Автор |
Съобщение |
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Съб Юни 30, 2007 10:12 pm
Заглавие :
|
|
|
Като се заговорихме за имена.в момента в едно тв.предаване,ме подсетиха,че ника ми е досущ като псевдонима на една певица,от недолюбвания ми жанр.Ужас! Не бях съобразила тази подробност,ама карай..няма да го сменям тепърва, я! |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Съб Юни 30, 2007 10:29 pm
Заглавие :
|
|
|
Сещам се коя е ... беше ми много активна клиентка по едно време, ама като видя, че не й реализирам похотливите и алчни желания, се отдръпна от мен и на всичкото отгоре взе, че ме намрази ...
Много важно ... жалкото е само ,че дрехите непрекъснато й пречат, та сами можете да си представите каква нимфомания я гони само! Ужас - как само се мъчи тази "жена"!!! |
Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Нед Юли 01, 2007 10:47 am; мнението е било променяно общо 1 път |
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Съб Юни 30, 2007 10:33 pm
Заглавие :
|
|
|
Е,сега сигурно се е "закротила",семейна е,има си малко детенце,в предването все за него ставаше въпрос,то беше обекта на внимание/да и е живо и здраво/.Ама хич не я харесвам как пее.Е,както казват руснаците "по вкус и цвeт таварищ нету" |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Юли 01, 2007 10:56 am
Заглавие :
|
|
|
Пее ли?!
Че тя не може да пее, Кати ... тя просто "руца" и от време на време се опитва да вие като всички останали фолк певачки ... това със сигурност не е изкуство, а жалък опит за слава и богатство!
Май пак се блъснахме в нечия алчност, а?!
А това с демонстрацията в загрижеността и вниманието към детето я остави настрана. Ефтини позьорства и нищо повече, позьорства чрез които се хранят невежите и заспали умове на хората, защото се интересуват от чужди животи и са "основни зяпачи" на подобни демонстрации ...
А това е губене на лично време и дори лично пространство, които могат да бъдат използвани за лично духовно развитие ...
Още повече каква би могла да бъде тази майка, която по време на бременността си се съблича чисто гола и позира да я снимат по най-различни еротични или не списания?!
Това е неуважение към самата себе си и към плода в утробата!!! Това е жива подигравка с живота, който носи, а и по принцип с живота ...
Всичко останало просто е една огромна илюзия ... и тотално заблуждение за хората, които дори не се напрягат и да мислят ... че защо ли им е пък ... |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Юли 01, 2007 11:04 am
Заглавие :
|
|
|
За разлика от други от бранша,които действително си имат дарба и могат да пеят почти във всякакъв жанр,ама са се набутали в този защото засега е най-печелившия,според мен буквално си грачи като гарга/не искам да звуча злъчно/,а и вече не е актуална,то така става с повечето еднодневки.Нека си изгледа детето поне,времето на "волната пеперуда,дето лети от цвят на цвят" може да е минало вече. |
|
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Нед Юли 01, 2007 11:09 am
Заглавие :
|
|
|
Маг Живин написа: | Аз пък си нямам |
То Маговете (като Вас ) и Адептите(кат' мен )нямаме именни дни.Съдба...ма такава сме си я избрали,с'я,пък... |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Юли 01, 2007 11:10 am
Заглавие :
|
|
|
Сигурен ли си? Я,пак си помисли! |
|
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Нед Юли 01, 2007 11:15 am
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | Сигурен ли си? Я,пак си помисли! |
Сигурен съм.А тия невежи,дето ми го изкарват от Иван,да ходят да пийнат по една боза,пък да се засрямят от невежеството си.
Името ми идва от ЙОВ+ИЛ(ЕЛ...зависи отинтерпретацията на НЖIЦА).
А аз Йововден не съм чувал.Повтарям Йов,а не Йоханан,от който идва Йоан и една от версиите на Иван(другата е от козя,планинска върба с 3 букви-Ива) |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Юли 01, 2007 11:19 am
Заглавие :
|
|
|
Знаех си аз,че ще искаш да се измъкнеш от почерпката с бозите,ама нищо,ще пием по една за твое здраве,като му дойде времето под козята върба с 3 букви. |
|
|
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Нед Юли 01, 2007 1:00 pm
Заглавие :
|
|
|
Благодаря на всички за пожеланията (с малко закъснение). Изглежда аз съм от малкото, които имат два пъти имен ден - Петровден и Петковден. Но май Петровден ми харесва повече. |
|
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Нед Юли 01, 2007 1:20 pm
Заглавие :
|
|
|
reveta,ти (на картинката) с мастика ли си или с хляб и сиренце? |
|
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Нед Юли 01, 2007 2:29 pm
Заглавие :
|
|
|
Не те разбирам. За какво говориш? Алкохол не употребявам. А това на аватара ми е парче диня. |
|
|
|
|
|
AUDAN
|
Пуснато на: Нед Юли 01, 2007 6:10 pm
Заглавие :
|
|
|
Именно!Не си ли чувала за диня,инжектирана мастика и бухната в хладилника?
А аз предпочитам "класическаста" комбинацията:диня+сирене+хляб. |
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Юли 01, 2007 9:31 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | Знаех си аз,че ще искаш да се измъкнеш от почерпката с бозите,ама нищо,ще пием по една за твое здраве,като му дойде времето под козята върба с 3 букви. |
Оооооо ... не можа да се измъкне той!
Вчера му бяхме на гости и ... пихме много бозааа ... мъхъм ...
И днес пак му бяхме на гости, ама този път пихме чайййй ... |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Юли 01, 2007 9:39 pm
Заглавие :
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|