Автор |
Съобщение |
Маг Живин
Местожителство: София
|
Пуснато на: Сря Юни 27, 2007 10:18 pm
Заглавие :
|
|
|
kati явно се преструва и насилва. Нека не я мъчим повече, а да изкушим AUDAN, който явно разглобява някой месинджър или чат да влиза по-често тук, за да гледа тази картинка. Явно е въздействаща, защото ми ожадня за една яка просена боза:
|
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Сря Юни 27, 2007 10:20 pm
Заглавие :
|
|
|
От едната крайност в другата ... Е сега вече наистина ще трябва да внимавам ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Сря Юни 27, 2007 10:21 pm
Заглавие :
|
|
|
Той се включва по друго време.И на мен ми ожадня.А ти що реши,че се преструвам? |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Сря Юни 27, 2007 11:34 pm
Заглавие :
|
|
|
Едно птиченце тук.... |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Сря Юни 27, 2007 11:37 pm
Заглавие :
|
|
|
Я,сюрприззз!Това птиченце не му ли беше времето да лети към кревата,т.е. да спи,както правят здравословно живеещите/изключая кафетата и тютюна/? |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Сря Юни 27, 2007 11:51 pm
Заглавие :
|
|
|
В жегите никой не спи. Бдим! |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Сря Юни 27, 2007 11:54 pm
Заглавие :
|
|
|
На мен не ми пречи в момента жегата,бдим си с тв.,вестника и един "изплувал" от небитието скучаещ познат,дето слушал разни щурци от терасата и гледал звездите и луната.Ама това не е в София. |
|
|
|
|
|
ASD
|
Пуснато на: Чет Юни 28, 2007 8:42 am
Заглавие :
|
|
|
Маг Живин написа: | Китайците имат удивително много видове чай - черни, зелени, бели и мешавици като жасминовия и т.н. | Шефа ми е живял в Китай известно време и разказваше, че там пият зелен чай, но много разреден в сравнение с това което си приготвяме ние тук. Пият по цял ден почти изцяло чай от големи самовари. Но най-учудващото нещо което слушах беше за правилата на работа в една белгийска фирма в която шефа е колумбиец и изсква в офиса да се пие само зелен чай, никакво кафе. |
|
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Чет Юни 28, 2007 11:40 am
Заглавие :
|
|
|
Маг Живин написа: | kati явно се преструва и насилва. Нека не я мъчим повече, а да изкушим AUDAN, който явно разглобява някой месинджър или чат да влиза по-често тук, за да гледа тази картинка. Явно е въздействаща, защото ми ожадня за една яка просена боза |
Машаллах,Живин ефенди!Ашколсун(кой знае да превежда-IYI)!
Туй е истинската балканска напитка!К'ви са тия Източни и н'ам си к'ви влияния?!
А аз сега съм се заскайпил с юницата...нещата са към своя край
Та много пбоза може да се лей догодина по случай някои неща |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Юни 28, 2007 11:47 am
Заглавие :
|
|
|
На лошо ли е? Ако "да" - горе главата! Ако е на хубуву - поздравления! Но какъвто край да има:"И да паднем,и да бием - пак ще се напиииееем!"Ще си чакаме бозата! |
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Чет Юни 28, 2007 3:29 pm
Заглавие :
|
|
|
Вие си приказвате, а ние в Бургас вчера вечерта гасихме пожари и си нямахме ток.Дойде чак към полунощ.Снимки си пращате значи.Луна гледате. Щурци слушате.И сигурно като гледам и интернет си имате, и ток, и всички благини на цивилизацията.Ех, София!!!Пак - наши и ваши. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Юни 28, 2007 3:40 pm
Заглавие :
|
|
|
Не аз,други хора,тук в София още не са ми запяли щурците.Само ми описаха колко била нежна нощта на една тераса с всичките екстри -щурци,звезди, луна и т.н.Ако му бяха закрякали и жаби сигурно идилията щеше да е пълна.Съжалявам за позахрите,надявам се не сте пострадали и всичко е минало благополучно. |
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Чет Юни 28, 2007 3:42 pm
Заглавие :
|
|
|
Няма проблеми! Само беше доста горещо, саждиво и потно. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Юни 28, 2007 3:47 pm
Заглавие :
|
|
|
Преди около година и нещо едни хора бяха палнали умишлено апартамент на горния етаж над нас/добре,че не беше точно над нашия/.Представете си - заради роднински неразбории и спорове кой да го наследи,та едните на принципа "не сакам да съм добре,а другия да е зле",щяха да зяносат цял вход,да не кажа цял блок,бар-бар с човеците вътре,но нали сме си в София,пожарникарите са фърст.После 2 седмици смърдеше на изгоряло околовръст. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Чет Юни 28, 2007 8:11 pm
Заглавие :
|
|
|
penka написа: | Вие си приказвате, а ние в Бургас вчера вечерта гасихме пожари и си нямахме ток.Дойде чак към полунощ.Снимки си пращате значи.Луна гледате. Щурци слушате.И сигурно като гледам и интернет си имате, и ток, и всички благини на цивилизацията.Ех, София!!!Пак - наши и ваши. |
Щом всички са живи и здрави, останалото се оправя. А колкото до снимките, първата която си изпратихме, ти изпратихме всъщност на теб. Ама както писахме в темата за благодарността - такава няма.
Пращали сме си били снимки! Я си виж G&T-то по-горе. А за тока и интернета си права - имаме си. Но пък си нямаме чак такива жеги, пожари и всичко останало. Така че и ние сме ощетени. Само kati горяла малко, и то всъщност съседите й, и то преди доста време, та си спомня само пожарникарите |
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|