НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Нед Ное 24, 2024 6:07 pm Вижте мненията без отговор
А имат ли хората душа?
Създайте нова темаТази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
kalevala

Пуснато наПуснато на: Вто Мар 13, 2007 11:37 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Благодаря ти, AUDAN! Любопитното в случая е, че не съм вегетарианка, нито страдам от разнежено милосърдие към животните. Но дядо ме научи да ги уважавам и да се грижа за тях. Ям месо само когато почувствам необходимост от това, а то се случва рядко. Животните, както и всяко същество на Земята ни се нуждаят от уважение и преклонение пред същността им. Но колко малко хора го разбират! Смятаме, че са създадени за наше удобство и охолство. Според мен те са тук за да ни научат на хармония с Вселената. Дано не звучи приповдигнато, но това чувствам.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
stanislav

Пуснато наПуснато на: Вто Мар 13, 2007 11:52 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Е в краина сметка имат ли,хората душа ?Аз си мисля ,4е може6 да я изгуби6 душата си докато си жив ,ако тя бъде заместена от негативна енергия ,или да я зареждаш с положителни 4уства и мисли ,което да ти дава допьлнителна сила,. Вярвам ,4е хората имат душа ,вьпреки многото жестокости ,на които сме свидетели Wink
Маг Живин

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Мар 13, 2007 12:11 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
Навсякъде ловуват акули,но изхвърлят черния дроб,защото по време на агонията той става отровен.Но на въпросния остров го ядат.А обяснението е следното:заедно с ловците е и местният вещ.Той прави така,че акулата да се успокои(може би я хипнотизира).Тя "замръзва" и спира да реагира.И нявярно не усеща страха и болката по главата от ударите на бухалките.

Както е тръгнало с талисманаджиите и безплатните телефонджии, и приемачи, май ще ми остане само да успивам акули, срещу три кокосови ореха заплащане на парче Rolling Eyes

Моля те AUDAN-e (като едно болно, сакато и застрашаващо стадото от лешояди и сребролюби, и златолюби животно), кажи ми къде е този обетован остров. Моля те Sad , ибо вече е нарисувано изображението ми в няколко жълторяви вестници и ловците са по петите ми, свързани с мен чрез него (но не ме уважават, защото не уважават себе си Razz ).

Често се чудя, дали да не престана да се правя на утрепан и да взема да се извърна и да ги попилея както само аз си знам, и както ме учиха в един елитен орден. Нещо такова, само че в магическия му вариант:

Та да видят, че и аз душа нося. Явно само нещо, което е зло е одушевено за тях!

Къде го острова?

Пуснато наПуснато на: Вто Мар 13, 2007 12:36 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

На много туземски острови се практикуват маги4ески ритуали ,но за прав пьт 4ужам да се използва за зомбиране или оспокояжане на акули
penka

Пуснато наПуснато на: Вто Мар 13, 2007 12:39 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Kalevala, Вие сте родена писателка!Толкова кратък разказ, който така да те грабва е огромна рядкост дори и за утвърдени майстори на словото.Просто нямам думи, за това, което сте написали!Ако повече хора по земята бяха като дядо Ви, то тогава наистина би имало някаква хармония и равновесие.За съжаление, това е отмиращ вид.
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Вто Мар 13, 2007 1:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Живин написа:
Къде го острова?

Е па дека бил острово?Ми де да знам?!Да н' съм ясновидец,я?

Кой е Маг да спретне една бяла информационна и ще се разбере!Ми тъй,дье!

Пуснато наПуснато на: Вто Мар 13, 2007 1:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Затова си обречен на вечен неуспех с жените Laughing Само пораждаш лъжливи надежди Confused

Пуснато наПуснато на: Вто Мар 13, 2007 1:35 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Kalevala, Вие сте родена писателка!Толкова кратък разказ, който така да те грабва е огромна рядкост дори и за утвърдени майстори на словото.Просто нямам думи, за това, което сте написали!Ако повече хора по земята бяха като дядо Ви, то тогава наистина би имало някаква хармония и равновесие.За съжаление, това е отмиращ вид.

penka, Kalevala наистина е писателка, само дето така умело го прикрива ... Тя е една от онези хора /както и покойния й съпруг - лека му пръст/, които са самобитни таланти - а не като съвременните зубрачи-журналисти и преписвачи писатели!

Заедно със съпруга си те не един път писаха както за нас, с маг Живин, така и излагаха свои окултно-научни теми, теории, тези и хипотези в много списания и пред доста аудитории ...

Kalevalaааааа ... защо ти се зачервиха толкава много ушите, а?!

Пуснато наПуснато на: Вто Мар 13, 2007 2:01 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Живин написа:
Затова си обречен на вечен неуспех с жените Laughing Само пораждаш лъжливи надежди Confused

Аз от предложения не се оплаквам...и то най-вече,когато въобще не ми е до жено,та се чудя да се смея ли,да полудея ли?И двете са интересни.
Паре да има,а жени-бол! Wink ...вкл. и свестни

Пуснато наПуснато на: Вто Мар 13, 2007 2:09 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:

Паре да има,а жени-бол! Wink ...вкл. и свестни

Когато дойде любовта, ама онази - ИСТИНСКАТА!!! - не е нужно човек да има пари! С дружни усилия всичко се постига, особено когато пък има и Любов! Не мислиш ли?!

Пуснато наПуснато на: Вто Мар 13, 2007 2:19 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Когато дойде любовта, ама онази - ИСТИНСКАТА!!! - не е нужно човек да има пари! С дружни усилия всичко се постига, особено когато пък имa Любов!

Според древните хора има 4 вида "любов".Явно говорите за 3-тата-ЕРОС.Но ако аз срещна Половинка сега,ще й кажа да си търси друг.Не съм на 10г(по-големите не могат ги излъга),за да се заблуждавам,че ще почна от малко и ще пестя пари...не гхо вярвам вече това.
А и смятам,че не съм за семейство и това си е.Не ми харесва да живея с друг човек.Мога да работя сред много хора,но в у дома си имам нужда съм сам.

Знам,че говорите за общия случай,ма аз не съм от тях Wink

Пуснато наПуснато на: Вто Мар 13, 2007 2:27 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не всичко е пари. Всичко е любов. Останалото е пари Laughing Докога ще съм жив да ти обяснявам.

Пуснато наПуснато на: Вто Мар 13, 2007 2:28 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ей-ей-ей-ей ... не бъркай Ерос /само да не е Рамацоти!/ с Любовта ... еееее не се научихте какво е туй Любов и туй-то!

Амаааа ... няма да те уча пък тебе, Аудане! Защото нещо много си се "нахахортил", а това говори за едни други тенденции в живота ти ... и ще ти кажа едно нещо - живей си живота правилно и с любов, защото смъртта не винаги е изход, щото преди нея има да видиш не само "къде зимуват белите вълци?!", ами ще видиш и къде си зациклил и ти ... и как не си си научил нито уроците от предишните животи, нито пък тези от настоящия ... така, че бързо вземай да се вземаш в ръце, значи!

Пуснато наПуснато на: Вто Мар 13, 2007 7:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хубава вечер на всички! Пенка, благодаря ти за искреността! Само описвам това, което съм преживяла. Може би така се получава понеже то е ценно за мен.
Този остров...открихте ли го или всеки ще трябва да си търси свой - я с крокодили, я със змии или "другая сволоч".
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Вто Мар 13, 2007 8:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Кой каквото може да успива Razz

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаТази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта