НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 8:36 am Вижте мненията без отговор
ТЕЖЪК УДАР ПОД КРЪСТА ЗА ПИЯЧИТЕ
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 10:09 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Само съм се маскирала на дърти години,подлъгах се по лафа "русо гладно нема"/шеgичка,и неруса не съм била гладна/.Пък и не съм баш блондинка,а нещо като нищо.Обичам вицовете,що са ги набедили горките.Умната ми силно чернокоса дъщеря с неженско чувство за хумор казва,като реши да се направи на не разбрала нещо:"Ами аз съм си блондинка по душа" Laughing Laughing Laughing
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
penka

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 10:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ми тъй де! И аз като почна да ми побелява косата се изсветлих с цел удобство и приличен външен вид/ да не плаша клиентите Very Happy /, но това не значи, че съм блондинка. Та и ти си точно толкова.Това е само мимикрия, нали? Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 10:26 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile така е.Аз го направих за разнообразие преди 1,5-2 г.,че ми писна да се гледам толкова години по един и същи начин.Сега вече не знам какво е положението,сигурно междувременно съм побеляла по-видимо след разните случки в комбинация и с годините. Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 10:49 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А аз нямам проблеми с косата Embarassed Very Happy

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 10:53 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Ти си най-добре.И за шампоани,балсами,маски,бои,фризьори няма да се харчиш.Нито дали е мазна,суха,чуплива,с пърхут,с въшки и пр.ще се тормозиш.Де да ми отиваше,и аз бих си решила проблема кардинално/не,че сега имам кой знае какви проблеми/,ама ще приличам на пъпеш.А и зимно време е студено и трябва да се носят шапки. Sad Cool
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 10:54 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Laughing Обичам вицовете,що са ги набедили горките.

Вярно е, че са ... хкхм ... изобщо не са ги набедили!

Нееднократно съм се убеждавала в правотата на тези вицове, за жалост ... Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 10:55 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Живин написа:

Ама аз пък имам проблеми с неговата коса ... сетете се защо пък!!!
Razz Laughing

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 10:56 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Имам спомен,че естествено русите ми съученички и колежки/имам и такива роднини/ са доста интелигентни.Може би важи за маскираните,особено тия дето четат Пауло Куелю.Така казват по интервютата. Laughing
kati

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 10:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Маг Живин написа:

Razz Laughing

Rolling Eyes Не мога,предавам се. Shocked
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Чет Юли 05, 2007 7:03 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Маг Селена написа:
Маг Живин написа:

Razz Laughing

Rolling Eyes Не мога,предавам се. Shocked

Щот' не мож' го дърпа за косата,когато' му се ядоса.зат'ва!

Пуснато наПуснато на: Чет Юли 05, 2007 7:11 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Видяхте ли сега като се засегнат свещените територии на пиячите до къде се стига - до ядрена война, танкове, скривалища и прочие!Е така е започнала и "студената война". Very Happy А за AUTAN - визията беше "знойна червенокоса" - никакви блондинки!!! Very Happy

Граф Пенчо пак обърка свещеното съотношение на джина с тоника и сега има халючинации с червенокоси.
Пък в това прераждание имах една "знойна червенокоса",даже зеленоока...Нищо особено!Само рекламите за тях са като за суперпродукция...Явно ирланците в САЩ си избиват комплекси от фригидните си съпруги

Пуснато наПуснато на: Чет Юли 05, 2007 9:27 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Лорд Ричи, никога не бъркам свещеното съотношение - то е продукт на многобройни и задълбочени изследвания и е един вид свещенодействие! Laughing А що се отнася до знойните червенокоси - само истинският рицар може да оцени по достойнство такъв възхитителен екземпляр.Ако Вие, сър, продължите с тези гнъсни инсинуации, то аз ще се видя принуден от законите на честта, да Ви хвърля ръкавицата в лицето /метална е Wink /.Прочие, на такива като Вас, съдбата правилно е отредила блондинки. Very Happy
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Чет Юли 05, 2007 2:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Ти като му метнеш металната ръкавица в лицето и дотам ще си е,освен ако не е в пълно бойно снаряжение т.е. консервиран от главата до краката,включително и с покрито с тенекии лице.Друго си е да се мушкате с огромни копия в честен рицарски турнир и в публиката по една знойна червенокоса и една блондинка да размахват бели къпички и после да ви ги пуснат за трофей да си го носите до сърцето,ако оживеете и двамата. Laughing
AUDAN

Пуснато наПуснато на: Чет Юли 05, 2007 6:25 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Laughing Ти като му метнеш металната ръкавица в лицето и дотам ще си е,освен ако не е в пълно бойно снаряжение т.е. консервиран от главата до краката,включително и с покрито с тенекии лице.Друго си е да се мушкате с огромни копия в честен рицарски турнир

kati,един рицар никога не се дуелира с дама Cool
Що се отназя до прехлалената знойна червенокоса,то предполагам,че тя ...ъъъ той сега живее с penka... Cool

Като се заговори за мятане на туй-онуй ,се сетих за "Ако ти ударят шамар...".Mа в днешно свреме не се шамарят много-много,а се стрелят...и то с помпи.Е,ако някой след такъв изстрел все още има глава,може и да си обърне другата буза Wink

Пуснато наПуснато на: Чет Юли 05, 2007 11:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Я я питай дали ти мята ръкавици в качеството си на дама.Ти когато си Лорд Ричи,тя е някой си друг лорд.А на горкия човек дали ще му хареса идеята да е бил знойната му/и/ червенокоса докато е била рицар.Абе усещам аз,че и се ще да те понатупа за идеята,ама ти ще и развалиш удоволствието,защото е дама и вместо да се биеш като мъж с мъж ще и обърнеш и другата си буза и на нея ще и секне мерака. Laughing
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта