Автор |
Съобщение |
penka
|
Пуснато на: Вто Юни 19, 2007 7:31 pm
Заглавие :
|
|
|
Веднага си поръсвам главата с пепел и най-коренопреклонно /леле каква сложна дума!!! от къде я пръкнах?/ се извинявам. AUDAN, а кой ме кълвеше в един подобен разговор, че съм сеирджийка, като най-скромно си предложих услугите за секундант - при това напълно безплатно?За свое зодийно оправдание ще се позова на Чингиз Хан и ще се моля това да ви убеди колко сме зодиякално обременени. |
|
|
|
|
|
Маг Живин
Местожителство: София
|
Пуснато на: Вто Юни 19, 2007 7:34 pm
Заглавие :
|
|
|
penka написа: | Също така препоръчително е адвоката да е жена /те са по-зли като адвокати/,... |
Това ми напомня онзи стар лаф, по какво можело да отличиш адвокатка от насъскан доберман - единствено по червилото. |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Вто Юни 19, 2007 7:47 pm
Заглавие :
|
|
|
penka написа: | Веднага си поръсвам главата с пепел и най-коренопреклонно /леле каква сложна дума!!! от къде я пръкнах?/ се извинявам. |
Е ... хайде ... нали съм бяла и добра ... прощавам ти! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
Pi
|
Пуснато на: Сря Юни 20, 2007 6:15 am
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | Всичко, което е от Джиду Кришнамурти, от Свами Шивананда - също!
|
Ще потърся и взема нещо. Големи нерви ме тресат вече- по законите на Мърфи ремонта продължава. Новият бойлер уж е същия като стария, но производителите са му направили планките за закачване на по-голямо разстояние и не може да се закачи..
Маг Селена написа: |
Ааааа ... между впрочем никак няма да е удачен варианта да живеете двамата с бившия си под един покрив!
И двете с детето ще бъдете всеки миг в опасност! Помисли си все пак ...[/b][/color] |
Ако съда реши така, което е малко вероятно, ама почти никак, понеже не може да ме гледа, а и е с жена, той ще се изнесе Няма да стигнем до там... |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Сря Юни 20, 2007 7:54 am
Заглавие :
|
|
|
Дано ... защото човешката злоба и отмъстителност са безгранични.
Лек и весел ден ти желая, Пи! |
|
|
|
|
|
Pi
|
Пуснато на: Сря Юни 20, 2007 8:10 am
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | Дано ... защото човешката злоба и отмъстителност са безгранични.
Лек и весел ден ти желая, Пи! |
Така е
И на теб лек и приятен ден |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Сря Юни 20, 2007 8:41 am
Заглавие :
|
|
|
Благодаря! |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|