НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 1:02 pm Вижте мненията без отговор
ИМАТ ЛИ ЖИВОТНИТЕ ДУША ... !!!
Създайте нова темаТази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Юли 03, 2007 10:40 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
Случайно,kati,да се сещаш кой е тоя мъж? ("Тиии нямаш сърцеее.." Rolling Eyes )
А аз не съм срещу многоизмерността на Късмета...включително и в Тото2...да кажем... Rolling Eyes

Smile Въобще нямаше да се сетя,ако не беше се издал,честно.За котето аз лично се колебая,но ако дъщеря ми много иска,може и да вземем.Вече нещо ме притеснява привързването към животинките.А късметът сигурно ще ми трябва по служебна линия.Иначе и аз очаквам някаква печалба по една подобна на ТОТО-то линия,но не храня надежди и каквото е писано да стане. Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Вто Юли 03, 2007 11:54 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
А късметът ....Иначе и аз очаквам някаква печалба по една подобна на ТОТО-то линия,но не храня надежди и каквото е писано да стане. Smile

Хоп-па-а-а!И ти ли,kati?!
Ма слушай,с'я,к'во ш' напра'м...Ти даваш първо малко късмет за мойто тото2,че джакпотя чукна 2-та милиона,пък после аз ще ти дам и от моя,та и ти да спечелиш от твойтоси там кввот' е...

Сигурен съм,че ще приемеш офертата Cool

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 12:00 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy То мойто ще е много по-малко от Джакпотя ти,но ще ме устрои.Само да не ни урочаса някой.иначе съм съгласна на офертата,ама сигурно трябва да гушнеш и ти някое коте/аз дори не успях да го пипна моето/ за ден-два,та белким ти донесе късмет и да си ги менкаме. Laughing Laughing Very Happy Very Happy Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
AUDAN

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 12:22 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
....иначе съм съгласна на офертата,ама сигурно трябва да гушнеш и ти някое коте/аз дори не успях да го пипна моето/ за ден-два,та белким ти донесе късмет и да си ги менкаме.

Te т'ва е-е-е!Разбрахме се-е-е!
Пък ако тря'а да гушвам-ок!Мацки мнo'o Embarassed

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 12:31 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Ааа,не! Surprised Мацките са си мацки/що ли ми звучи познато като "дежа вю",като заговориме с някого за коте/.Гушкай си мацките колкото искаш,ама вземи едно коте за кaдем,после ако искаш го подари на някоя мацка с жалостиво сърце,тъкмо повод за продължителни контакти,да се осведоняваш периодически как е котето,нали ще се загрижен дали го гледа добре.И внимавай междувременно да не ти пипне Джакпота! Laughing Razz
AUDAN

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 6:50 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
.Гушкай си мацките колкото искаш,ама вземи едно коте за кaдем,после ако искаш го подари на някоя мацка с жалостиво сърце,тъкмо повод за продължителни контакти,да се осведоняваш периодически как е котето,нали ще се загрижен дали го гледа добре.И внимавай междувременно да не ти пипне Джакпота! Laughing Razz

Знам мацка с коте-tan4eto77. Laughing .Още повече,че е и зодия Лъв,та...от нея по-подходяща за кадем няма.Ма с нея след 90-тата ми година. Rolling Eyes

Ама Маг Живин ми бе пратил едно кадро,де би накарало някои мъже да се позамислят дали да пият.Щот' мнозина хлапещаци си мислят,че да се наливаш с алкохол е много мъжествено.Обаче снимката доказва други неща.
Аз я имам,но с Линукс си говорим отдалечко,та затова се надявам да се появи свободно време и желания у въпросния Маг,за да я изтипоса

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 04, 2007 9:07 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Прати ми я на поща, защото пък аз я нямам и ще ти я изтипосам където кажеш. Very Happy

Пуснато наПуснато на: Нед Юли 08, 2007 8:03 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Сдобихме се с домашно коте,дъщеря ми го докара чак от Плевен - мъжки персиец на 2 м.,кръстила го е Змей. Smile
AUDAN

Пуснато наПуснато на: Нед Юли 08, 2007 8:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Smile Сдобихме се с домашно коте,дъщеря ми го докара чак от Плевен - мъжки персиец на 2 м.,кръстила го е Змей. Smile

Може да е Горянин,освен Плевянин,но сал да не го научиш да пуши

Пуснато наПуснато на: Нед Юли 08, 2007 8:09 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Само пасивно.Няма,той ще стои повече където не се пуши,ако не го свърта. Smile
AUDAN

Пуснато наПуснато на: Нед Юли 08, 2007 8:16 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Smile Само пасивно.

Какво?Ще мъчиш животинката с пушеци,а?
Хм!Ще те вържа към ауспуха на някой раздрънкан "Трабанцедес",та да видиш какво е! Evil or Very Mad

Пуснато наПуснато на: Нед Юли 08, 2007 8:21 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Cool Няма.Животинката ще си ходи,където няма пушек.А ние не търпим задимено.ако че пушим - лятно време е отворено непрекъснато,зимно време става вентилация/има камина/,а ако се задими проветряваме веднага.Не бъди такъв жесток човек, де, ауспух,Трабант.Айде ся Mad
reveta

Пуснато наПуснато на: Нед Юли 08, 2007 8:21 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:

Честито малко детенце! Да ти е живо и здраво, много да си го обичаш и много да те радва.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Нед Юли 08, 2007 8:23 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Мерси.То детенцето е за "детенцето" за РД в аванс,ще си го гледаме и ще му се радваме. Smile
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Юли 08, 2007 8:49 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:

Ами Кати пак честито ... и тия дни да го снимаш и да го качим като почетен форумец в тази тема! Laughing

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаТази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта