Автор |
Съобщение |
merigi
|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 7:48 pm
Заглавие :
|
|
|
Кати, жалко е наистина, но не гаси "свещите" на сърцето си, когато Слънцето изгрява.
Ние сме родени да бъдем разумни. Не давай място на безумието,мисля аз, за да не горим заедно |
|
|
|
|
|
merigi
|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 7:49 pm
Заглавие :
|
|
|
а и не очаквай много от огъня, който всичко изгаря. |
|
|
|
|
|
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 7:49 pm
Заглавие :
|
|
|
Ей това е,"жовот като на кино",живот ли е да го опишеш,"Хей живот зъдъравей,зъдърaвей!..и оркестърът да свири" |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 8:09 pm
Заглавие :
|
|
|
Постингът ми се отнасяше за изказването на Мааг Селена за пишман-клиентите с "желанийцата"Ми всеки си има приоритети в живота,така каза веднъж щерка ми по един повод:В едно тв.шоу "наградиха" едно момиче със чисто нов силикон,не,че имаше крещяща нужда,ама късмета и беше между 100 жени.И на уречената дата,когато тв.екипът трябваше да цъфне у тях,тя имала кандидатстудентски изпит,но не отишла на изпита,за да не изпусне наградата.А силиконът и бил жизненонеобходим,за да гради кариера на фолкпевица.Аз си мислех ...не отишла на изпита,а от това също зависи бъдещето,ама нали всеки с приоритетите.Е,мацето певица нещо не можа да стане,но я показваха много по телевизора,та е почти известна /макар и с това само,че я показват от време на време/,та за приоритетите... |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 8:11 pm
Заглавие :
|
|
|
merigi написа: | Кати, жалко е наистина, но не гаси "свещите" на сърцето си, когато Слънцето изгрява.
Ние сме родени да бъдем разумни. Не давай място на безумието,мисля аз, за да не горим заедно |
Добре звучи.Опитваме се. |
|
|
|
|
|
merigi
|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 8:36 pm
Заглавие :
|
|
|
Колкото можем... |
|
|
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 9:00 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | Та ... в този контекст искам да благодаря и на Аудан, и на Пенка, и на Ревета за тяхната активност и помощ във форума, и в сайта. С нетърпение ще очаквам материалите от тях, които са написали или подбрали да качим в разделите на "Публикации"-те в сайта.
Но ... от този момент нататък ще използвам най-рационално свободното си време за себе си. Не, това не е егоизъм - това просто е прозрение, че не бива да давам нищо драгоценно в духовното поприще на хора, които хич не ги е еня за него!
Оттук нататък, който има въпроси към мен - да, ще му отговарям - но единствено и само, ако той самия ме е попитал за нещо си!!!
|
Не, Селена, не вие, а аз трябва да ви благодаря. Знаете защо. И сега повече от всякога искам това, което има да става - да става. И този път не само заради мен, но и заради вас.
Знам повече от всеки друг, че форумите сте ги създали преди всичко заради нас-потребителите, затова имате пълното право да се оттеглите за известно време.
Единственото за което съжалявам е, че от месеци нямам физическата възможност да пиша и размишлявам повече върху темите, но винаги едно нещо е за сметка на друго. Но иначе се радвам че мога да бъда до форума колкото си искам на денонощие. Да се надяваме, че така ще бъде и за в бъдеще.
Няма да крия, а ще ви призная, че във форума действително има мнения които са ми някак сложни, трудни за разбиране, но това не ме притеснява ни най-малко, защото най-важно е да можем да се разбираме помежду си и независимо какви са ни разбиранията за живота, винаги имаме какво да си кажем и да се порадваме за каквото и да е. |
|
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 9:09 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | ... от този момент нататък ще използвам най-рационално свободното си време за себе си. Не, това не е егоизъм - това просто е прозрение, че не бива да давам нищо драгоценно в духовното поприще на хора, които хич не ги е еня за него! |
Поздрави!Време беше!
То туй и аз уж отдавна го знам,ама...все правя изключения,но туй е друга тема |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 9:41 pm
Заглавие :
|
|
|
Това е доста тъжна равносметка.И звучи малко песимистично.Разбира се,че е редно да има и почивка,хора сме и разбираме - всеки си има предел на силите и не би трябвало да ги хвърля нахалост.Но мисля,че стореното до тук не е било напразно.Това,че на някой не му изнася,проблемът си е негов,а не ваш и наш.И аз ако кажа,че винаги всичко разбирам ще излъжа,но усещам,че е правилно.И се опитам да го приема,колкото и да е трудно понякога.То в живота няма нищо лесно,дори и това,което на пръв поглед изглежда така,в един момент така си го плащаме,че ни излиза през носа. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 9:55 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | ...Това,че на някой не му изнася,проблемът си е негов,а не ваш и наш... |
Май не става точно въпрос за изнасяне или внасяне, а директно за пукане - т.е. едно малко по-друго равнище на възприемането. А дали нещо ти изнася или се установява едва след като започне да ти пука за него, или по-точно за тебе си в един малко по-друг смисъл. |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 10:02 pm
Заглавие :
|
|
|
На някои хора може би не им е дошло още времето за такова възприемане.Имало още да зреят.Може и да узреят някога,а може и да си изгният преди да са узрели.А има и такива,дето им пука за всичко,вкл.и за себе си.Поне заради тях си заслужава да е по-малко песимизмът. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 10:08 pm
Заглавие :
|
|
|
Песимизъм? |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 10:10 pm
Заглавие :
|
|
|
Относно реакциите и нивото на хората.Така ми се стори,дано да съм сгрешила. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 10:38 pm
Заглавие :
|
|
|
Не зная. Това с нивата винаги ми е било чуждо и ми е убягвало - ниско високо, средно. По едно време тук се подвизаваше под непробиваем ник една посветена бяла богиня от тридесет и не зная кое беше ниво
А другото няма общо с песимизма, а с реализма. Напоследък дори ми се струва, че най-вече със соцреализма. Нали помниш? |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 10:44 pm
Заглавие :
|
|
|
Под "ниво" нямах предвид точно това дето е прието да се разбира масово,може би ниво на осъзнаване на нещата или нещо такова.За посветеност пък съвсем,не ги разбирам много тези неща.Нямах представа,че сме си общували с богиня,аз къде съм била тогава,сигурно не е по мое време.Да изпусна такова рядко щастие.А соцреализма го помня,че го учехме в у-ще.Иначе,ако не е соц- е критически реализъм/в изкуството/.Може и да си прав за реализма,малко се ошашках от последните изказвания. |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|