НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Нед Ное 24, 2024 5:42 pm Вижте мненията без отговор
за вманиачването по животни
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
penka

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 27, 2009 10:02 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Представих си картинката и ме напушва смях: Маг Живин, заедно с кучето и котето на палатка - липсва само една латерна и картинката ще е направо ренесансова! Има опасност вместо да им дойде акъла, да вземе, че да им хареса. Very Happy
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kalevala

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 27, 2009 2:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Живин, както знаеш, аз съм си смела по природа! След като съм отглеждала и съм се грижила по различно време и място, а нерядко и вкупом за трима Стефчовци/ както знаеш, Стефчо и пуйче най-трудно се отглежда/ и една немска овчарица с изявен характер барабар с тях! Не ме плаши зърването на благородна булдочица с още по-изявен характер Very Happy Аз искам да питам това с вманиачването дали е само по котки и други по-дребни животинки, или се случва и с други животни? Че е дефицит на личността също така е ясно, но само от личността ли зависи да може , по-скоро да поиска, да преодолее този дефицит? А, може би е закодирано в личността още при раждането и, като някакъв урок, който трябва да научи? Не знам.
penka

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 27, 2009 2:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

@kalevala, извинявай, че се намесвам /ясно е че въпросът ти е към Маг Живин/, но всяка мания, колкото и да е различна, всъщност е просто една мания - т.е. - еднаква с всички други мании. Така че едва ли има нещо под слънцето, което да не може да стане обект на мания. При едни ще са котки, при други - кучета, при трети може да са голи охльови /аз познавах един такъв - бившия съпруг на сестра ми/ и т.н. - няма значение нито вида, нито големината.
kalevala

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 27, 2009 2:54 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Благодаря ти, penka! Разбирам това. Може би тази мания е най-разпространена.
Маг Живин

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Авг 28, 2009 9:49 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Представих си картинката и ме напушва смях: Маг Живин, заедно с кучето и котето на палатка - липсва само една латерна и картинката ще е направо ренесансова! Има опасност вместо да им дойде акъла, да вземе, че да им хареса. Very Happy

Добре де, склонихте ме. Щом всички сте против мен Sad

Търси зимна палатка, подплатена , за да не ни духа много и латерна, ама да работи при минусови температури. И без това са ми обещали една чинчила, за която Селена не знае...

А когато се оборудвам, тръгвам с представлението си по света и ще видите колко ще ви бъде мъчно за мен

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Авг 28, 2009 10:07 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kalevala написа:
... Че е дефицит на личността също така е ясно, но само от личността ли зависи да може , по-скоро да поиска, да преодолее този дефицит? А, може би е закодирано в личността още при раждането и, като някакъв урок, който трябва да научи? Не знам.

Дефицитът може да е както закодиран, така и "спечелен" в хода на живота. За да поискаш нещо друго трябва да си силно вътрешно мотивиран. Външната мотивация обикновено е само временна. Особено при събирачите на животни. Общо взето всеки сам решава с какво да попълва дефицитите си, но е по-склонен към определени (не дай Боже, вече изпитани и затвърдени) решения.

Колкото до останалото - смелостта се изпитва в самия акт на огледа. Ще се договорим, ще вземем аптечка, амоняк и всичко друго, което е необходимо. Ако не стане, винаги си добре дошла на моето "Шоу в палатка" (прочети горния пост) Cool

Пуснато наПуснато на: Пет Авг 28, 2009 5:20 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Благодаря, Маг Живин, за отговора и за предложението. Ако се стигне до там /Боже, опази, ама знае ли се!/ ще се докаросам дзвероукротител да шашкам публиката Very Happy Very Happy Very Happy Кво ? Да не мислиш, че не ставам? Цял минал живот съм го правила. Пък Селенчето ще гледа на кристал. ИДИЛИЙКА!!! Сега сериозно. От отговора ти разбирам, че тая работа с котките при нас ще си е доживот.
reveta

Пуснато наПуснато на: Съб Ное 21, 2009 8:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Е това се казва "филм": 50-годишна жена от Новосибирск съжителства със 130 котки Very Happy Shocked

http://www.youtube.com/watch?v=o3hhCh9t-bI

Ама как може да са толкова студени и безчувствени хората и да обиждат така жената?! Sad
Много е лесно да те взимат за присмех отстрани, нали? Че и да ти раздават с лека ръка съвети да подариш или махнеш любимците, все едно са някакви там вещи, а не членове на семейството ти! Crying or Very sad Wink
Което утре като се разплоди и размножи, броя му вече няма да е 130, а поне 1030! Къде ли ще живеят тогава всички настоящи и бъдещи членове на семейството? Как смята да се справи с Природата?... Няма значение, тогава ще му мисли Wink
reveta

Пуснато наПуснато на: Нед Ное 22, 2009 12:10 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

"Филма" имал и продължение, защото "членовете на семейството" станали 136, в и без това малкото жилище Shocked Sad

http://www.youtube.com/watch?v=ASG6r9rhwcE

http://www.youtube.com/watch?v=bp0Q3UJHrkU
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети