сина и/ с тази булка,да му мислят.А ако се случат и двете такива пък може и да се разберат и да си паснат,знае ли човек.А за свекърви много мога да ти говоря,за тъщи също,много интересен материал за разкаване имам,ама сега нямам време.Ще го оставим за друг път. |
|
|
|
|
|
|