НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 8:33 am Вижте мненията без отговор
ТИШИНАТА НА НЕРАЗБИРАНЕТО
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Май 03, 2007 10:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Мхм ... то никъде не съществува ИДЕАЛНОТО, ама хората него искат ... ха де, да гониш там някакви си химери, ми то никак не е лесно, значи!

И като няма химери във форума ... има ТИШИНА НА НЕЗНАНИЕТО, дето и глухите могат да я чуят - най-вероятно!

Всъщност ... пак се увлякох и изколцатих работата ... ми те просто "виждат" тази ТИШИНА, щото могат да четат ... поне мъничко.

Пуснато наПуснато на: Чет Май 03, 2007 10:39 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да, тишина има! Да, и незнание има!Чак може да се пипне- толкова е материално! Обаче - какво ни пука?!Всеки отговаря сам за себе си. Всеки гради собствения си живот.Ако е решил да е тъп и ограничен - кои сме ние, че да се тревожим за това.Все пак този форум не е чат за запознанства или нещо друго подобно с масово присъствие.По-скоро за мен това е клубен форум - нещо като клубовете на английските джентълмени - мислите ли че тях ги е вълнувал въпроса защо са малко членовете, или защо не са активни в клубния живот.Естествено, самата тематика и ниво на общуване в този форум го прави до известна степен ограничен от към присъствия и мнения.Обаче аз не мисля, че това му вреди /за пример - вижте на какво се е обърнал форума chudesa.net - "жълта" говорилня от типа "Вие питате - ние отговаряме с copy - paste"/.А не беше така преди половин година.Значи - модераторите си дават сметка за какво, с каква цел са създали и към каква аудитория се обръщат посредством този форум.Ако резултатът се разминава с очакванията им - лошо. Crying or Very sad Ако обаче са си давали сметка, че ще са като глас в пустиня Crying or Very sad и едва ли ще ги чуят и разберат много хора - то тогава всичко си е наред и няма никакви проблеми с малобройното участие в този форум.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Май 04, 2007 10:33 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Естествено, самата тематика и ниво на общуване в този форум го прави до известна степен ограничен от към присъствия и мнения.Обаче аз не мисля, че това му вреди /за пример - вижте на какво се е обърнал форума chudesa.net - "жълта" говорилня от типа "Вие питате - ние отговаряме с copy - paste"/.А не беше така преди половин година.Значи - модераторите си дават сметка за какво, с каква цел са създали и към каква аудитория се обръщат посредством този форум.Ако резултатът се разминава с очакванията им - лошо. Crying or Very sad Ако обаче са си давали сметка, че ще са като глас в пустиня Crying or Very sad и едва ли ще ги чуят и разберат много хора - то тогава всичко си е наред и няма никакви проблеми с малобройното участие в този форум.

Здрасти, Пенка!

Мен не ме тревожи факта, че ние просто наистина сме си един отбран клуб, в който не може да си напъха носа, който и да е ... напротив- това ме радва!

Ноооо ... ме ужасява факта, че масовия нетотребител /пък най-вероятно и потребителя по принцип/ потребява "шлаката", отпадъците душевни и ги възприема като критерий ... като истина, като същност на живота си, като негова основа! УЖАС!!!

А що се отнася до "Чудесата. нет" това е най-ефтината реклама в долнопробната и нискокачествена окултна форма, хайде да не знам как стават нещата ... особено пък там ... Пък и тоя сайт го има благодарение на мен, щото аз "поддържах огъня", докато някои се подготвяха да "качат" на "оджака на огнището" финансово доходоносното "гърне" ...

Това е търговски сайт, в който продават ВСЯКАКВИ ИЛЮЗИИ И ИЗМАМИ, както и безумни брътвежи за невероятни небивалици ... смятам, че сама виждаш това, нали! Няма да ги разправям и обяснявам пък точно на теб тези неща, я!

Когато отворих темата имах точно това впредвид за нашия форум ... нивото му не е за тези, които са потънали в ТИШИНАТА НА НЕЗНАНИЕТО СИ!!!

Това лично мен не ме касае до толкова, доколкото не ме хвърля в ужаса от резултатите на това МАСОВО НЕЗНАНИЕ В СВЕТОВЕН МАЩАБ!

Това говори за течащо световно бедствие и тотално самоунищожение ... породено от човешкото безумие!

Съгласи се, че от една страна си е направо страшно, но пък от друга ... Земята ще се изчисти, което разбира се, ще е твърде добре!

Пуснато наПуснато на: Пет Май 04, 2007 3:01 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Все пак колко по-хубаво би било,ако не беше така,а повече хора имат разбиране за нещата или поне осъзнават,че е нужно да го имат....
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
penka

Пуснато наПуснато на: Пет Май 04, 2007 3:16 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да, страшничко е, и гадно, и самотно, но какво да се прави Crying or Very sad .Насила не може да има просветление, нито то може да бъде вменено като пси-манипулация, така че - оставени на естественото си развитие сме стигнали до там и това си е.И на мен много ми се иска да не е така, но когато се опитам да говоря по тези въпроси дори и с хора, които знам, че са свестни и интелигентни, срещам основно - неразбиране и нежелание за истинска духовна промяна.Битовизма е много силен -обсебил е всички и всичко и малкото хора, които им се ще поне да открехнат завесата, за да хвърлят едно око извън ежедневието, биват гледани с присмех и снизхождение.Аз, лично, не чувствам в себе си сили и жертвоготовност да просвещавам, или - образно казано да ме "разпнат на кръста заради слепотата на другите", така че засега съм се ограничила до собственото си духовно развитие /не че имам голямо самомнение, или илюзии, или стремежи, но просто се опитвам само да бъда по-хармоничен и незаслепен човек/.
kati

Пуснато наПуснато на: Пет Май 04, 2007 4:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Всеки върви сам по пътя си към духовно просветление.Ако се намери някой който да му помогне да ускори процеса,значи му е дошло времето и така е трябвало да стане.Така,както ние сме попаднали и останали тук не случайно и в точното за нас време.За който не е дошло,просто не е тук - или не попада,или попадайки, не разбира и изчезва.Може по-късно да му се случи,може и никога.Същото е с и заобикалящите - ако не те разбират,не си струва да се напъваш да им го набиваш в главите,значи или сега не им е времето да осъзнаят нещо и не си точния човек за това.Може да им е писано по друг начин да стане, да им се наложи да преживеят нещо,да научат някакъв урок за да почне да им просветва - варианти хиляди.Нищо не става на сила по чужда воля,включително и разбирането за нещата.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
moonlight

Пуснато наПуснато на: Пет Май 04, 2007 5:37 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Эдравейте` на всички
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Май 04, 2007 9:34 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здравейте и ... добре дошла! Добре дошла понеже постинга Ви е в женски род ...

Да не би да искате да изкажете своето мнение по темата, която дискутираме тук?!

Ами хайде де ... направете го!

А защо пък да не откриете и някоя нова тема - да речем!

Местожителство: Разград
Пуснато наПуснато на: Пет Май 04, 2007 9:43 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

днеска се сблъсках с реалния непотребител-аз му обяснявам че всичко около нас не е това което ни се иска на нас а е в съвсем друга светлина.толкова много се обяснявах че накрая не издържах и директно в очите/ама много съм гадна в такъв момент колкото и рядко да ми се случва/да се позамисли и над това какво му казват околните и да види нещата от тяхна гледна точка.то към думата непотлебител може да се прикрепи и неразбирател/човек който не може или не иска да разбере какво му обясняват/.
kati

Пуснато наПуснато на: Пет Май 04, 2007 9:52 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile За някои хора това си е чиста проба загуба на време/твоето/ и ненужно пропиляване на енергия,ако се вживееш в ролята на просветител.Можеш да го обясняваш на човек,който ще те разбере,иначе си е загубена кауза.И започваш да усещаш раздразнение,което само те натоварва емоционално.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Май 04, 2007 9:53 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Много добре е разбрал какво си му казала и защо си му го казала ...

Сигурно е бил червен като репичка, щото си му вдигнала много кръвното - сто но сто ... той не обича много да му правят опозиция ...

Само г,лей и се забавлявай с него ... мъдро и умно!

Местожителство: Разград
Пуснато наПуснато на: Пет Май 04, 2007 9:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ами много време ми отне докато набера смелост и скорост,но накрая не издържах.започнах разговора под формата на майтап/ама много жилещ майтап беше де/с усмивка на лица.толкова го изненадах че ей такива очи ококори Shocked като започнах директно да се обяснявам.наистина май успях да го бъзна защото накрая ме пита дали не съм пила нещо/а аз никакъв алкохол не пия-дори и бира/ама ще гледам отстрани тихо и кротко как ще се развият нещата.според ситуацията аз съм човека за всичко/във всеки един момент/ а накрая по приказките му трябва да не се юркам толкова много/а иди разбери какво се иска от мен след като и той не е на ясно/ Confused
moonlight

Пуснато наПуснато на: Съб Май 05, 2007 2:09 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Масовия нетпоребител е такав какьвто си иска и никога такав какьвто е эа това е беэмислено да се опитваме да променяме теэи вечни скатавки
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Май 06, 2007 11:09 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

moonlight написа:
Масовия нетпоребител е такав какьвто си иска и никога такав какьвто е эа това е беэмислено да се опитваме да променяме теэи вечни скатавки

Ние moonlight в никакъв случай не можем да променим "вечните скатавки" на някои си или на някого си ... въпреки, че никак не е безсмислено това да се направи ... но не ние ще го направим естествено!!!

Кой може да промени някого си, ако самият той не го направи?!

А смисъл в това има - и то много дълбок, разбира се!

Само промяната да не зацикли съвсем в негативната посока, защото има и много такива случаи, нали така!

Пуснато наПуснато на: Нед Май 06, 2007 4:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да наистина промяната може да има и лошо лице ; Но такава промяна би оэна4авала нож с две остриета Rolling Eyes
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта