НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 8:33 am Вижте мненията без отговор
ПЕТЪК 13 - уаууууу ...
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Юли 13, 2007 7:20 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Това просто е един от магическите дни!

Пуснато наПуснато на: Нед Юли 15, 2007 7:58 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Very Happy Вече не е 13-ти,а 15-ти,но искам да споделя,че дъщеря ми днес има Р Д, навършва 23/то възраст на жени не се пише,не заради нейната,разбира се,а щото подсказва за моята,ама аз не я крия/. Laughing Very Happy Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
reveta

Пуснато наПуснато на: Нед Юли 15, 2007 8:03 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да й е честито! Very Happy А подарък вече си има, нали. Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Нед Юли 15, 2007 8:06 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Честито! Да е жива и здрава! Весело празнуване! Very Happy Very Happy Very Happy

Пуснато наПуснато на: Нед Юли 15, 2007 8:14 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Благодаря! Всъщност тя си празнува с приятели насам-натам.А най-големият подарък и е котаракът. Very Happy Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
reveta

Пуснато наПуснато на: Нед Юли 15, 2007 8:16 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Toчно него имах предвид. Кой не би се радвал на такова сладко съкровище. Smile
kati

Пуснато наПуснато на: Нед Юли 15, 2007 8:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Това съкровище днес се скъса да спи цял ден,та нощес сигурно ще има екшъни из къщи.Тя го е оборудвала и с играчки,та да не ни скача по ДЖИ-ес-ем-те и разните висулки и бижута,катери се и върху нас, Laughing Wink
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Юли 15, 2007 9:19 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Честит рожден на щерка ти, Кати!

Хм, говорило там за възрстта на някого си!!!

Това са относителни понятия, щото аз на нейните години имах вече две деца - дъщеря на 5 г. и син на 4,5 г.

Да ти е жива и здрава!

Цункай котачето от мен по муцунката и го намачкай хубавичко ... Very Happy

Пуснато наПуснато на: Нед Юли 15, 2007 9:25 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Very Happy Very Happy Благодаря.А,аз на нейната възраст тя се беше появила вече.Котачето сега няколко пъти ме спъна,започна се вечерната програма. Very Happy Wink
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Юли 15, 2007 9:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Тя и нашата нещо е неспокойна тази вечер, не може да си намери място из къщи, ама гледам я, че вече се е залепила плътно до маг Живин и хърка ...

Пуснато наПуснато на: Нед Юли 15, 2007 10:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Кати, да ти е жива и здрава щерката!!!Съдейки по твоите писания, мога да й пожелая да има борбеността на баща си и мъдростта на майка си, както и своето собствено голямо сърце, за да обича!Между другото, тя е само с една година по-голяма от моя син, та си мисля дали не може да си поговорим и за сватосване?Само кимни и ще отворя нова тема. Very Happy Момчето ми е хубаво - само гледай майката и не питай /нали знаеш - умря циганката, дето ме хвалеше Laughing /!
kati

Пуснато наПуснато на: Нед Юли 15, 2007 10:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Може,и мойто е много хубаво,но не е на майката, а на бащата,той беше хубавец/не че на мен ми има нещо,просто гените му е взела повечко,та въобще не прилича на мен/.И има трудничък характер,не е блага като мен,та да предупредя заради момчето. Rolling Eyes Laughing Very Happy Wink
penka

Пуснато наПуснато на: Нед Юли 15, 2007 10:19 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Нищо му няма на момчето! Нали е мъж! Пък и щом е оцелял в близост до такава майка, трениран е като пилот-изтребител. Very Happy Сега се сетих, че единият ми съдружник, който на външен вид е много слаб, черноок и чернокос, от край време твърди, че преди да се запознае с мен бил "висок 1,90 м, рус, със сини очи, 90 кг - бик"!И да знаеш - хората му се връзват на тези злословия. Crying or Very sad Обещавам, че няма да се меся на младите и ще продължавам да обитавам ареал, отдалечен минимум на 400 км. Very Happy
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Вто Юли 17, 2007 7:46 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
... Обещавам, че няма да се меся на младите и ще продължавам да обитавам ареал, отдалечен минимум на 400 км. Very Happy

При твоя занаят 400 км си е нищо Sad Сигурно много млади жени не заспиват нощем, защото си мечтаят за борбена и енергична свекърва. Не зная как стоят точно нещата с младите жени и свекървите.Обяснете ми, моля! Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Вто Юли 17, 2007 7:53 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Не знам,ама горко им и на младоженеца и на свекървата/по принцип,не говоря за Пенка и сина и/ с тази булка,да му мислят.А ако се случат и двете такива пък може и да се разберат и да си паснат,знае ли човек.А за свекърви много мога да ти говоря,за тъщи също,много интересен материал за разкаване имам,ама сега нямам време.Ще го оставим за друг път. Smile Wink
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта