НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Нед Ное 24, 2024 10:31 pm Вижте мненията без отговор
КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА ТОЗИ ФОРУМ?!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Май 19, 2007 9:39 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Ох!Ха-ха-ха-ха.Ох!Бейби,внимавай,че ще те омагьосат.Ох!Ще се пръсна.от смях.А да се предпазиш от ефекта на бумеранга можеш ли?после ние сме били вещици...Ето кой ги върши.А доколкото помня,ти беше попаднал под влияние на такова нещо,що сега искаш да мориш хората от същото?
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
moonlight

Пуснато наПуснато на: Съб Май 19, 2007 9:40 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Пенка -Пенчо или жената мъж Question
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Съб Май 19, 2007 9:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy По-добре е,отколкото мъжът-жена,т.е.мъжленце-женчо.
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
penka

Пуснато наПуснато на: Съб Май 19, 2007 9:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Кати, пак ще ми разкараш момчето. Не се намесвай между две сърца! Laughing Moonlight /между впрочем кажи нещо по-кратко като обръщение за писане, че ме мързи да превключвам кирилица и латиница/ какво ще кажеш за една любовна магия?Никога не са ми правили!Ще ми е интересно! Laughing
penka

Пуснато наПуснато на: Съб Май 19, 2007 9:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Moonlight, аз съм сразена!!!Ти знаеш всичко за мен, а аз - нищо за теб!Защо не ми разкажеш? P.S. Помисли си все пак за срещата!Не съм чак такава мъжкарана! Embarassed
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Съб Май 19, 2007 9:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

moonlight написа:
Ами форумат ли Question Направо го гръмнах с пушката за грозен дивеч

САМО СИ МИСЛИШ, ЧЕ СИ ГО ГРЪМНАЛ ... ПРОСТО ХОРАТА ВИДЯХА КОЙ Е "ГРЪМНАТИЯ" И КАК БЪРЗО НАДУШВАМ ПСИХИЧНО БОЛНИТЕ ... НО ТОЗИ ПЪТ РЕШИХ ДА ТЕ ОСТАВЯ, ЗА ДА ДОКАЖЕШ САМ ПРАВОТАТА МИ!

Пуснато наПуснато на: Съб Май 19, 2007 9:51 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

moonlight написа:
Виж Пено , да не дойда у софия да ти наритам ...

Май някой ще ходи у лудницатааааа ...

Пуснато наПуснато на: Съб Май 19, 2007 9:51 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Кати, ти си виновна! Все така става - тъкмо ми стане интересно и се намеси някоя и ми го прогонва. Crying or Very sad Пък беше обещаващо! Crying or Very sad
kati

Пуснато наПуснато на: Съб Май 19, 2007 9:54 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy А ти къде се покри,страхливецо ? Видя,че Мааг Селена се появи и ще те насмете,та се изсули като плужек,а ? Нали си много велик? Бъди мъж,изсърбай си попарата дето си янадроби!Жалък фукльо! Извинявам се за изразите!
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Съб Май 19, 2007 10:01 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

moonlight написа:
176 потребитела и само един от тях се осмели да каже истината .Каква драма Crying or Very sad Crying or Very sad

Даааааааааааа ... 176 потребитела тук, а в Чедеса.нет им оставих пък над 3000 регистрирани такива!

176 потребителя, а има над 6300 мнения ... а, благодаря ти за помощта да стнат толкова, значи! Ккикикикики ...

Местожителство: Стара Загора
Пуснато наПуснато на: Съб Май 19, 2007 10:06 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

а , бе кой е луд да слезе от коня и да се качи на магарето!....Ха..ха ..ха..
kati

Пуснато наПуснато на: Съб Май 19, 2007 10:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Ми лесно ли ми беше и на мен да го държа 3 часа on-line и да не се пръсна от смях,тия мнения дето ги нацвъкахме май ще отидат в кошчето.Междувренмнно се появи нов потребител и сигурно се е уплашил.Този наистина искаше да компрометира форума,ама и затова се иска мозъъък.Само с бля-нля не става.

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Съб Май 19, 2007 10:18 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

moonlight написа:
Координати ли ти трябват ,ми тука едни магове намират крадени коли ,та мен ли няма да открият Laughing Laughing и тела на мъртавци

Но ... твоето едва ли бих потърсила ... ако ще и златна планина в краката да ми сложат ...!

Пуснато наПуснато на: Съб Май 19, 2007 10:26 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy А ти къде се покри,страхливецо ? Видя,че Мааг Селена се появи и ще те насмете,та се изсули като плужек,а ? Нали си много велик? Бъди мъж,изсърбай си попарата дето си янадроби!Жалък фукльо! Извинявам се за изразите!

Трупа му, ако някой го свитне, щото ако прави и на други места така, то е твърде вероятно някой и това да направи, няма да го издирвам ... но лично него ще го намеря лично аз и то СЪВСЕМ ЖИВ!!!

Кати, много си се ядосала, не бива ... аз реших да си почина от най-различни луди, ама явно не се получава ... та те са толкова много ...

Ама май една наша стара обща познайница, дето я изгоних оттук си е вършала тази вечер из форума, защото срещнах някои думички, дето само на нея съм ги казвала!

Явно просто някой е минал през друг сървър и си е отмъстил ... ама като дойдеше новолуние и тя се активираше, не знам дали сте го забелязали?!

Пуснато наПуснато на: Съб Май 19, 2007 10:31 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Малко се поядосах в началото,но ми мина,после такъв смях ме напуши,че започнах да го предизвиквам,та да се посмея още на воля.Яд ме е само,че опрочи форума стия теми дето ги наблъска/заглавията/.Ако е познайница много ограничено говори,прилича ми на недорасло момченце,похватите му са много поберски,много бързо си изчерпа арсенала,дори нещо смислено не може да каже.Иначе добре се позабвлявах.

Very Happy
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта