Автор |
Съобщение |
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 9:39 pm
Заглавие :
|
|
|
Ох!Ха-ха-ха-ха.Ох!Бейби,внимавай,че ще те омагьосат.Ох!Ще се пръсна.от смях.А да се предпазиш от ефекта на бумеранга можеш ли?после ние сме били вещици...Ето кой ги върши.А доколкото помня,ти беше попаднал под влияние на такова нещо,що сега искаш да мориш хората от същото?
|
|
|
|
|
|
moonlight
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 9:40 pm
Заглавие :
|
|
|
Пенка -Пенчо или жената мъж |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 9:42 pm
Заглавие :
|
|
|
По-добре е,отколкото мъжът-жена,т.е.мъжленце-женчо.
|
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 9:44 pm
Заглавие :
|
|
|
Кати, пак ще ми разкараш момчето. Не се намесвай между две сърца! Moonlight /между впрочем кажи нещо по-кратко като обръщение за писане, че ме мързи да превключвам кирилица и латиница/ какво ще кажеш за една любовна магия?Никога не са ми правили!Ще ми е интересно! |
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 9:48 pm
Заглавие :
|
|
|
Moonlight, аз съм сразена!!!Ти знаеш всичко за мен, а аз - нищо за теб!Защо не ми разкажеш? P.S. Помисли си все пак за срещата!Не съм чак такава мъжкарана! |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 9:48 pm
Заглавие :
|
|
|
moonlight написа: | Ами форумат ли Направо го гръмнах с пушката за грозен дивеч |
САМО СИ МИСЛИШ, ЧЕ СИ ГО ГРЪМНАЛ ... ПРОСТО ХОРАТА ВИДЯХА КОЙ Е "ГРЪМНАТИЯ" И КАК БЪРЗО НАДУШВАМ ПСИХИЧНО БОЛНИТЕ ... НО ТОЗИ ПЪТ РЕШИХ ДА ТЕ ОСТАВЯ, ЗА ДА ДОКАЖЕШ САМ ПРАВОТАТА МИ! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 9:51 pm
Заглавие :
|
|
|
moonlight написа: | Виж Пено , да не дойда у софия да ти наритам ... |
Май някой ще ходи у лудницатааааа ... |
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 9:51 pm
Заглавие :
|
|
|
Кати, ти си виновна! Все така става - тъкмо ми стане интересно и се намеси някоя и ми го прогонва. Пък беше обещаващо! |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 9:54 pm
Заглавие :
|
|
|
А ти къде се покри,страхливецо ? Видя,че Мааг Селена се появи и ще те насмете,та се изсули като плужек,а ? Нали си много велик? Бъди мъж,изсърбай си попарата дето си янадроби!Жалък фукльо! Извинявам се за изразите! |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 10:01 pm
Заглавие :
|
|
|
moonlight написа: | 176 потребитела и само един от тях се осмели да каже истината .Каква драма |
Даааааааааааа ... 176 потребитела тук, а в Чедеса.нет им оставих пък над 3000 регистрирани такива!
176 потребителя, а има над 6300 мнения ... а, благодаря ти за помощта да стнат толкова, значи! Ккикикикики ... |
|
|
|
|
|
magdaj
Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 10:06 pm
Заглавие :
|
|
|
а , бе кой е луд да слезе от коня и да се качи на магарето!....Ха..ха ..ха.. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 10:07 pm
Заглавие :
|
|
|
Ми лесно ли ми беше и на мен да го държа 3 часа on-line и да не се пръсна от смях,тия мнения дето ги нацвъкахме май ще отидат в кошчето.Междувренмнно се появи нов потребител и сигурно се е уплашил.Този наистина искаше да компрометира форума,ама и затова се иска мозъъък.Само с бля-нля не става.
|
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 10:18 pm
Заглавие :
|
|
|
moonlight написа: | Координати ли ти трябват ,ми тука едни магове намират крадени коли ,та мен ли няма да открият и тела на мъртавци |
Но ... твоето едва ли бих потърсила ... ако ще и златна планина в краката да ми сложат ...! |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 10:26 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | А ти къде се покри,страхливецо ? Видя,че Мааг Селена се появи и ще те насмете,та се изсули като плужек,а ? Нали си много велик? Бъди мъж,изсърбай си попарата дето си янадроби!Жалък фукльо! Извинявам се за изразите! |
Трупа му, ако някой го свитне, щото ако прави и на други места така, то е твърде вероятно някой и това да направи, няма да го издирвам ... но лично него ще го намеря лично аз и то СЪВСЕМ ЖИВ!!!
Кати, много си се ядосала, не бива ... аз реших да си почина от най-различни луди, ама явно не се получава ... та те са толкова много ...
Ама май една наша стара обща познайница, дето я изгоних оттук си е вършала тази вечер из форума, защото срещнах някои думички, дето само на нея съм ги казвала!
Явно просто някой е минал през друг сървър и си е отмъстил ... ама като дойдеше новолуние и тя се активираше, не знам дали сте го забелязали?! |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 10:31 pm
Заглавие :
|
|
|
Малко се поядосах в началото,но ми мина,после такъв смях ме напуши,че започнах да го предизвиквам,та да се посмея още на воля.Яд ме е само,че опрочи форума стия теми дето ги наблъска/заглавията/.Ако е познайница много ограничено говори,прилича ми на недорасло момченце,похватите му са много поберски,много бързо си изчерпа арсенала,дори нещо смислено не може да каже.Иначе добре се позабвлявах.
|
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|