Автор |
Съобщение |
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 10:13 pm
Заглавие :
|
|
|
Мхм ... то никъде не съществува ИДЕАЛНОТО, ама хората него искат ... ха де, да гониш там някакви си химери, ми то никак не е лесно, значи!
И като няма химери във форума ... има ТИШИНА НА НЕЗНАНИЕТО, дето и глухите могат да я чуят - най-вероятно!
Всъщност ... пак се увлякох и изколцатих работата ... ми те просто "виждат" тази ТИШИНА, щото могат да четат ... поне мъничко. |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 10:39 pm
Заглавие :
|
|
|
Да, тишина има! Да, и незнание има!Чак може да се пипне- толкова е материално! Обаче - какво ни пука?!Всеки отговаря сам за себе си. Всеки гради собствения си живот.Ако е решил да е тъп и ограничен - кои сме ние, че да се тревожим за това.Все пак този форум не е чат за запознанства или нещо друго подобно с масово присъствие.По-скоро за мен това е клубен форум - нещо като клубовете на английските джентълмени - мислите ли че тях ги е вълнувал въпроса защо са малко членовете, или защо не са активни в клубния живот.Естествено, самата тематика и ниво на общуване в този форум го прави до известна степен ограничен от към присъствия и мнения.Обаче аз не мисля, че това му вреди /за пример - вижте на какво се е обърнал форума chudesa.net - "жълта" говорилня от типа "Вие питате - ние отговаряме с copy - paste"/.А не беше така преди половин година.Значи - модераторите си дават сметка за какво, с каква цел са създали и към каква аудитория се обръщат посредством този форум.Ако резултатът се разминава с очакванията им - лошо. Ако обаче са си давали сметка, че ще са като глас в пустиня и едва ли ще ги чуят и разберат много хора - то тогава всичко си е наред и няма никакви проблеми с малобройното участие в този форум. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 10:33 am
Заглавие :
|
|
|
penka написа: | Естествено, самата тематика и ниво на общуване в този форум го прави до известна степен ограничен от към присъствия и мнения.Обаче аз не мисля, че това му вреди /за пример - вижте на какво се е обърнал форума chudesa.net - "жълта" говорилня от типа "Вие питате - ние отговаряме с copy - paste"/.А не беше така преди половин година.Значи - модераторите си дават сметка за какво, с каква цел са създали и към каква аудитория се обръщат посредством този форум.Ако резултатът се разминава с очакванията им - лошо. Ако обаче са си давали сметка, че ще са като глас в пустиня и едва ли ще ги чуят и разберат много хора - то тогава всичко си е наред и няма никакви проблеми с малобройното участие в този форум. |
Здрасти, Пенка!
Мен не ме тревожи факта, че ние просто наистина сме си един отбран клуб, в който не може да си напъха носа, който и да е ... напротив- това ме радва!
Ноооо ... ме ужасява факта, че масовия нетотребител /пък най-вероятно и потребителя по принцип/ потребява "шлаката", отпадъците душевни и ги възприема като критерий ... като истина, като същност на живота си, като негова основа! УЖАС!!!
А що се отнася до "Чудесата. нет" това е най-ефтината реклама в долнопробната и нискокачествена окултна форма, хайде да не знам как стават нещата ... особено пък там ... Пък и тоя сайт го има благодарение на мен, щото аз "поддържах огъня", докато някои се подготвяха да "качат" на "оджака на огнището" финансово доходоносното "гърне" ...
Това е търговски сайт, в който продават ВСЯКАКВИ ИЛЮЗИИ И ИЗМАМИ, както и безумни брътвежи за невероятни небивалици ... смятам, че сама виждаш това, нали! Няма да ги разправям и обяснявам пък точно на теб тези неща, я!
Когато отворих темата имах точно това впредвид за нашия форум ... нивото му не е за тези, които са потънали в ТИШИНАТА НА НЕЗНАНИЕТО СИ!!!
Това лично мен не ме касае до толкова, доколкото не ме хвърля в ужаса от резултатите на това МАСОВО НЕЗНАНИЕ В СВЕТОВЕН МАЩАБ!
Това говори за течащо световно бедствие и тотално самоунищожение ... породено от човешкото безумие!
Съгласи се, че от една страна си е направо страшно, но пък от друга ... Земята ще се изчисти, което разбира се, ще е твърде добре! |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 3:01 pm
Заглавие :
|
|
|
Все пак колко по-хубаво би било,ако не беше така,а повече хора имат разбиране за нещата или поне осъзнават,че е нужно да го имат....
|
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 3:16 pm
Заглавие :
|
|
|
Да, страшничко е, и гадно, и самотно, но какво да се прави .Насила не може да има просветление, нито то може да бъде вменено като пси-манипулация, така че - оставени на естественото си развитие сме стигнали до там и това си е.И на мен много ми се иска да не е така, но когато се опитам да говоря по тези въпроси дори и с хора, които знам, че са свестни и интелигентни, срещам основно - неразбиране и нежелание за истинска духовна промяна.Битовизма е много силен -обсебил е всички и всичко и малкото хора, които им се ще поне да открехнат завесата, за да хвърлят едно око извън ежедневието, биват гледани с присмех и снизхождение.Аз, лично, не чувствам в себе си сили и жертвоготовност да просвещавам, или - образно казано да ме "разпнат на кръста заради слепотата на другите", така че засега съм се ограничила до собственото си духовно развитие /не че имам голямо самомнение, или илюзии, или стремежи, но просто се опитвам само да бъда по-хармоничен и незаслепен човек/. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 4:47 pm
Заглавие :
|
|
|
Всеки върви сам по пътя си към духовно просветление.Ако се намери някой който да му помогне да ускори процеса,значи му е дошло времето и така е трябвало да стане.Така,както ние сме попаднали и останали тук не случайно и в точното за нас време.За който не е дошло,просто не е тук - или не попада,или попадайки, не разбира и изчезва.Може по-късно да му се случи,може и никога.Същото е с и заобикалящите - ако не те разбират,не си струва да се напъваш да им го набиваш в главите,значи или сега не им е времето да осъзнаят нещо и не си точния човек за това.Може да им е писано по друг начин да стане, да им се наложи да преживеят нещо,да научат някакъв урок за да почне да им просветва - варианти хиляди.Нищо не става на сила по чужда воля,включително и разбирането за нещата. |
|
|
|
|
|
moonlight
|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 5:37 pm
Заглавие :
|
|
|
Эдравейте` на всички |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 9:34 pm
Заглавие :
|
|
|
Здравейте и ... добре дошла! Добре дошла понеже постинга Ви е в женски род ...
Да не би да искате да изкажете своето мнение по темата, която дискутираме тук?!
Ами хайде де ... направете го!
А защо пък да не откриете и някоя нова тема - да речем! |
|
|
|
|
|
tan4eto77
Местожителство: Разград
|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 9:43 pm
Заглавие :
|
|
|
днеска се сблъсках с реалния непотребител-аз му обяснявам че всичко около нас не е това което ни се иска на нас а е в съвсем друга светлина.толкова много се обяснявах че накрая не издържах и директно в очите/ама много съм гадна в такъв момент колкото и рядко да ми се случва/да се позамисли и над това какво му казват околните и да види нещата от тяхна гледна точка.то към думата непотлебител може да се прикрепи и неразбирател/човек който не може или не иска да разбере какво му обясняват/. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 9:52 pm
Заглавие :
|
|
|
За някои хора това си е чиста проба загуба на време/твоето/ и ненужно пропиляване на енергия,ако се вживееш в ролята на просветител.Можеш да го обясняваш на човек,който ще те разбере,иначе си е загубена кауза.И започваш да усещаш раздразнение,което само те натоварва емоционално. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 9:53 pm
Заглавие :
|
|
|
Много добре е разбрал какво си му казала и защо си му го казала ...
Сигурно е бил червен като репичка, щото си му вдигнала много кръвното - сто но сто ... той не обича много да му правят опозиция ...
Само г,лей и се забавлявай с него ... мъдро и умно! |
|
|
|
|
|
tan4eto77
Местожителство: Разград
|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 9:59 pm
Заглавие :
|
|
|
ами много време ми отне докато набера смелост и скорост,но накрая не издържах.започнах разговора под формата на майтап/ама много жилещ майтап беше де/с усмивка на лица.толкова го изненадах че ей такива очи ококори като започнах директно да се обяснявам.наистина май успях да го бъзна защото накрая ме пита дали не съм пила нещо/а аз никакъв алкохол не пия-дори и бира/ама ще гледам отстрани тихо и кротко как ще се развият нещата.според ситуацията аз съм човека за всичко/във всеки един момент/ а накрая по приказките му трябва да не се юркам толкова много/а иди разбери какво се иска от мен след като и той не е на ясно/ |
|
|
|
|
|
moonlight
|
Пуснато на: Съб Май 05, 2007 2:09 pm
Заглавие :
|
|
|
Масовия нетпоребител е такав какьвто си иска и никога такав какьвто е эа това е беэмислено да се опитваме да променяме теэи вечни скатавки |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Май 06, 2007 11:09 am
Заглавие :
|
|
|
moonlight написа: | Масовия нетпоребител е такав какьвто си иска и никога такав какьвто е эа това е беэмислено да се опитваме да променяме теэи вечни скатавки |
Ние moonlight в никакъв случай не можем да променим "вечните скатавки" на някои си или на някого си ... въпреки, че никак не е безсмислено това да се направи ... но не ние ще го направим естествено!!!
Кой може да промени някого си, ако самият той не го направи?!
А смисъл в това има - и то много дълбок, разбира се!
Само промяната да не зацикли съвсем в негативната посока, защото има и много такива случаи, нали така! |
|
|
|
|
|
moonlight
|
Пуснато на: Нед Май 06, 2007 4:48 pm
Заглавие :
|
|
|
Да наистина промяната може да има и лошо лице ; Но такава промяна би оэна4авала нож с две остриета |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|