НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 12:48 pm Вижте мненията без отговор
РАЗЛИЧНА ГЛЕДНА ТОЧКА
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Юли 05, 2008 11:15 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А ти, Радея, да не мислиш, че си го слагам на сърце?!

Такива като въпросната госпожа просто дъжд валяло от тях! Така, че ако започна да си го слагам на сърце просто трябва да се самоликвидирам за няколко минути.

Просто коментирам ... нека са наясно хората как процедирам с подобни личности. Нека не си мислят, че аз ги възприемам по начина, по който се възприемат или чувстват самите те.

Мен не ме интересува като какви се възприемат те, мен ме интересува като какви са наистина - какви са техните скрити вътрешни потенции на характеровите им слабости.

И в зависимост от това работя с тях.

Иначе ги гоня така, както ги гонеше и Ванга, както ги гонеше и Вера Кочовска. Не защото се правя на тях, а защото просто не искам да "плувам" във унищожителната вибрация на подобни хора.Confused

Все пак Бог не ми е дал този живот за да го прахосвам напразно, като храня завишените претенции на човешкото Его, нали така?! Cool Wink Razz

Пуснато наПуснато на: Съб Юли 05, 2008 11:19 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:

Все пак Бог не ми е дал този живот за да го прахосвам напразно, като храня завишените претенции на човешкото Его, нали така?! Cool Wink Razz

Даа, точно така.. Cool

Пуснато наПуснато на: Съб Юли 05, 2008 2:18 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

човек винаги има причини да направи или не направи нещо-едната -звучи добре, а другата е истинската. Smile
Тази жена просто е демонстрирала важност пред останалите и едва ли не трябва да е превилигирована, а защо?! Ако наистина е искала помоща Ви, защо трябва да действа така? Значи причината е в самата нея, не в никой друг.
А Радея, мисля, че тук хората са достатъчно мъдри, за да знаят на какво не трябва да се обръща внимание Exclamation
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
radea

Пуснато наПуснато на: Съб Юли 05, 2008 2:28 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Мериджи, поучително ли е прозвучало мнението ми? Shocked

Изказах го просто от позицията на човек, който е получавал подобни удари и който знае колко болезнени могат да бъдат те. Коя съм аз, та да поучавам маг Селена как да се отнася към хората, които идват при нея да търсят помощ?!?! Просто и подадох чаша чай след като тя сподели, че я боли гърло. Това не значи нито, че я уча как се прави чай, нито че я насилвам да го изпие, а още по-малко, че това е ултимативното лекарство за нея.

Ти какво, караш ми се за това, че съм подала чаша чай ли? Rolling Eyes

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Юли 05, 2008 2:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да, може би е така, но тя трябва да се учи - все пак.

И нека го прави, защото има нужда ... Rolling Eyes

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта