НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 8:46 am Вижте мненията без отговор
ИСТИНАТА ЗА ИСТИНАТА
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
Маг Живин

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Юни 27, 2007 10:18 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati явно се преструва и насилва. Нека не я мъчим повече, а да изкушим AUDAN, който явно разглобява някой месинджър или чат да влиза по-често тук, за да гледа тази картинка. Явно е въздействаща, защото ми ожадня за една яка просена боза:

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 27, 2007 10:20 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

От едната крайност в другата ... Е сега вече наистина ще трябва да внимавам ... Razz Laughing

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 27, 2007 10:21 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Той се включва по друго време.И на мен ми ожадня.А ти що реши,че се преструвам? Rolling Eyes
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 27, 2007 11:34 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Едно птиченце тук.... Wink

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 27, 2007 11:37 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Я,сюрприззз!Това птиченце не му ли беше времето да лети към кревата,т.е. да спи,както правят здравословно живеещите/изключая кафетата и тютюна/? Laughing Crying or Very sad
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 27, 2007 11:51 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

В жегите никой не спи. Бдим! Very Happy

Пуснато наПуснато на: Сря Юни 27, 2007 11:54 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile На мен не ми пречи в момента жегата,бдим си с тв.,вестника и един "изплувал" от небитието скучаещ познат,дето слушал разни щурци от терасата и гледал звездите и луната.Ама това не е в София. Smile
ASD

Пуснато наПуснато на: Чет Юни 28, 2007 8:42 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Живин написа:
Китайците имат удивително много видове чай - черни, зелени, бели и мешавици като жасминовия и т.н.
Шефа ми е живял в Китай известно време и разказваше, че там пият зелен чай, но много разреден в сравнение с това което си приготвяме ние тук. Пият по цял ден почти изцяло чай от големи самовари. Но най-учудващото нещо което слушах беше за правилата на работа в една белгийска фирма в която шефа е колумбиец и изсква в офиса да се пие само зелен чай, никакво кафе.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Чет Юни 28, 2007 11:40 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Живин написа:
kati явно се преструва и насилва. Нека не я мъчим повече, а да изкушим AUDAN, който явно разглобява някой месинджър или чат да влиза по-често тук, за да гледа тази картинка. Явно е въздействаща, защото ми ожадня за една яка просена боза

Машаллах,Живин ефенди!Ашколсун(кой знае да превежда-IYI)!
Туй е истинската балканска напитка!К'ви са тия Източни и н'ам си к'ви влияния?!

А аз сега съм се заскайпил с юницата...нещата са към своя край Sad
Та много пбоза може да се лей догодина по случай някои неща Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Чет Юни 28, 2007 11:47 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Rolling Eyes На лошо ли е? Ако "да" - горе главата! Ако е на хубуву - поздравления! Но какъвто край да има:"И да паднем,и да бием - пак ще се напиииееем!"Ще си чакаме бозата! Very Happy Very Happy Very Happy
penka

Пуснато наПуснато на: Чет Юни 28, 2007 3:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Вие си приказвате, а ние в Бургас вчера вечерта гасихме пожари и си нямахме ток.Дойде чак към полунощ.Снимки си пращате значи.Луна гледате. Щурци слушате.И сигурно като гледам и интернет си имате, и ток, и всички благини на цивилизацията.Ех, София!!!Пак - наши и ваши.
kati

Пуснато наПуснато на: Чет Юни 28, 2007 3:40 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Не аз,други хора,тук в София още не са ми запяли щурците.Само ми описаха колко била нежна нощта на една тераса с всичките екстри -щурци,звезди, луна и т.н.Ако му бяха закрякали и жаби сигурно идилията щеше да е пълна.Съжалявам за позахрите,надявам се не сте пострадали и всичко е минало благополучно. Rolling Eyes Smile
penka

Пуснато наПуснато на: Чет Юни 28, 2007 3:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Няма проблеми! Very Happy Само беше доста горещо, саждиво и потно.
kati

Пуснато наПуснато на: Чет Юни 28, 2007 3:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Rolling Eyes Преди около година и нещо едни хора бяха палнали умишлено апартамент на горния етаж над нас/добре,че не беше точно над нашия/.Представете си - заради роднински неразбории и спорове кой да го наследи,та едните на принципа "не сакам да съм добре,а другия да е зле",щяха да зяносат цял вход,да не кажа цял блок,бар-бар с човеците вътре,но нали сме си в София,пожарникарите са фърст.После 2 седмици смърдеше на изгоряло околовръст. Cool
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Чет Юни 28, 2007 8:11 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Вие си приказвате, а ние в Бургас вчера вечерта гасихме пожари и си нямахме ток.Дойде чак към полунощ.Снимки си пращате значи.Луна гледате. Щурци слушате.И сигурно като гледам и интернет си имате, и ток, и всички благини на цивилизацията.Ех, София!!!Пак - наши и ваши.

Щом всички са живи и здрави, останалото се оправя. А колкото до снимките, първата която си изпратихме, ти изпратихме всъщност на теб. Ама както писахме в темата за благодарността - такава няма. Laughing

Пращали сме си били снимки! Я си виж G&T-то по-горе. А за тока и интернета си права - имаме си. Но пък си нямаме чак такива жеги, пожари и всичко останало. Така че и ние сме ощетени. Само kati горяла малко, и то всъщност съседите й, и то преди доста време, та си спомня само пожарникарите Laughing

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта