НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 8:46 am Вижте мненията без отговор
Закачихте ли си лентички "Не сте сами!"?
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Авг 06, 2007 4:10 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

turta написа:
Мисля, че нямаш много опит с българските форуми. Ти описа смисъла на форумите като такива, но в действителност не става така. Когато някой има различно от “твоето” мнение значи е “прост”, и “майка му е проста”, и “баща му е прост”, и цялата рода до 9-то коляно. (ако ме разбираш правилно). И няма нищо весело да се опитваш да се върнеш към темата, а все по-ожесточено да те убеждават колко “ама много си прост”. Подчертавам, че тук се изразявам много меко и внимателно.

Затова пък аз имам богат опит в това отношение, поради което доста ми изпати главата, но ... няма да се дам ... и си направихме с маг Живин собствени форуми, където хората могат да водят много по-интелигентни разговори и дискусии!

ПРОСТАЩИНАТА СИ ОСТАНА ТАМ, КЪДЕТО СИ Е БИЛА И ВИНАГИ ...

А злобните и завистливи болни мозъци ... ами те просто не се вписват в картинката тук! Laughing

Сорииии ... Smile Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Пон Авг 06, 2007 4:25 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Ето още инфо по темата:
http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1081194

Аз нали си живея извън "реалния свят" и най-вече политиката, дори и извън форума Embarassed по доста време, та едва сега включвам и първоначалната ми най-обща ми реакция е традиционната:

Ама като се замисля, в София има една кръчма, която се казва "Сам дойдох". Там не изплащат компенсации за махмурлук и разбито семейство, както и не връщат пропити заплати. Може и да не съм прав, но всеки си носи отговорността за постъпките си, независимо до какво са го довели.

Кое е слух, кое не е, ще се види в бъдеще, но лично аз на тяхно място не бих рискувал отново в чужбина, след натрупания опит и карък. Или може би се надяват този път Глобъл да им дари по една лъскава лимузина? Razz

Пуснато наПуснато на: Пон Авг 06, 2007 4:39 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Живин написа:
Ама като се замисля, в София има една кръчма, която се казва "Сам дойдох". Razz

Very Happy Е това е право в десятката! Very Happy Важи и за медиците и за ходенето по форуми с не дотам читав имидж. Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Пон Авг 06, 2007 4:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Не е като да казват пред жените си:"Скъпа,аз не исках,ама те ме заведоха насила/приятелите де/".Само дето не са му наливали и насила в устата пиенето и после му изпразнили портфейла.Има един чешит в квартала/и той ми се пише ухажор,ужас!/ от типа - жена му го пратила за олио или друг продукт,че и трябва спешно,щото се хванала да готви и той кривнал в капанчето да обърне една-две бири с аверите,дъра-бъра час-два,забравил що е излязъл и по някое време се пляска по челото:"Ле-ле!Жената! Ще ме убие!" Бях тръгнал за еди-какво си!"Сигурно му е свикнала на номерата,иначе си представях класиката с причакване с точилката зад вратата. Laughing Laughing Laughing
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Пон Авг 06, 2007 4:55 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
....Сигурно му е свикнала на номерата,иначе си представях класиката с причакване с точилката зад вратата. Laughing Laughing Laughing

Сигурно искаш да кажеш нещо такова -

Но не си права - за такива дела вече раздават благини - апартаменти и т.н. в зависимост от степента на ... чакай да се сетя нещо по цензурно Embarassed А, да от степента на грешката - ако сбъркаш нещо малко, едно малко в кварталното капанче, ако сбъркаш повече, някаква висока длъжност. Ако си я омазал съвсем - недвижима собственост, депутатство и т.н. Rolling Eyes Razz

Пуснато наПуснато на: Пон Авг 06, 2007 5:01 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Тъй де,ама някой не могат и да "грешат" както трябва явно,та отнасят само точилки или бухалки.Нищо,ще се научим...Това сигурно е актуално за Аудан,стига е бленувал за Джакпота,ето и депутат може да стане,с апартамент най-малкото/и за това си мечтае и не го виня,всеки човек го иска/ Cool Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Пон Авг 06, 2007 5:25 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ами да стяга гълъбите за чужбинско, да влезе в тамошния кауш, а ние, ако сме в настроение, ще му направим една защитна агитка по вестници и телевизии и готово Very Happy

Ако пък не сме, язък за човека Sad

Пуснато наПуснато на: Пон Авг 06, 2007 5:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Cool Като за начало ще му организираме нощно бдение със свещи.Той вече е ходил да работи в чужбина,доколкото разбрах.сега чака човек от чужбина,което е по-добрия вариант,я да си стои тук,че..езък за човека. Rolling Eyes Wink
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Пон Авг 06, 2007 6:08 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
...езък за човека. Rolling Eyes Wink

Поне няма да е сам Laughing

Пуснато наПуснато на: Пон Авг 06, 2007 6:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Цяла България ще е с него,ако не са се уморили вече от такива кампании.И лентички ще носим... Laughing Wink
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Пон Авг 06, 2007 6:58 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Това сигурно е актуално за Аудан,стига е бленувал за Джакпота,ето и депутат може да стане,с апартамент най-малкото.

Crying or Very sad Тц!Не става!50гр гроздомицин не мога да опъна.От бирата ми се гади,а джинът ми напомня на ферментирали борови иглички...
Боза мога да пия,ама не си падам по Тартар-варианта
Маг Живин написа:
Ами да стяга гълъбите за чужбинско, да влезе в тамошния кауш, а ние, ако сме в настроение, ще му направим една защитна агитка по вестници и телевизии и готово

А-а-а.Аз бях вече.В Милано,щот' поостанах малко повече на екскурзия от разрешеното,та когато дойде време да се гласува бюджетът,полицията симулира дейност,та ни прибраха.Спретнаха по едно бързо производство и ни върнаха,ма не с френски,а с италиански(по разбираеми причини).
Rolling Eyes
Но...явно в затвора не съм "попаднал на хора".та не станах "човек" Crying or Very sad

Пуснато наПуснато на: Пон Авг 06, 2007 7:01 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
Но...явно в затвора не съм "попаднал на хора".та не станах "човек" Crying or Very sad

Laughing Нищо,следващия път.То еволюцията е бавен процес,иска си време. Laughing Wink
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Пон Авг 06, 2007 8:26 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Докато тук си пишете дребошлявости, някои осребряват нещастието си и жнът каквото могат през първия месец, както са обещали. Чакаме и мемоари. Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Пон Авг 06, 2007 8:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Това го видях,ама не посмях да го пусна тук. Rolling Eyes Embarassed Като нашуми някоя история,Холивуд веднага реагира.Ако си напишат мемоарите и ги продадат на някой сценарист,ще се омилионерят.Айде да не злобея.Embarassed Laughing Wink
kati

Пуснато наПуснато на: Пон Авг 06, 2007 8:32 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Ауди,учи се!Не станал човек,ама можеше да "удариш Джакпота".И Брад Пит да те "играе".Нищо,следващия път. Laughing Laughing Laughing
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта