Автор |
Съобщение |
penka
|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2007 11:33 am
Заглавие :
|
|
|
Ама вие само се хвалите, а не казвате как точно сте го направили.Малко обмяна на опит става ли? |
|
|
|
|
|
Pi
|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2007 11:42 am
Заглавие :
|
|
|
penka написа: | Ама вие само се хвалите, а не казвате как точно сте го направили.Малко обмяна на опит става ли? |
Рзбира се,че можеш!!! Всеки може.
Рецепта универсална няма. Той, Лечителят, е вътре в теб |
|
|
|
|
|
Маг Живин
Местожителство: София
|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2007 1:04 pm
Заглавие :
|
|
|
Pi написа: | ...Той, Лечителят, е вътре в теб ... |
Нитратите за наторяване - също |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2007 1:08 pm
Заглавие :
|
|
|
По този повод се сетих за нашумелите напоследък курсове на Норбеков,дето хората се научавали да си лекуват някои болести сами.Нещо за това някой може ли да каже. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2007 4:55 pm
Заглавие :
|
|
|
Голяма шумотевица - за някои се оказа полезен, но повечето пак влязоха в аптеките и наблегнаха на алопатията.
Въпросът с излекуването веднъж и завинаги е доста сложен - от една страна е самото заболяване, а от друга - причините за него. На времето, когато горях цял в очвеколюбието си и се втурнах да изцелявам, установих, че в повечето случаи хората не искат да са здрави, за да са здрави, а за да могат с още по-голяма сила и стръв да се върнат към вредните навици, които са ги довели до въпросното здравословно състояние, защото болестта им пречи да ги упражняват.
Болестта се явява коректор. Ако я приемеш като такава, понякога и хапче аспирин е предостатъчно, за да не се повтори. Въпросът е да я приемеш, а не да се бориш с нея като прасе с тиква. Когато приемеш нещо, то си става част от теб и имаш възможността да се оправиш с него.
А иначе можеш и по Аюрведа, и по Норбеков, и по Малахов, и по Востоков, и по когото искаш. Лечителските школи са много и доста от тях са ефективни, доколкото се опират на вековна човешка практика. |
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 9:51 am
Заглавие :
|
|
|
Не мисля, че има излекуване "веднъж и завинаги". След като болестта е коректор, а в живота си винаги има какво да коригираме /иначе не бихме се прераждали/, то следва, че и винаги ще има болести.Може би въпросът е само какви, колко тежки, как се справяме с тях - такива неща.На мен например ми е много любопитно да разбера болестите, които имаме аз и партньорът ми за каква корекция ни подсещат.Често си блъскам главата за това, но не съм стигнала до някакъв конкретен извод. |
|
|
|
|
|
Pi
|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 10:18 am
Заглавие :
|
|
|
penka написа: | На мен например ми е много любопитно да разбера болестите, които имаме аз и партньорът ми за каква корекция ни подсещат.Често си блъскам главата за това, но не съм стигнала до някакъв конкретен извод. |
Има една книжка книжка на Луиз Хейл- май беше "Излекувай живота си" - там има описание при всяка болест какво трябва да се коригира. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 12:23 pm
Заглавие :
|
|
|
Да не забравяме, че това са предположенията на Луиз Хейл, които е попрочела тук там или е замерила с махалцето на Живата Богиня. Впоследствие имаше доста дебати относно достоверността на заключенията й. От друга страна пък има една книжка с много томове на чичко Лазарев. Има и други сериозни книжки, които не са в стил self-help - т.е. не са в излюбления амерички стил "вземаш-ползваш, другото е несъществено". |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 12:25 pm
Заглавие :
|
|
|
Чичко ти Лазарев го четох преди около 10 г.,но нещата се проумяват истински при определени обстоятелства за да има полза. |
|
|
|
|
|
Pi
|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 12:30 pm
Заглавие :
|
|
|
Да- естествено, че достоверността е незнайно колко %. То по принцип така трябва да се гледа на всички писания в тази област, освен ако нещо не се с доказало с времето. А чичко ми Лазарев и аз преди 10 год. го четох- първата книжка си беше страшна навремето Сега са огромен брой томове- не съм ги чела след 3ти номер.. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 12:32 pm
Заглавие :
|
|
|
И аз не съм останалите. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 12:37 pm
Заглавие :
|
|
|
Не е проблем, не е и безнадеждно. Когато човек е на зор, спомня си, хваща, чете. Когато не е, занимава се с друго. Никой не рови по обявите за работа, когато е мениджър на просперираща фирма |
|
|
|
|
Pi
|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 12:39 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Живин написа: | Не е проблем, не е и безнадеждно. Когато човек е на зор, спомня си, хваща, чете. Когато не е, занимава се с друго. Никой не рови по обявите за работа, когато е мениджър на просперираща фирма |
е то нали за това се дават и зоровете- щото иначе няма и да се помръднем |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 12:45 pm
Заглавие :
|
|
|
Когато ги четох,не бях на никакъв зор,просто се интересувах,по онова време изчетох и други неща.Е,явно е имало защо... |
|
|
|
|
|
Pi
|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 12:48 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | Когато ги четох,не бях на никакъв зор,просто се интересувах,по онова време изчетох и други неща.Е,явно е имало защо... |
Бе и аз като се замисля тогава нямах голям зор, но по принцип най-много съм възприела- ама истински, не само като прочетено, когато ми е било най-тежко… |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|