НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 12:52 pm Вижте мненията без отговор
Ревността - болестно състояние!!!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Яну 30, 2007 10:11 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Smile Smile Smile То си е човешко на моменти, но не трябва да позволяваме да ни завладее, че страва страшно и за нас и за другия.И мен са ме ревнували, ама не продължи дълго. Това съсипва всичко. Smile Smile Smile Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
MeGaN_

Местожителство: Велинград
Пуснато наПуснато на: Вто Яну 30, 2007 10:12 pm
МнениеЗаглавие : Re: ????????? - ???????? ?????????!!!
Отговорете с цитат

СЕЛЕНА написа:

Всъщност ... няма по-отвратително нещо от ревността! Но ... още един път всъщност ... това просто е патологично отклонение, една нелечима болест, която унищожава всичко живо около този, който е болен от нея ... ужас! Когато става въпрос за ревност, става по-точно въпрос за психично отклонение ... съжалявам, но е такаааа ...

Впрочем ... сблъсквала съм се с подобен човек в живота си, който изпитваше неистова ревност към мен ... Sad По-нататък не ме питайте изобщо какво стана, защото знам със сигурност, че всяка вечер или ден, чете всичко написано тук и продължава да се интересува от живота ми.

Но аз истински се радвам, че е лишен от достъп до мен ... и то благодарение на мойто мъжле, магът Живин! Very Happy [/b][/color]

Значи правилно съм преценила Confused /искаше ми се да съм сгрешила Crying or Very sad /! Тази жена наистина е болна... а колко е млада и хубава... и не може да се радва на живота...! Ммм да си призная понякога и аз съм прихващала симптомите на тази болест, но в рамките на нормалното... Rolling Eyes ! А на тази жена дали може да се помогне по някакъв начин или... е безнадеждно Confused ?

Местожителство: Разград
Пуснато наПуснато на: Вто Яну 30, 2007 10:13 pm
МнениеЗаглавие : ???????
Отговорете с цитат

започне ли да "вилнее" ревноста денонощно и всичко във връзката се променя-едва ли доверието е на ниво/поне при единия от двамата/ Confused
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Вто Яну 30, 2007 10:14 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Цитат:
А на тази жена дали може да се помогне по някакъв начин или... е безнадеждно Confused ?

Може, но е безнадеждно.

Пуснато наПуснато на: Вто Яну 30, 2007 10:20 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

То опира не само до доверие, а до самооценка, самочувствие и увереност в себе си, не на последно място и до домашно възпитание.Някои хора ревнуват не от любов, а от собственическо чувство спрямо партньора. Smile Smile Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
MeGaN_

Пуснато наПуснато на: Вто Яну 30, 2007 10:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Живин написа:
Цитат:
А на тази жена дали може да се помогне по някакъв начин или... е безнадеждно Confused ?

Може, но е безнадеждно.

Може би тя сама трябва да си помогне... но едва ли ще проумее това Confused Sad !Сигурно си мисли, че въобще никаква помощ не и трябваSad! Нещо ми подсказва, че тази жена ще я свърши зле и... иска ми се днеска да не бях там... Confused !

Пуснато наПуснато на: Вто Яну 30, 2007 10:27 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

MeGaN_ написа:
Нещо ми подсказва, че тази жена ще я свърши зле и... иска ми се днеска да не бях там... Confused ![/color]

Или тя или по-скоро мъжът й Razz При всички положения, не е заболекар при който да отидеш, ако си колежка на мъжа й. Laughing

Пуснато наПуснато на: Вто Яну 30, 2007 10:28 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Никой на никого с нищо не може да помогне ... особено пък и ако той самия не желае това!

Но въпреки всичко ... всеки може сам да си помогне, стига да проумее, че може!

В крайна сметка всичко опира до самоконтрол! Rolling Eyes Cool

Местожителство: Разград
Пуснато наПуснато на: Вто Яну 30, 2007 10:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Кати напълно съм съгласна с теб за ревността когато я свържат и със собствеността-не завиждам на жертвата на такава комбинация.при мен се получи такова нещо но съумях да избягам на време и бързо.
MeGaN_

Пуснато наПуснато на: Вто Яну 30, 2007 10:31 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Живин написа:
MeGaN_ написа:
Нещо ми подсказва, че тази жена ще я свърши зле и... иска ми се днеска да не бях там... Confused ![/color]

Или тя или по-скоро мъжът й Razz При всички положения, не е заболекар при който да отидеш, ако си колежка на мъжа й. Laughing

Laughing За това не бях се замисляла...! По скоро трябва да се тревожа за колегата ми! А иначе питах за името й, та ако ми се наложи да отида на зъболекар, да я подмина, че може и без зъби да ме остави Laughing !

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Вто Яну 30, 2007 11:02 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing
меганче,я направи списък на ревнивците в обслужващата сфера,че знае ли човек къде ще отиде.

Преиначавайки думи от текста на песен на "Щурците",ще кажа "Аз не съм християнин и никога няма да бъда!",обаче съм чел Книгите и намерих нещо страхотно:

"1 ПОСЛАНИЕ НА АПОСТОЛ ПАВЕЛ (САУЛ ОТ ТАРС)КЪМ КОРИНТЯНИТЕ

ГЛ.13

стих 4 / Любовта дълго търпи и е милостива, любовта не завижда , любовта не се превъзнася, не се гордее.

стих 5 / не безобразничи, не търси своето , не се раздразнява , не държи сметка за зло.

стих 6/ не се радва на неправдата , а се радва заедно с истината,

стих 7/ всичко премълчава, на всичко хваща вяра , на всичко се надява , мсичко търпи.

стих 13/ И тъй , остават тези трите : вяра, надежда и любов : но най-голяма от тях е любовта."

Хм!Нали не си мислите,че Саул е имал впредвид "Биг Брадър 3"? Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Вто Яну 30, 2007 11:21 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN златен си... от къде ги вадиш тия мъдрости Smile?

Пуснато наПуснато на: Вто Яну 30, 2007 11:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Има един бестселър,"Нов 3авет" му казват,та оттам.

Пуснато наПуснато на: Чет Фев 01, 2007 2:14 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Може да ви прозвучи арогантно, но според мен ревността е признак на несигурност и то не в партньора, а в самия теб. Ако човека до теб е решил да бъде с друг човек, то той ще го направи независимо дали ти ще се пукнеш от ревност или не. Wink
Ако много обичаш даден човек трябва да му имаш доверие. Но ако все пак решиш да ревнуваш, по-добре да не стигаш до дребнавост и при най-малкото съмнение. Laughing
AUDAN

Пуснато наПуснато на: Чет Фев 01, 2007 2:26 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Даже и да звучи арогантно,то те оподкрепям напълно,reveta!

Ревността е от СТРАХ да не ти вземе някой нещо,поне според мен.А страхът се поражда от НЕВЕЖЕСТВОТО.е,понякога и от лошо настроение,де Wink

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта