НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 8:29 am Вижте мненията без отговор
БОЛНИТЕ ЛЕКУВАТ И ПОМАГАТ ... на болните!!! УЖАС!!!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 5:49 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Това до тук добре ... сега нека да оставим банана да си почива и ... расте!

И да се върнем към темата, за това как болните лекуват болни ... !!! Sad

Точно тук искам да отбележа, че става въпрос за психично болни хора, в това число и ... психолози, както и мними "лекарки" подвизаващи се като холистични ...

Когато през 1991 год. ме обучаваха специализирани ерудити в областта на биоенерготерапията, изрично бяхме предупредени всички, че ние НЕ СМЕ ЛЕКАРИ, а сме само лечители ... И, че ако се афишираме под определението като "лекари" ще попаднем под жестоките удари на закона.

Странна работа?! Защо тогава холистичната "лекарка", дето се афишира в същия окултен в-к като дамата от първия ми постинг от темата, ЗАКОНА ИЗОБЩО НЕ Я ЗАКАЧА???!!!

Тя би могла да избере съвсем друго определение за лечението, което прилага /става въпрос за фалшивата компютърна апаратура, която вече коментирахме/ някъде из форума ... Но явно не го прави, защото думата "лекар" привлича вниманието на хората ,като вдъхва "сигурност и доверие" в шарлатанката ...

Самата холистична "лекарка" твърди, че й било казано още докато е била в гимназията, че "ЩЕ ЛЕКУВА ... С НИЩО" ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Голям смях, щото тя наистина "лекува с ... нищо",... т.е. не лекува изобщо когото и да било, но затова пък създава идеалната илюзия, че го прави, като търка телата на хората с някакви измишльотини, които класифицира като "апарати" от най-различно естество ... За едното търкане по кожата с това фалшиво приспособление тя взема най-малко по 100 л Shocked Shocked Shocked Sad

Цитирам дословно нейните несъстоятелни търдения:

"Наистина съм създала уникален метод за възстановяване на телесното и душевното здраве на хората. Методът по който работя е от така наречените холистични методи. Казано с други думи - пълно възстановяване на човешкия организъм без медикаменти и оперативна намеса." Shocked Shocked Shocked

Искам само да ви поясня много накратичко, че холистичната медицина подчертава нуждата да се гледа човек като едно цяло, като се анализират физиката, хранителният режим, обкръжаващата среда, емоционалното състояние, социалния живот, духовни възгледи и начинът на живот.

Тя включва всички обявени методи на диагноза и лечение, в това число лекарства и хирургия, ако няма друга безопасна алтернатива. Холистичната медицина се съсредоточава върху образованието и отговорността за личните усилия да се постигне баланс и добро съществувание.

Но ... за да може човек да извършва всичкото това нещо,то трябва да е запознат безпогрешно с цялата наука за АЮРВЕДА, както и йога - пълната и всеобхватна йога, защото холистичната медицина се базира именно на тия два неоспорими фактора.

Това доказва ,че ХОЛИСТИЧНАТА МЕДИЦИНА СЪЩЕСТВУВА ОЩЕ ОТ МНОГО ДЪЛБОКА ДРЕВНОСТ, но ... друго си е въпросната шарлатанка "лекарка" да излъже, че тя е нейно откритие ... ПАРАДОКСИ И КОЩУНСТВО ...

А освен това, за да се практикува холистичната медицина, то задължително и неизменно ТРЯБВА ДА СЕ ПОЗНАВА ИЗ ОСНОВИ И В ПОДРОБНОСТИ ЦЯЛАТА ТРАДИЦИОННА МЕДИЦИНА!!!

Кога самозваната "адептеса-маг-ясовидка-лечителка-холистична лекарка" и т.н. "велики и достолепни звания" успя да "изучи" тези необятни науки ... Та затова се изисква дългогодишен труд и не на последно място практика, а въпросната мошеничка успя да се "преквалифицира" само за някакви си там 3-4 месеца в "холистичен лекар"???!!!

Ама кога пък смогна и да завърши образование за лекар, аз я познавам от не повече 3 години време, когато продаваше презервативи по варненските кабеларки, а като си сменеше перуката пък отиваше да продава в следващите поредни реклами фалшиви стелки?! До колкото ми е известно медицина се учи поне 6 години време /или нещо бъркам, а???!!!/ - как ги "глътна" тия годинки "великата феноменка"???!!!

Аз като ви казвам, че закона защитава изцяло мошениците и шарлатаните ... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Crying or Very sad

Ако не беше така, то досега тази квалифицирана мошеничка щеше да бъде прибрана на "топло" ... Sad

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 5:58 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

На всеки дипломиран лекар пише пред името Д-р.А медицината се учи толкова време и се учи трудно,влиза се много трудно,и след завършване има ред специализации и други такива,и най-вече не е професия за всеки.Пък то и лечител да е човек се искат куп познания.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 6:08 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз ти казвам съвсем отговорно, че я познавам точно от 3 години време ... Sad

Тя не може в никакъв случай през тези 3 години да е завършила медицина, просто е изключено, а се подвизава като "лекарка" ... ама не преставам да се чудя как не й търсят отговорност на тази персона ...

В кабинета й се виждат определено големи скици на човешкото тяло, както и атласи с обознаечните по тях енергийни меридиани, разпнати по протежението на целите стени отгоре до долу и от едната до другата страна ... много впечатляващи и още повече заблуждаващи наивната и простовата жертва ...
Sad Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 6:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Rolling Eyes Явно няма кой да сезира когото трябва.А сигурно не се е намерил някой да изпищи,че му е взела парите нахалост.Може пък нейните "лечебни сеанси" да имат плацебоефект върху някои лековерни хора.На времето едим "лечител" беше уморил едно дете,много се писа по случая и до колкото помня беше изключително трудно да му се потърси отговорност.А и родителите съвсем доброволно му го бяха поверили.Имали са го за последна надежда,та не посмяха да се усъмнят и когато не им разрешаваше контакти с детето,под предлог,че е в интерес на "лечението". Rolling Eyes
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 7:51 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Дааа ... сещам се за кого ми говориш, той беше се и гаврил с това дете, а детето страдаше от церебрална пареза ...

А пък ако си купиш един друг вестник, дето е наречен "...... младост" просто ти е бедна представата какви монтажи на измислени снимкии на измислени, та дори и изобщо несъществуващи ясновидки ... и на измислени
докторя има, просто снимките им са взети съвсем произволно от нета, ... и какви измислени лекарства има в едни обяви в големи карета ... ама какво да ти разправям ... ще ти пусна едно ЛС, защото "нашата приятелка" е изключително отмъстително същество и не желая да имам нищо общо с нея ...

Страхотии с мошеници ... и "захлупени" мозъци ... и безумно ограничени умове, които вярват на всичките тези безумни мошеници и лъжци, работещи в сферите на сенчестия бизнес, но за сметка на това вече /за около година и половина време някъде!!!/ и безумно богати ... просто хората се ориентираха как да печелят пари от простотията на старците и вече също поостарелите им отрочета, затънали в "свещена простотия и невежество" ... Sad

Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Сря Юли 04, 2007 9:40 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 7:58 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Sad Ами "2-рата младост" и "третата възраст"/и такъв вестник има/,особено от малките градове и селата все са благодатна почва точно за такива.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 8:06 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Имам проблем ... не е особено голям и не е сексуален ... като при някои ... хъкъм ...

Отново съм в дълбок потрес от света, който сме създали с такива завидни усилия, и в който пребиваваме така доброволно! Sad

Но ... със сигурност има защо и това ще го видим в най-близко време ... Cool

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 8:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Стигам до извода,че само Четвъртата власт може да се използва ,за да се опрявят някои беззакония.
Сиреч ако някой има познати в медиите,то нека им предадат написаното тук.а дали ще има после "разследваща журналистика'' или нещо друго не е от значение.От значение е някой орган да се самосезира и да подхване поредния мошенник или болен.

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 8:26 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз имах,повечето косвени,но напоследък съм се дистанцирала от доста време.Има малка вероятност да възобновя малка част,ако стане,ще се опитам да направя нещо по въпроса,но не мога да гарантирам успех.А и там са много навързани някои неща,та не съм много наясно сега кой с кого и как,те често се и прегрупирват.
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 8:33 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Кой от тях не търси сензации,kati?Я им обещай по една месечно,пък да видим ще се намерят ли пречки и "навързаности"?...Wink

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 8:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Може и да си прав.Ще видим по-найтатък,ако успея да се добера... Cool
reveta

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 9:50 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Дааа ... сещам се за кого ми говориш, той беше се и гаврил с това дете, а детето страдаше от церебрална пареза ...
А пък ако си купиш един друг вестник, дето е наречен "...... младост" просто ти е бедна представата какви монтажи на измислени снимкии на измислени, та дори и изобщо несъществуващи ясновидки ... и на измислени докторя има, просто снимките им са взети съвсем произволно от нета, ... и какви измислени лекарства има в едни обяви в големи карета ... ама какво да ти разправям ... ще ти пусна едно ЛС, защото "нашата приятелка" е изключително отмъстително същество и не желая да имам нищо общо с нея ...
Страхотии с мошеници ... и "захлупени" мозъци ... и безумно ограничени умове, които вярват на всичките тези безумни мошеници и лъжци, работещи в сферите на сенчестия бизнес, но за сметка на това вече /за около година и половина време някъде!!!/ и безумно богати ... просто хората се ориентираха как да печелят пари от простотията на старците и вече също поостарелите им отрочета, затънали в "свещена простотия и невежество" ... Sad

Аз пък съвсем наскоро намерих в един интернет-форум една доста интересна и интригуваща тема, "посветена" на един от тези "чудодейни" продукти. Може и вие да сте я виждали вече. Но аз останах потресена, особено като прочетох изказванията на някои участници, които са били доста изненадани от това, че "доцента" не давал консултации по телефона. Rolling Eyes Wink Но това не пречи карето с "неговите" координати да присъства всеки божи ден във вестника/-ците.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 10:02 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Явно говорим за едни и същи хора, които се скъсаха да четат какво съм написала в нашия форум тази вечер ... явно им изстинаха от мах гащите!

Споко, не ме интересуват нито луксозните им автомобили, нито луксозните им апартаменти, гаражи и т.н. други съпровождащи ги екстри ... да си ги влачат ако щат и на оня свят, все ми е тази!!!

Просто си говоря ей така, на ... ми коментираме си, значи и никой не може да ни го забрани най-важното! Нали така?!

Е ... да ни заплаши може, да ни скръцне със зъби - може, ноооо ... не е никак желателно да го прави, че колата се обръща най-лесно, когато е пълна до горе!!!

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта