НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 8:52 am Вижте мненията без отговор
ХАЙДЕ ДА СИ ПОГОВОРИМ
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
merigi

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 11, 2007 7:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Кати, жалко е наистина, но не гаси "свещите" на сърцето си, когато Слънцето изгрява.
Ние сме родени да бъдем разумни. Не давай място на безумието,мисля аз, за да не горим заедно
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
merigi

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 11, 2007 7:49 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

а и не очаквай много от огъня, който всичко изгаря. Cool
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Юли 11, 2007 7:49 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Laughing Laughing Ей това е,"жовот като на кино",живот ли е да го опишеш,"Хей живот зъдъравей,зъдърaвей!..и оркестърът да свири" Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 11, 2007 8:09 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Постингът ми се отнасяше за изказването на Мааг Селена за пишман-клиентите с "желанийцата"Ми всеки си има приоритети в живота,така каза веднъж щерка ми по един повод:В едно тв.шоу "наградиха" едно момиче със чисто нов силикон,не,че имаше крещяща нужда,ама късмета и беше между 100 жени.И на уречената дата,когато тв.екипът трябваше да цъфне у тях,тя имала кандидатстудентски изпит,но не отишла на изпита,за да не изпусне наградата.А силиконът и бил жизненонеобходим,за да гради кариера на фолкпевица.Аз си мислех ...не отишла на изпита,а от това също зависи бъдещето,ама нали всеки с приоритетите.Е,мацето певица нещо не можа да стане,но я показваха много по телевизора,та е почти известна /макар и с това само,че я показват от време на време/,та за приоритетите... Laughing Laughing Laughing
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 11, 2007 8:11 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

merigi написа:
Кати, жалко е наистина, но не гаси "свещите" на сърцето си, когато Слънцето изгрява.
Ние сме родени да бъдем разумни. Не давай място на безумието,мисля аз, за да не горим заедно

Smile Добре звучи.Опитваме се. Smile Smile Smile
merigi

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 11, 2007 8:36 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Rolling Eyes Колкото можем...
reveta

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 11, 2007 9:00 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Та ... в този контекст искам да благодаря и на Аудан, и на Пенка, и на Ревета за тяхната активност и помощ във форума, и в сайта. С нетърпение ще очаквам материалите от тях, които са написали или подбрали да качим в разделите на "Публикации"-те в сайта.

Но ... от този момент нататък ще използвам най-рационално свободното си време за себе си. Не, това не е егоизъм - това просто е прозрение, че не бива да давам нищо драгоценно в духовното поприще на хора, които хич не ги е еня за него!

Оттук нататък, който има въпроси към мен - да, ще му отговарям - но единствено и само, ако той самия ме е попитал за нещо си!!!

Не, Селена, не вие, а аз трябва да ви благодаря. Знаете защо. И сега повече от всякога искам това, което има да става - да става. И този път не само заради мен, но и заради вас.

Знам повече от всеки друг, че форумите сте ги създали преди всичко заради нас-потребителите, затова имате пълното право да се оттеглите за известно време.
Единственото за което съжалявам е, че от месеци нямам физическата възможност да пиша и размишлявам повече върху темите, но винаги едно нещо е за сметка на друго. Но иначе се радвам че мога да бъда до форума колкото си искам на денонощие. Да се надяваме, че така ще бъде и за в бъдеще.

Няма да крия, а ще ви призная, че във форума действително има мнения които са ми някак сложни, трудни за разбиране, но това не ме притеснява ни най-малко, защото най-важно е да можем да се разбираме помежду си и независимо какви са ни разбиранията за живота, винаги имаме какво да си кажем и да се порадваме за каквото и да е.
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Сря Юли 11, 2007 9:09 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
... от този момент нататък ще използвам най-рационално свободното си време за себе си. Не, това не е егоизъм - това просто е прозрение, че не бива да давам нищо драгоценно в духовното поприще на хора, които хич не ги е еня за него!

Поздрави!Време беше!Smile
То туй и аз уж отдавна го знам,ама...все правя изключения,но туй е друга тема

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 11, 2007 9:41 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Това е доста тъжна равносметка.И звучи малко песимистично.Разбира се,че е редно да има и почивка,хора сме и разбираме - всеки си има предел на силите и не би трябвало да ги хвърля нахалост.Но мисля,че стореното до тук не е било напразно.Това,че на някой не му изнася,проблемът си е негов,а не ваш и наш.И аз ако кажа,че винаги всичко разбирам ще излъжа,но усещам,че е правилно.И се опитам да го приема,колкото и да е трудно понякога.То в живота няма нищо лесно,дори и това,което на пръв поглед изглежда така,в един момент така си го плащаме,че ни излиза през носа. Wink
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 11, 2007 9:55 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
...Това,че на някой не му изнася,проблемът си е негов,а не ваш и наш...

Май не става точно въпрос за изнасяне или внасяне, а директно за пукане - т.е. едно малко по-друго равнище на възприемането. А дали нещо ти изнася или се установява едва след като започне да ти пука за него, или по-точно за тебе си в един малко по-друг смисъл. Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 11, 2007 10:02 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile На някои хора може би не им е дошло още времето за такова възприемане.Имало още да зреят.Може и да узреят някога,а може и да си изгният преди да са узрели.А има и такива,дето им пука за всичко,вкл.и за себе си.Поне заради тях си заслужава да е по-малко песимизмът. Wink
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 11, 2007 10:08 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Песимизъм? Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 11, 2007 10:10 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Rolling Eyes Относно реакциите и нивото на хората.Така ми се стори,дано да съм сгрешила. Cool
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 11, 2007 10:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не зная. Това с нивата винаги ми е било чуждо и ми е убягвало - ниско високо, средно. По едно време тук се подвизаваше под непробиваем ник една посветена бяла богиня от тридесет и не зная кое беше ниво Shocked

А другото няма общо с песимизма, а с реализма. Напоследък дори ми се струва, че най-вече със соцреализма. Нали помниш? Sad Confused Wink

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 11, 2007 10:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Rolling Eyes Под "ниво" нямах предвид точно това дето е прието да се разбира масово,може би ниво на осъзнаване на нещата или нещо такова.За посветеност пък съвсем,не ги разбирам много тези неща.Нямах представа,че сме си общували с богиня,аз къде съм била тогава,сигурно не е по мое време.Да изпусна такова рядко щастие.А соцреализма го помня,че го учехме в у-ще.Иначе,ако не е соц- е критически реализъм/в изкуството/.Може и да си прав за реализма,малко се ошашках от последните изказвания. Smile
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта