НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 6:31 am Вижте мненията без отговор
ПЕТЪК 13 - уаууууу ...
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
penka

Пуснато наПуснато на: Вто Юли 17, 2007 8:52 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Щом и вие тук, събратя форумци, не ми вярвате, че вече съм друг човек, кой ли пък да убедя в това!? Wink Very Happy 400 км са си достатъчно, за да не мога да прелитам на метлата по няколко пъти на ден Very Happy .Аз може да съм си борбена и енергична, но към младите жени се отнасям с разбиране и много хубави чувства, та не смятам, че от мен може да възникне проблем, Кати.Ако момичето е нежно и крехко - лощо - сработват ми мъжките спомени и получавам напън да я закрилям. Ако е борбена и напориста - е такива най-много ги харесвам, защото ще си паснем идеално. Може и да попрехвърчат понякога искри, но поне няма да е скучно! Laughing P.S. Все пак се радвам, че има отзвук на моята оферта...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Юли 18, 2007 11:10 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing То отзвук има,ама ние си правим сметката без кръчмар/ите/,някои хал-хабер си нямат.Първоначално може и да те позаблуди,че е ангелче/ако не е ядосана за нещо де/.Ама на един РД и бяха подарили приятелите една метла с дълга дръжка/седи си в къщи като сувенир,става за метене на улици и дворове,не за апартамент/и я бяха украсили с панделка/като за подарък - много красноречив,нали/,че да си я яха. Laughing Laughing Laughing
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
penka

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 18, 2007 4:06 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Все повече започва да ми харесва дъщеря ти! Very Happy Значи - момиче с характер.На мен метла още не са подарявали, но непрекъснато ги влече към кактуси, или фигури и маски с огромни рога. Laughing
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта