Автор |
Съобщение |
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 4:10 pm
Заглавие :
|
|
|
turta написа: | Мисля, че нямаш много опит с българските форуми. Ти описа смисъла на форумите като такива, но в действителност не става така. Когато някой има различно от “твоето” мнение значи е “прост”, и “майка му е проста”, и “баща му е прост”, и цялата рода до 9-то коляно. (ако ме разбираш правилно). И няма нищо весело да се опитваш да се върнеш към темата, а все по-ожесточено да те убеждават колко “ама много си прост”. Подчертавам, че тук се изразявам много меко и внимателно. |
Затова пък аз имам богат опит в това отношение, поради което доста ми изпати главата, но ... няма да се дам ... и си направихме с маг Живин собствени форуми, където хората могат да водят много по-интелигентни разговори и дискусии!
ПРОСТАЩИНАТА СИ ОСТАНА ТАМ, КЪДЕТО СИ Е БИЛА И ВИНАГИ ...
А злобните и завистливи болни мозъци ... ами те просто не се вписват в картинката тук!
Сорииии ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 4:25 pm
Заглавие :
|
|
|
Аз нали си живея извън "реалния свят" и най-вече политиката, дори и извън форума по доста време, та едва сега включвам и първоначалната ми най-обща ми реакция е традиционната:
Ама като се замисля, в София има една кръчма, която се казва "Сам дойдох". Там не изплащат компенсации за махмурлук и разбито семейство, както и не връщат пропити заплати. Може и да не съм прав, но всеки си носи отговорността за постъпките си, независимо до какво са го довели.
Кое е слух, кое не е, ще се види в бъдеще, но лично аз на тяхно място не бих рискувал отново в чужбина, след натрупания опит и карък. Или може би се надяват този път Глобъл да им дари по една лъскава лимузина? |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 4:39 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Живин написа: | Ама като се замисля, в София има една кръчма, която се казва "Сам дойдох". |
Е това е право в десятката! Важи и за медиците и за ходенето по форуми с не дотам читав имидж. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 4:48 pm
Заглавие :
|
|
|
Не е като да казват пред жените си:"Скъпа,аз не исках,ама те ме заведоха насила/приятелите де/".Само дето не са му наливали и насила в устата пиенето и после му изпразнили портфейла.Има един чешит в квартала/и той ми се пише ухажор,ужас!/ от типа - жена му го пратила за олио или друг продукт,че и трябва спешно,щото се хванала да готви и той кривнал в капанчето да обърне една-две бири с аверите,дъра-бъра час-два,забравил що е излязъл и по някое време се пляска по челото:"Ле-ле!Жената! Ще ме убие!" Бях тръгнал за еди-какво си!"Сигурно му е свикнала на номерата,иначе си представях класиката с причакване с точилката зад вратата. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 4:55 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | ....Сигурно му е свикнала на номерата,иначе си представях класиката с причакване с точилката зад вратата. |
Сигурно искаш да кажеш нещо такова -
Но не си права - за такива дела вече раздават благини - апартаменти и т.н. в зависимост от степента на ... чакай да се сетя нещо по цензурно А, да от степента на грешката - ако сбъркаш нещо малко, едно малко в кварталното капанче, ако сбъркаш повече, някаква висока длъжност. Ако си я омазал съвсем - недвижима собственост, депутатство и т.н. |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 5:01 pm
Заглавие :
|
|
|
Тъй де,ама някой не могат и да "грешат" както трябва явно,та отнасят само точилки или бухалки.Нищо,ще се научим...Това сигурно е актуално за Аудан,стига е бленувал за Джакпота,ето и депутат може да стане,с апартамент най-малкото/и за това си мечтае и не го виня,всеки човек го иска/ |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 5:25 pm
Заглавие :
|
|
|
Ами да стяга гълъбите за чужбинско, да влезе в тамошния кауш, а ние, ако сме в настроение, ще му направим една защитна агитка по вестници и телевизии и готово
Ако пък не сме, язък за човека |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 5:29 pm
Заглавие :
|
|
|
Като за начало ще му организираме нощно бдение със свещи.Той вече е ходил да работи в чужбина,доколкото разбрах.сега чака човек от чужбина,което е по-добрия вариант,я да си стои тук,че..езък за човека. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 6:08 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | ...езък за човека. |
Поне няма да е сам |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 6:13 pm
Заглавие :
|
|
|
Цяла България ще е с него,ако не са се уморили вече от такива кампании.И лентички ще носим... |
|
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 6:58 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | Това сигурно е актуално за Аудан,стига е бленувал за Джакпота,ето и депутат може да стане,с апартамент най-малкото. |
Тц!Не става!50гр гроздомицин не мога да опъна.От бирата ми се гади,а джинът ми напомня на ферментирали борови иглички...
Боза мога да пия,ама не си падам по Тартар-варианта
Маг Живин написа: | Ами да стяга гълъбите за чужбинско, да влезе в тамошния кауш, а ние, ако сме в настроение, ще му направим една защитна агитка по вестници и телевизии и готово |
А-а-а.Аз бях вече.В Милано,щот' поостанах малко повече на екскурзия от разрешеното,та когато дойде време да се гласува бюджетът,полицията симулира дейност,та ни прибраха.Спретнаха по едно бързо производство и ни върнаха,ма не с френски,а с италиански(по разбираеми причини).
Но...явно в затвора не съм "попаднал на хора".та не станах "човек" |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 7:01 pm
Заглавие :
|
|
|
AUDAN написа: | Но...явно в затвора не съм "попаднал на хора".та не станах "човек" |
Нищо,следващия път.То еволюцията е бавен процес,иска си време. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 8:26 pm
Заглавие :
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 8:29 pm
Заглавие :
|
|
|
Това го видях,ама не посмях да го пусна тук. Като нашуми някоя история,Холивуд веднага реагира.Ако си напишат мемоарите и ги продадат на някой сценарист,ще се омилионерят.Айде да не злобея. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 8:32 pm
Заглавие :
|
|
|
Ауди,учи се!Не станал човек,ама можеше да "удариш Джакпота".И Брад Пит да те "играе".Нищо,следващия път. |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|