НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Нед Ное 24, 2024 8:46 pm Вижте мненията без отговор
Моля за съвет!Проблемът е зверско натъртване.
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
penka

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 13, 2007 8:36 pm
МнениеЗаглавие : ???? ?? ?????!????????? ? ??????? ??????????.
Отговорете с цитат

Е - това е, което е и в заглавието.От тази езда така съм се натъртила, че не е истина направо.Цялата съм в синини, включително на най-труднодостъпни места Embarassed /AUDAN да не се хилиш като разгонен котарак Twisted Evil !/.Не смятам да се отказвам, обаче трупам синина върху синина.Някой знае ли някакъв метод, нещо компреси, нещо ...каквото и да е само да върши работа.Приемам и съвети за баене дори. Very Happy
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 13, 2007 8:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile А,Лорда е джентълмен към Графа,никакъв хилеж.Май трябва да се направи малка пауза,за друго не се сещам,имат думата домакините. Smile Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 13, 2007 8:47 pm
МнениеЗаглавие : Re: ???? ?? ?????!????????? ? ??????? ??????????.
Отговорете с цитат

penka написа:
Е - това е, което е и в заглавието.От тази езда така съм се натъртила, че не е истина направо.Цялата съм в синини, включително на най-труднодостъпни места Embarassed /AUDAN да не се хилиш като разгонен котарак Twisted Evil !/.Не смятам да се отказвам, обаче трупам синина върху синина.Някой знае ли някакъв метод, нещо компреси, нещо ...каквото и да е само да върши работа.Приемам и съвети за баене дори. Very Happy

Хепароид - крем от аптеката. И върху старите синини и най вече върху предполагаемите нови директно след езда.

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 13, 2007 8:50 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Много благодаря!Ако си направя снимки - ще кача, да ми видите и вие резила.Скромнича, разбира се. Very Happy Двамата с коня направо сме си супер! Very Happy
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 13, 2007 8:53 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Много благодаря!Ако си направя снимки - ще кача, да ми видите и вие резила.Скромнича, разбира се. Very Happy Двамата с коня направо сме си супер! Very Happy

За нищо. Само не качвай снимки на най-трудно достъпните места, защотo не насърчаваме снимки с подобно съдържание.

Има нещо, което не разбрах - и конят ли е целия в синини? Rolling Eyes За него недей хепароид. Питай първо вещ ветеринар - имаме линк, ако ти е нужно... Razz

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 13, 2007 8:57 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

И аз се бях натъртила преди няколко месеца. Докато тичах за да хвана рейс, паднах и си ударих лакътя. Веднага ми се появи синина, въпреки че разтрих мястото. Синината бързо изчезна, но костта и продължи дълго да ме боли след това. И все още ме наболява леко...
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 13, 2007 9:05 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Има ли болезнени топчета под кожата?

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 13, 2007 9:41 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Живин написа:

Има нещо, което не разбрах - и конят ли е целия в синини?

Това направо ме срази в сърцето!Как можа да си го помислиш! Very Happy Кончето нищо му няма.Много е добро, че ме търпи да се уча на него, но аз все пак не съм му никаква тежест.Проблемът е първо, че аз явно съм с доста кекава мускулатура и второ - кончето е с тесен гръб, висока холка и твърда крачка, така че натъртва много.Казва се Тревис.Много обича моркови.Голям гушльо е.
p.S. Не знаех за снимките.Няма да се пробвам да качвам.Още утре ще опитам да намеря това лекарство и дано да има ефект, че в събота и неделя пак съм на езда.Много е хубаво, но и много боли.
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 13, 2007 9:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
...Много е хубаво, но и много боли.

В живота е така с хубавите неща - без изключение Very Happy

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 13, 2007 9:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ами то е така наистина - от много хубавото боли да му се и не видяло, знам аз!

Навремето като дете яздих един черен като катран жребец - Вихър, в с. Брестовица, като живеех.

Беше много див, риташе и хапеше всички наред, но аз като му се метнах над гърба, та чак прескочи един доста широк канал пълен до горе с вода!!!

Как не съм паднала от него не знам, ама нищичко не ми направи кончето, аз не паднах в канала, ама майка ми припадна, пък господаря на кончето вдигна кръвно от стрес, та викаха лекар на сред полето да го свестяват ...

Е, пак отървах боя, де ...

Амммаааа ... знам си аз, че много боли от хубавите работи, де ... Razz Wink

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 13, 2007 9:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing То затова озвучителят на "шаманите",Aнтихристът от Стоунхендж пее;"Ах,как болий,колко болий!",пък му се и подигравате.Ми лесно ли му е на човека,като го боли... Rolling Eyes Sad
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 13, 2007 9:50 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ами защо продължава, като го боли? Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 13, 2007 9:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Кати - огромна молба!!!Не го споменавай този Азис, че само при мисълта за него ми се гади ужасно, свива ме стомах, пушат ми се две цигари едновременно и т.н. - ще трябва да звъня през нощта на Еньо Миланов. Кончето ми и Азис в една тема - ужас!!!
kati

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 13, 2007 9:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Rolling Eyes Може би от мазохизъм,може от стремеж към извисяване чрез страдание,а може и заради изкуството,което иска жертви.... Rolling Eyes
kati

Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 13, 2007 10:01 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Rolling Eyes Не почнах аз,те шаманите са виновни,ползват го за озвучаване на ритуалите си,явно има много мантри там. Rolling Eyes
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта