НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 12:47 pm Вижте мненията без отговор
За нарцисизма
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Сеп 14, 2008 2:25 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз съм на същото дередже, Пенка! Sad

Но ... от едно известно време вече нито се карам с тях, нито пък се опитвам да ги убеждавам откъде - все пак - изгрява слънцето.

Просто не си струва човек да си губи времето и да храни с питателната си жизнена енергия съвършени егоисти, които отричат всичко и всички, признавайки единствено себе си и собствената си правата.

"Пускам ги по пързалката" - нека живеят в илюзиите си и да се пличкат в измамното си величие - толкова са смешни и без това!

Унижение би било за самите тях да им се обръща внимание и надменност от наша страна, ако изобщо им обръщаме каквото и да било такова.

Я всеки по пътя си и с кармата си! Razz Confused Wink

Пуснато наПуснато на: Нед Сеп 14, 2008 8:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ми то и аз не знам защо се пъна, като знам какъв ще е резултатът. Но явно все още ме влече да се опитвам да "превъзпитавам" някого. Загубена кауза. Сигурно все още, дълбоко в себе си, вярвам в доброто у човека. Ужасно глупаво, нали? Явно малко бой съм яла и сигурно ми предстои за напред. Very Happy
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Вто Сеп 16, 2008 8:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Такива като мен и теб, Пенка, дето никога не им секва вярата дори и в най-малкия остатък на доброто в човека, винаги и навсякъде ще "ядят бой" от тези, в които то отдавна си е отишло! Confused Rolling Eyes

Въпросът е в това дали и ние трябва да станем като тях ...
Sad Cool Wink

Пуснато наПуснато на: Вто Сеп 16, 2008 8:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Едва ли ще станете някога, каквото и да ви се случва. Wink

А дали си е отишло доброто или въобще не го е имало /у някои/? Rolling Eyes Щото ако го е имало, едва ли може да си отиде просто ей така, по-скоро са го потиснали, но винаги има надежда да изплува в един момент. Но при тези дето го няма въобще, да се появи тепърва...трудна работа, ако не и невъзможна...Въпреки, че и аз съм от тези, дето все търсят и се надяват, че у всеки трябва да се намира поне малко добро, дори и да него съзнава. Cool Ех, блажени са вярващите! Laughing Wink

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Вто Сеп 16, 2008 11:16 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Именно на това и разчитам, Кати ... на неосъзнатото в тия, дето никога не са проявявали качествата на доброто. Crying or Very sad

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта