Автор |
Съобщение |
kalevala
|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 11:37 am
Заглавие :
|
|
|
Благодаря ти, AUDAN! Любопитното в случая е, че не съм вегетарианка, нито страдам от разнежено милосърдие към животните. Но дядо ме научи да ги уважавам и да се грижа за тях. Ям месо само когато почувствам необходимост от това, а то се случва рядко. Животните, както и всяко същество на Земята ни се нуждаят от уважение и преклонение пред същността им. Но колко малко хора го разбират! Смятаме, че са създадени за наше удобство и охолство. Според мен те са тук за да ни научат на хармония с Вселената. Дано не звучи приповдигнато, но това чувствам. |
|
|
|
|
|
stanislav
|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 11:52 am
Заглавие :
|
|
|
Е в краина сметка имат ли,хората душа ?Аз си мисля ,4е може6 да я изгуби6 душата си докато си жив ,ако тя бъде заместена от негативна енергия ,или да я зареждаш с положителни 4уства и мисли ,което да ти дава допьлнителна сила,. Вярвам ,4е хората имат душа ,вьпреки многото жестокости ,на които сме свидетели |
|
|
|
|
|
Маг Живин
Местожителство: София
|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 12:11 pm
Заглавие :
|
|
|
AUDAN написа: | Навсякъде ловуват акули,но изхвърлят черния дроб,защото по време на агонията той става отровен.Но на въпросния остров го ядат.А обяснението е следното:заедно с ловците е и местният вещ.Той прави така,че акулата да се успокои(може би я хипнотизира).Тя "замръзва" и спира да реагира.И нявярно не усеща страха и болката по главата от ударите на бухалките. |
Както е тръгнало с талисманаджиите и безплатните телефонджии, и приемачи, май ще ми остане само да успивам акули, срещу три кокосови ореха заплащане на парче
Моля те AUDAN-e (като едно болно, сакато и застрашаващо стадото от лешояди и сребролюби, и златолюби животно), кажи ми къде е този обетован остров. Моля те , ибо вече е нарисувано изображението ми в няколко жълторяви вестници и ловците са по петите ми, свързани с мен чрез него (но не ме уважават, защото не уважават себе си ).
Често се чудя, дали да не престана да се правя на утрепан и да взема да се извърна и да ги попилея както само аз си знам, и както ме учиха в един елитен орден. Нещо такова, само че в магическия му вариант:
Та да видят, че и аз душа нося. Явно само нещо, което е зло е одушевено за тях!
Къде го острова? |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
stanislav
|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 12:36 pm
Заглавие :
|
|
|
На много туземски острови се практикуват маги4ески ритуали ,но за прав пьт 4ужам да се използва за зомбиране или оспокояжане на акули |
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 12:39 pm
Заглавие :
|
|
|
Kalevala, Вие сте родена писателка!Толкова кратък разказ, който така да те грабва е огромна рядкост дори и за утвърдени майстори на словото.Просто нямам думи, за това, което сте написали!Ако повече хора по земята бяха като дядо Ви, то тогава наистина би имало някаква хармония и равновесие.За съжаление, това е отмиращ вид. |
|
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 1:13 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Живин написа: | Къде го острова? |
Е па дека бил острово?Ми де да знам?!Да н' съм ясновидец,я?
Кой е Маг да спретне една бяла информационна и ще се разбере!Ми тъй,дье! |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 1:22 pm
Заглавие :
|
|
|
Затова си обречен на вечен неуспех с жените Само пораждаш лъжливи надежди |
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 1:35 pm
Заглавие :
|
|
|
penka написа: | Kalevala, Вие сте родена писателка!Толкова кратък разказ, който така да те грабва е огромна рядкост дори и за утвърдени майстори на словото.Просто нямам думи, за това, което сте написали!Ако повече хора по земята бяха като дядо Ви, то тогава наистина би имало някаква хармония и равновесие.За съжаление, това е отмиращ вид. |
penka, Kalevala наистина е писателка, само дето така умело го прикрива ... Тя е една от онези хора /както и покойния й съпруг - лека му пръст/, които са самобитни таланти - а не като съвременните зубрачи-журналисти и преписвачи писатели!
Заедно със съпруга си те не един път писаха както за нас, с маг Живин, така и излагаха свои окултно-научни теми, теории, тези и хипотези в много списания и пред доста аудитории ...
Kalevalaааааа ... защо ти се зачервиха толкава много ушите, а?! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 2:01 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Живин написа: | Затова си обречен на вечен неуспех с жените Само пораждаш лъжливи надежди |
Аз от предложения не се оплаквам...и то най-вече,когато въобще не ми е до жено,та се чудя да се смея ли,да полудея ли?И двете са интересни.
Паре да има,а жени-бол! ...вкл. и свестни |
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 2:09 pm
Заглавие :
|
|
|
AUDAN написа: |
Паре да има,а жени-бол! ...вкл. и свестни |
Когато дойде любовта, ама онази - ИСТИНСКАТА!!! - не е нужно човек да има пари! С дружни усилия всичко се постига, особено когато пък има и Любов! Не мислиш ли?! |
|
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 2:19 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | Когато дойде любовта, ама онази - ИСТИНСКАТА!!! - не е нужно човек да има пари! С дружни усилия всичко се постига, особено когато пък имa Любов! |
Според древните хора има 4 вида "любов".Явно говорите за 3-тата-ЕРОС.Но ако аз срещна Половинка сега,ще й кажа да си търси друг.Не съм на 10г(по-големите не могат ги излъга),за да се заблуждавам,че ще почна от малко и ще пестя пари...не гхо вярвам вече това.
А и смятам,че не съм за семейство и това си е.Не ми харесва да живея с друг човек.Мога да работя сред много хора,но в у дома си имам нужда съм сам.
Знам,че говорите за общия случай,ма аз не съм от тях |
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 2:27 pm
Заглавие :
|
|
|
Не всичко е пари. Всичко е любов. Останалото е пари Докога ще съм жив да ти обяснявам. |
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 2:28 pm
Заглавие :
|
|
|
Ей-ей-ей-ей ... не бъркай Ерос /само да не е Рамацоти!/ с Любовта ... еееее не се научихте какво е туй Любов и туй-то!
Амаааа ... няма да те уча пък тебе, Аудане! Защото нещо много си се "нахахортил", а това говори за едни други тенденции в живота ти ... и ще ти кажа едно нещо - живей си живота правилно и с любов, защото смъртта не винаги е изход, щото преди нея има да видиш не само "къде зимуват белите вълци?!", ами ще видиш и къде си зациклил и ти ... и как не си си научил нито уроците от предишните животи, нито пък тези от настоящия ... така, че бързо вземай да се вземаш в ръце, значи! |
|
|
|
|
|
kalevala
|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 7:12 pm
Заглавие :
|
|
|
Хубава вечер на всички! Пенка, благодаря ти за искреността! Само описвам това, което съм преживяла. Може би така се получава понеже то е ценно за мен.
Този остров...открихте ли го или всеки ще трябва да си търси свой - я с крокодили, я със змии или "другая сволоч". |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Вто Мар 13, 2007 8:22 pm
Заглавие :
|
|
|
Кой каквото може да успива |
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|