НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 8:45 am Вижте мненията без отговор
ТЕЖЪК УДАР ПОД КРЪСТА ЗА ПИЯЧИТЕ
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
penka

Пуснато наПуснато на: Пет Юли 06, 2007 4:58 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Има една такава работа Crying or Very sad В това жизнено измерение няма да можем да се поступаме с AUDAN, но виж - за някое друго, в което аз съм граф Пенчо, а той- лорд Ричи - ще се тупаме яко. Very Happy Знойната червенокоса не живее с мен сега, освен ако не се е преродила в висок рус мъж със сини очи, 90 кила. Wink Ако е етака - това обяснява защо толкова много си го харесвам. Very Happy
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Пет Юли 06, 2007 5:01 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka,да те удостоя ли с "Адепт" за озарениеъто,което получи? Rolling Eyes
Ма да знаеш ,чи като лорд Ричард не бих се бил за червенокоса.Бих ти я оставил.Не си падам по такива.По блондинки-също. Cool

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Юли 06, 2007 5:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Rolling Eyes Ех,никакви благородници не сте били вие.Един дуел не искате да спретнете.Ясно е,че Аудан няма да се бие за висок рус мъж,а последният дали си има спомен от червенокосия си зноен живот,как храбро са се били за него,може да не е с Лорд Ричи?... Rolling Eyes
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
AUDAN

Пуснато наПуснато на: Пет Юли 06, 2007 5:31 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati,пий си Мартинито и не се пъхай между мечовете!

Пуснато наПуснато на: Пет Юли 06, 2007 5:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Cool Добре звучи,ми като няма.Ако имаше сега едно мартини хич няма да се зaнимавам с ваште мечове. Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
AUDAN

Пуснато наПуснато на: Пет Юли 06, 2007 5:54 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Много ти личи,че нямаш Мартини...Я да ходиш до съседите,та да ги питаш за духове и духки,а не да се заяждаш още неизтрезняла (за да сме в тон с тематаWink)

Пуснато наПуснато на: Пет Юли 06, 2007 6:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Evil or Very Mad Колко пъти ще казвам,че не съм пияч!По случайност си имам съседи,дето не изтрезняват,та предпочитам да ограничавам контактите с тях,ако ходя да ги питам за духове,току виж започнали и да халюцинират,че ги виждат.Все ще намеря кого да питам по-нататък,а дотогава ще четеш в "публикации".Може междувременно да се тешиш с ето тези Таласъми
Laughing
AUDAN

Пуснато наПуснато на: Пет Юли 06, 2007 7:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Става,но засега съм на Chalga killer Cool

Пуснато наПуснато на: Пет Юли 06, 2007 7:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Кати, само гледай сеир!!! Very Happy AUTAN започна да става нервен....Става значи интересно!Пак ще се заяждаме!Правя ти оферта за секундант в други наш живот. Може да не се бием за жени, а за принципи, или за нещо друго. Важното е, че се бием.AUTAN, а какво ще кажеш да се поступаме за гъвкава мургава, с кестенява коса, топли очи и леко матов тен?Който загуби черпи другия, така че ще е двойно наказан - примерно или ти ще трябва да пиеш джин с тоник, или аз - боза. Crying or Very sad
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
AUDAN

Пуснато наПуснато на: Пет Юли 06, 2007 7:50 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka,не знаех,че си падаш по жени... Shocked Ма той алкохолът прави Равенство Confused

Пуснато наПуснато на: Пет Юли 06, 2007 7:52 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Голям "бой" падна, ама теее ... много се раздвояват, ама аз нали съм си добър стрелец ... та дръж-дръж-дръж ...

Кати, сега тая занимавка откъде я измисли значи ... тъкмо изпратихме Реветатата, /беше ни на гости/ и си викам ей сега лягам да си спя ... ти пък си качила игрички във форума ...!!! Wink

За стрелба ли е ... първа шпага съм, но за стрелба не по живи мишени, а по виртуални или ... онези от панаирите ... Razz

Пуснато наПуснато на: Пет Юли 06, 2007 7:54 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Ами затова му пуснах игричка да трепе таласъми,за да успокоява нервата,а не да ме изкарва неизтрезняваща.Мен!Ужас!Нека се позабавлява с летящите таласъмчета. Smile
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Юли 06, 2007 8:14 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Голямо забавление и майтап му отхвърлихте вие, палавници такива, в тази тема ...

Чакайте пък аз сега да се позабавлявам малко с маг Живин ииии ... утре ще си пишем пак ...

Пуснато наПуснато на: Пет Юли 06, 2007 11:10 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Явно голямо забавление със стрелба е паднало.Мен ме нямаше във форума и пред PC,ама като гледам всички са си помълчали тази вечер,а не е да не са влизали,сигурно са си постреляли до насита. Laughing
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Съб Юли 07, 2007 9:56 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Днес бяхме цял ден по Витоша с криябаните, ама утре или в понеделник ще се реваншираме - надявам се задоволително!

Е ... ми и ние си дадохме малко почивчица, деее ... Wink

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта