|
Автор |
Съобщение |
penka
|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2007 8:52 pm
Заглавие :
|
|
|
Щом и вие тук, събратя форумци, не ми вярвате, че вече съм друг човек, кой ли пък да убедя в това!? 400 км са си достатъчно, за да не мога да прелитам на метлата по няколко пъти на ден .Аз може да съм си борбена и енергична, но към младите жени се отнасям с разбиране и много хубави чувства, та не смятам, че от мен може да възникне проблем, Кати.Ако момичето е нежно и крехко - лощо - сработват ми мъжките спомени и получавам напън да я закрилям. Ако е борбена и напориста - е такива най-много ги харесвам, защото ще си паснем идеално. Може и да попрехвърчат понякога искри, но поне няма да е скучно! P.S. Все пак се радвам, че има отзвук на моята оферта... |
|
|
|
|
|
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 11:10 am
Заглавие :
|
|
|
То отзвук има,ама ние си правим сметката без кръчмар/ите/,някои хал-хабер си нямат.Първоначално може и да те позаблуди,че е ангелче/ако не е ядосана за нещо де/.Ама на един РД и бяха подарили приятелите една метла с дълга дръжка/седи си в къщи като сувенир,става за метене на улици и дворове,не за апартамент/и я бяха украсили с панделка/като за подарък - много красноречив,нали/,че да си я яха. |
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 4:06 pm
Заглавие :
|
|
|
Все повече започва да ми харесва дъщеря ти! Значи - момиче с характер.На мен метла още не са подарявали, но непрекъснато ги влече към кактуси, или фигури и маски с огромни рога. |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|