Автор |
Съобщение |
penka
|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2007 8:36 pm
Заглавие : ???? ?? ?????!????????? ? ??????? ??????????.
|
|
|
Е - това е, което е и в заглавието.От тази езда така съм се натъртила, че не е истина направо.Цялата съм в синини, включително на най-труднодостъпни места /AUDAN да не се хилиш като разгонен котарак !/.Не смятам да се отказвам, обаче трупам синина върху синина.Някой знае ли някакъв метод, нещо компреси, нещо ...каквото и да е само да върши работа.Приемам и съвети за баене дори. |
|
|
|
|
|
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2007 8:44 pm
Заглавие :
|
|
|
А,Лорда е джентълмен към Графа,никакъв хилеж.Май трябва да се направи малка пауза,за друго не се сещам,имат думата домакините. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2007 8:47 pm
Заглавие : Re: ???? ?? ?????!????????? ? ??????? ??????????.
|
|
|
penka написа: | Е - това е, което е и в заглавието.От тази езда така съм се натъртила, че не е истина направо.Цялата съм в синини, включително на най-труднодостъпни места /AUDAN да не се хилиш като разгонен котарак !/.Не смятам да се отказвам, обаче трупам синина върху синина.Някой знае ли някакъв метод, нещо компреси, нещо ...каквото и да е само да върши работа.Приемам и съвети за баене дори. |
Хепароид - крем от аптеката. И върху старите синини и най вече върху предполагаемите нови директно след езда. |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2007 8:50 pm
Заглавие :
|
|
|
Много благодаря!Ако си направя снимки - ще кача, да ми видите и вие резила.Скромнича, разбира се. Двамата с коня направо сме си супер! |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2007 8:53 pm
Заглавие :
|
|
|
penka написа: | Много благодаря!Ако си направя снимки - ще кача, да ми видите и вие резила.Скромнича, разбира се. Двамата с коня направо сме си супер! |
За нищо. Само не качвай снимки на най-трудно достъпните места, защотo не насърчаваме снимки с подобно съдържание.
Има нещо, което не разбрах - и конят ли е целия в синини? За него недей хепароид. Питай първо вещ ветеринар - имаме линк, ако ти е нужно... |
|
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2007 8:57 pm
Заглавие :
|
|
|
И аз се бях натъртила преди няколко месеца. Докато тичах за да хвана рейс, паднах и си ударих лакътя. Веднага ми се появи синина, въпреки че разтрих мястото. Синината бързо изчезна, но костта и продължи дълго да ме боли след това. И все още ме наболява леко... |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2007 9:05 pm
Заглавие :
|
|
|
Има ли болезнени топчета под кожата? |
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2007 9:41 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Живин написа: |
Има нещо, което не разбрах - и конят ли е целия в синини? |
Това направо ме срази в сърцето!Как можа да си го помислиш! Кончето нищо му няма.Много е добро, че ме търпи да се уча на него, но аз все пак не съм му никаква тежест.Проблемът е първо, че аз явно съм с доста кекава мускулатура и второ - кончето е с тесен гръб, висока холка и твърда крачка, така че натъртва много.Казва се Тревис.Много обича моркови.Голям гушльо е.
p.S. Не знаех за снимките.Няма да се пробвам да качвам.Още утре ще опитам да намеря това лекарство и дано да има ефект, че в събота и неделя пак съм на езда.Много е хубаво, но и много боли. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2007 9:44 pm
Заглавие :
|
|
|
penka написа: | ...Много е хубаво, но и много боли. |
В живота е така с хубавите неща - без изключение |
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2007 9:47 pm
Заглавие :
|
|
|
Ами то е така наистина - от много хубавото боли да му се и не видяло, знам аз!
Навремето като дете яздих един черен като катран жребец - Вихър, в с. Брестовица, като живеех.
Беше много див, риташе и хапеше всички наред, но аз като му се метнах над гърба, та чак прескочи един доста широк канал пълен до горе с вода!!!
Как не съм паднала от него не знам, ама нищичко не ми направи кончето, аз не паднах в канала, ама майка ми припадна, пък господаря на кончето вдигна кръвно от стрес, та викаха лекар на сред полето да го свестяват ...
Е, пак отървах боя, де ...
Амммаааа ... знам си аз, че много боли от хубавите работи, де ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2007 9:48 pm
Заглавие :
|
|
|
То затова озвучителят на "шаманите",Aнтихристът от Стоунхендж пее;"Ах,как болий,колко болий!",пък му се и подигравате.Ми лесно ли му е на човека,като го боли... |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2007 9:50 pm
Заглавие :
|
|
|
Ами защо продължава, като го боли? |
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2007 9:59 pm
Заглавие :
|
|
|
Кати - огромна молба!!!Не го споменавай този Азис, че само при мисълта за него ми се гади ужасно, свива ме стомах, пушат ми се две цигари едновременно и т.н. - ще трябва да звъня през нощта на Еньо Миланов. Кончето ми и Азис в една тема - ужас!!! |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2007 9:59 pm
Заглавие :
|
|
|
Може би от мазохизъм,може от стремеж към извисяване чрез страдание,а може и заради изкуството,което иска жертви.... |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2007 10:01 pm
Заглавие :
|
|
|
Не почнах аз,те шаманите са виновни,ползват го за озвучаване на ритуалите си,явно има много мантри там. |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|