Автор |
Съобщение |
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Съб Юли 05, 2008 11:15 am
Заглавие :
|
|
|
А ти, Радея, да не мислиш, че си го слагам на сърце?!
Такива като въпросната госпожа просто дъжд валяло от тях! Така, че ако започна да си го слагам на сърце просто трябва да се самоликвидирам за няколко минути.
Просто коментирам ... нека са наясно хората как процедирам с подобни личности. Нека не си мислят, че аз ги възприемам по начина, по който се възприемат или чувстват самите те.
Мен не ме интересува като какви се възприемат те, мен ме интересува като какви са наистина - какви са техните скрити вътрешни потенции на характеровите им слабости.
И в зависимост от това работя с тях.
Иначе ги гоня така, както ги гонеше и Ванга, както ги гонеше и Вера Кочовска. Не защото се правя на тях, а защото просто не искам да "плувам" във унищожителната вибрация на подобни хора.
Все пак Бог не ми е дал този живот за да го прахосвам напразно, като храня завишените претенции на човешкото Его, нали така?! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
radea
|
Пуснато на: Съб Юли 05, 2008 11:19 am
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: |
Все пак Бог не ми е дал този живот за да го прахосвам напразно, като храня завишените претенции на човешкото Его, нали така?! |
Даа, точно така.. |
|
_________________ Поймите, всё в жизни должно быть заработано. И ценная информация - в первую очередь, - иначе она не усвоится... |
|
|
|
merigi
|
Пуснато на: Съб Юли 05, 2008 2:18 pm
Заглавие :
|
|
|
човек винаги има причини да направи или не направи нещо-едната -звучи добре, а другата е истинската.
Тази жена просто е демонстрирала важност пред останалите и едва ли не трябва да е превилигирована, а защо?! Ако наистина е искала помоща Ви, защо трябва да действа така? Значи причината е в самата нея, не в никой друг.
А Радея, мисля, че тук хората са достатъчно мъдри, за да знаят на какво не трябва да се обръща внимание |
|
|
|
|
|
radea
|
Пуснато на: Съб Юли 05, 2008 2:28 pm
Заглавие :
|
|
|
Мериджи, поучително ли е прозвучало мнението ми?
Изказах го просто от позицията на човек, който е получавал подобни удари и който знае колко болезнени могат да бъдат те. Коя съм аз, та да поучавам маг Селена как да се отнася към хората, които идват при нея да търсят помощ?!?! Просто и подадох чаша чай след като тя сподели, че я боли гърло. Това не значи нито, че я уча как се прави чай, нито че я насилвам да го изпие, а още по-малко, че това е ултимативното лекарство за нея.
Ти какво, караш ми се за това, че съм подала чаша чай ли? |
|
_________________ Поймите, всё в жизни должно быть заработано. И ценная информация - в первую очередь, - иначе она не усвоится... |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Съб Юли 05, 2008 2:29 pm
Заглавие :
|
|
|
Да, може би е така, но тя трябва да се учи - все пак.
И нека го прави, защото има нужда ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|