Автор |
Съобщение |
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Нед Сеп 14, 2008 2:25 pm
Заглавие :
|
|
|
Аз съм на същото дередже, Пенка!
Но ... от едно известно време вече нито се карам с тях, нито пък се опитвам да ги убеждавам откъде - все пак - изгрява слънцето.
Просто не си струва човек да си губи времето и да храни с питателната си жизнена енергия съвършени егоисти, които отричат всичко и всички, признавайки единствено себе си и собствената си правата.
"Пускам ги по пързалката" - нека живеят в илюзиите си и да се пличкат в измамното си величие - толкова са смешни и без това!
Унижение би било за самите тях да им се обръща внимание и надменност от наша страна, ако изобщо им обръщаме каквото и да било такова.
Я всеки по пътя си и с кармата си! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Нед Сеп 14, 2008 8:22 pm
Заглавие :
|
|
|
Ми то и аз не знам защо се пъна, като знам какъв ще е резултатът. Но явно все още ме влече да се опитвам да "превъзпитавам" някого. Загубена кауза. Сигурно все още, дълбоко в себе си, вярвам в доброто у човека. Ужасно глупаво, нали? Явно малко бой съм яла и сигурно ми предстои за напред. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 8:15 pm
Заглавие :
|
|
|
Такива като мен и теб, Пенка, дето никога не им секва вярата дори и в най-малкия остатък на доброто в човека, винаги и навсякъде ще "ядят бой" от тези, в които то отдавна си е отишло!
Въпросът е в това дали и ние трябва да станем като тях ... |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 8:44 pm
Заглавие :
|
|
|
Едва ли ще станете някога, каквото и да ви се случва.
А дали си е отишло доброто или въобще не го е имало /у някои/? Щото ако го е имало, едва ли може да си отиде просто ей така, по-скоро са го потиснали, но винаги има надежда да изплува в един момент. Но при тези дето го няма въобще, да се появи тепърва...трудна работа, ако не и невъзможна...Въпреки, че и аз съм от тези, дето все търсят и се надяват, че у всеки трябва да се намира поне малко добро, дори и да него съзнава. Ех, блажени са вярващите!
|
|
_________________ Универсална рецепта няма, всеки сам трябва да намери пътя към върха...
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Вто Сеп 16, 2008 11:16 pm
Заглавие :
|
|
|
Именно на това и разчитам, Кати ... на неосъзнатото в тия, дето никога не са проявявали качествата на доброто. |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|