НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Нед Ное 24, 2024 6:53 pm Вижте мненията без отговор
ЕНЕРГИЙНОТО ЛЕЧЕНИЕ - полезно и опасно!!!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
penka

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 10, 2007 11:33 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ама вие само се хвалите, а не казвате как точно сте го направили.Малко обмяна на опит става ли?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Pi

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 10, 2007 11:42 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Ама вие само се хвалите, а не казвате как точно сте го направили.Малко обмяна на опит става ли?

Рзбира се,че можеш!!! Всеки може. Smile
Рецепта универсална няма. Той, Лечителят, е вътре в теб Smile
Маг Живин

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Юни 10, 2007 1:04 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Pi написа:
...Той, Лечителят, е вътре в теб ...Smile

Нитратите за наторяване - също Razz

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 10, 2007 1:08 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

По този повод се сетих за нашумелите напоследък курсове на Норбеков,дето хората се научавали да си лекуват някои болести сами.Нещо за това някой може ли да каже.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 10, 2007 4:55 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Голяма шумотевица - за някои се оказа полезен, но повечето пак влязоха в аптеките и наблегнаха на алопатията.

Въпросът с излекуването веднъж и завинаги е доста сложен - от една страна е самото заболяване, а от друга - причините за него. На времето, когато горях цял в очвеколюбието си и се втурнах да изцелявам, установих, че в повечето случаи хората не искат да са здрави, за да са здрави, а за да могат с още по-голяма сила и стръв да се върнат към вредните навици, които са ги довели до въпросното здравословно състояние, защото болестта им пречи да ги упражняват.

Болестта се явява коректор. Ако я приемеш като такава, понякога и хапче аспирин е предостатъчно, за да не се повтори. Въпросът е да я приемеш, а не да се бориш с нея като прасе с тиква. Когато приемеш нещо, то си става част от теб и имаш възможността да се оправиш с него.

А иначе можеш и по Аюрведа, и по Норбеков, и по Малахов, и по Востоков, и по когото искаш. Лечителските школи са много и доста от тях са ефективни, доколкото се опират на вековна човешка практика.

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 11, 2007 9:51 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не мисля, че има излекуване "веднъж и завинаги". След като болестта е коректор, а в живота си винаги има какво да коригираме /иначе не бихме се прераждали/, то следва, че и винаги ще има болести.Може би въпросът е само какви, колко тежки, как се справяме с тях - такива неща.На мен например ми е много любопитно да разбера болестите, които имаме аз и партньорът ми за каква корекция ни подсещат.Често си блъскам главата за това, но не съм стигнала до някакъв конкретен извод. Crying or Very sad
Pi

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 11, 2007 10:18 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
На мен например ми е много любопитно да разбера болестите, които имаме аз и партньорът ми за каква корекция ни подсещат.Често си блъскам главата за това, но не съм стигнала до някакъв конкретен извод. Crying or Very sad

Има една книжка книжка на Луиз Хейл- май беше "Излекувай живота си" - там има описание при всяка болест какво трябва да се коригира.
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 11, 2007 12:23 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да не забравяме, че това са предположенията на Луиз Хейл, които е попрочела тук там или е замерила с махалцето на Живата Богиня. Впоследствие имаше доста дебати относно достоверността на заключенията й. От друга страна пък има една книжка с много томове на чичко Лазарев. Има и други сериозни книжки, които не са в стил self-help - т.е. не са в излюбления амерички стил "вземаш-ползваш, другото е несъществено".

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 11, 2007 12:25 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Чичко ти Лазарев го четох преди около 10 г.,но нещата се проумяват истински при определени обстоятелства за да има полза.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Pi

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 11, 2007 12:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да- естествено, че достоверността е незнайно колко %. То по принцип така трябва да се гледа на всички писания в тази област, освен ако нещо не се с доказало с времето. А чичко ми Лазарев и аз преди 10 год. го четох- първата книжка си беше страшна навремето Smile Сега са огромен брой томове- не съм ги чела след 3ти номер..
kati

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 11, 2007 12:32 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

И аз не съм останалите. Crying or Very sad
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 11, 2007 12:37 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не е проблем, не е и безнадеждно. Когато човек е на зор, спомня си, хваща, чете. Когато не е, занимава се с друго. Никой не рови по обявите за работа, когато е мениджър на просперираща фирма Very Happy

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 11, 2007 12:39 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Живин написа:
Не е проблем, не е и безнадеждно. Когато човек е на зор, спомня си, хваща, чете. Когато не е, занимава се с друго. Никой не рови по обявите за работа, когато е мениджър на просперираща фирма Very Happy

е то нали за това се дават и зоровете- щото иначе няма и да се помръднем Laughing
kati

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 11, 2007 12:45 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Когато ги четох,не бях на никакъв зор,просто се интересувах,по онова време изчетох и други неща.Е,явно е имало защо... Cool
Pi

Пуснато наПуснато на: Пон Юни 11, 2007 12:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Smile Когато ги четох,не бях на никакъв зор,просто се интересувах,по онова време изчетох и други неща.Е,явно е имало защо... Cool

Бе и аз като се замисля тогава нямах голям зор, но по принцип най-много съм възприела- ама истински, не само като прочетено, когато ми е било най-тежко…
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта