Автор |
Съобщение |
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Вто Яну 30, 2007 10:11 pm
Заглавие :
|
|
|
То си е човешко на моменти, но не трябва да позволяваме да ни завладее, че страва страшно и за нас и за другия.И мен са ме ревнували, ама не продължи дълго. Това съсипва всичко. |
|
|
|
|
|
MeGaN_
Местожителство: Велинград
|
Пуснато на: Вто Яну 30, 2007 10:12 pm
Заглавие : Re: ????????? - ???????? ?????????!!!
|
|
|
СЕЛЕНА написа: |
Всъщност ... няма по-отвратително нещо от ревността! Но ... още един път всъщност ... това просто е патологично отклонение, една нелечима болест, която унищожава всичко живо около този, който е болен от нея ... ужас! Когато става въпрос за ревност, става по-точно въпрос за психично отклонение ... съжалявам, но е такаааа ...
Впрочем ... сблъсквала съм се с подобен човек в живота си, който изпитваше неистова ревност към мен ... По-нататък не ме питайте изобщо какво стана, защото знам със сигурност, че всяка вечер или ден, чете всичко написано тук и продължава да се интересува от живота ми.
Но аз истински се радвам, че е лишен от достъп до мен ... и то благодарение на мойто мъжле, магът Живин! [/b][/color] |
Значи правилно съм преценила /искаше ми се да съм сгрешила /! Тази жена наистина е болна... а колко е млада и хубава... и не може да се радва на живота...! Ммм да си призная понякога и аз съм прихващала симптомите на тази болест, но в рамките на нормалното... ! А на тази жена дали може да се помогне по някакъв начин или... е безнадеждно ? |
|
_________________ Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него!!! |
|
|
|
tan4eto77
Местожителство: Разград
|
Пуснато на: Вто Яну 30, 2007 10:13 pm
Заглавие : ???????
|
|
|
започне ли да "вилнее" ревноста денонощно и всичко във връзката се променя-едва ли доверието е на ниво/поне при единия от двамата/ |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Вто Яну 30, 2007 10:14 pm
Заглавие :
|
|
|
Цитат: | А на тази жена дали може да се помогне по някакъв начин или... е безнадеждно ? |
Може, но е безнадеждно. |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Вто Яну 30, 2007 10:20 pm
Заглавие :
|
|
|
То опира не само до доверие, а до самооценка, самочувствие и увереност в себе си, не на последно място и до домашно възпитание.Някои хора ревнуват не от любов, а от собственическо чувство спрямо партньора. |
|
|
|
|
|
MeGaN_
|
Пуснато на: Вто Яну 30, 2007 10:24 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Живин написа: | Цитат: | А на тази жена дали може да се помогне по някакъв начин или... е безнадеждно ? |
Може, но е безнадеждно. |
Може би тя сама трябва да си помогне... но едва ли ще проумее това !Сигурно си мисли, че въобще никаква помощ не и трябва! Нещо ми подсказва, че тази жена ще я свърши зле и... иска ми се днеска да не бях там... ! |
|
_________________ Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него!!! |
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Вто Яну 30, 2007 10:27 pm
Заглавие :
|
|
|
MeGaN_ написа: | Нещо ми подсказва, че тази жена ще я свърши зле и... иска ми се днеска да не бях там... ![/color] |
Или тя или по-скоро мъжът й При всички положения, не е заболекар при който да отидеш, ако си колежка на мъжа й. |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Вто Яну 30, 2007 10:28 pm
Заглавие :
|
|
|
Никой на никого с нищо не може да помогне ... особено пък и ако той самия не желае това!
Но въпреки всичко ... всеки може сам да си помогне, стига да проумее, че може!
В крайна сметка всичко опира до самоконтрол! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
tan4eto77
Местожителство: Разград
|
Пуснато на: Вто Яну 30, 2007 10:30 pm
Заглавие :
|
|
|
Кати напълно съм съгласна с теб за ревността когато я свържат и със собствеността-не завиждам на жертвата на такава комбинация.при мен се получи такова нещо но съумях да избягам на време и бързо. |
|
|
|
|
|
MeGaN_
|
Пуснато на: Вто Яну 30, 2007 10:31 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Живин написа: | MeGaN_ написа: | Нещо ми подсказва, че тази жена ще я свърши зле и... иска ми се днеска да не бях там... ![/color] |
Или тя или по-скоро мъжът й При всички положения, не е заболекар при който да отидеш, ако си колежка на мъжа й. |
За това не бях се замисляла...! По скоро трябва да се тревожа за колегата ми! А иначе питах за името й, та ако ми се наложи да отида на зъболекар, да я подмина, че може и без зъби да ме остави ! |
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Вто Яну 30, 2007 11:02 pm
Заглавие :
|
|
|
меганче,я направи списък на ревнивците в обслужващата сфера,че знае ли човек къде ще отиде.
Преиначавайки думи от текста на песен на "Щурците",ще кажа "Аз не съм християнин и никога няма да бъда!",обаче съм чел Книгите и намерих нещо страхотно:
"1 ПОСЛАНИЕ НА АПОСТОЛ ПАВЕЛ (САУЛ ОТ ТАРС)КЪМ КОРИНТЯНИТЕ
ГЛ.13
стих 4 / Любовта дълго търпи и е милостива, любовта не завижда , любовта не се превъзнася, не се гордее.
стих 5 / не безобразничи, не търси своето , не се раздразнява , не държи сметка за зло.
стих 6/ не се радва на неправдата , а се радва заедно с истината,
стих 7/ всичко премълчава, на всичко хваща вяра , на всичко се надява , мсичко търпи.
стих 13/ И тъй , остават тези трите : вяра, надежда и любов : но най-голяма от тях е любовта."
Хм!Нали не си мислите,че Саул е имал впредвид "Биг Брадър 3"? |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
MeGaN_
|
Пуснато на: Вто Яну 30, 2007 11:21 pm
Заглавие :
|
|
|
AUDAN златен си... от къде ги вадиш тия мъдрости ? |
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Вто Яну 30, 2007 11:24 pm
Заглавие :
|
|
|
Има един бестселър,"Нов 3авет" му казват,та оттам. |
|
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 2:14 pm
Заглавие :
|
|
|
Може да ви прозвучи арогантно, но според мен ревността е признак на несигурност и то не в партньора, а в самия теб. Ако човека до теб е решил да бъде с друг човек, то той ще го направи независимо дали ти ще се пукнеш от ревност или не.
Ако много обичаш даден човек трябва да му имаш доверие. Но ако все пак решиш да ревнуваш, по-добре да не стигаш до дребнавост и при най-малкото съмнение. |
|
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 2:26 pm
Заглавие :
|
|
|
Даже и да звучи арогантно,то те оподкрепям напълно,reveta!
Ревността е от СТРАХ да не ти вземе някой нещо,поне според мен.А страхът се поражда от НЕВЕЖЕСТВОТО.е,понякога и от лошо настроение,де |
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|